Blunder op mijn werk....

Blunder op mijn werk....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo leuk dat er steeds meer blunder verhaaltjes komen. Ingrid heeft wat los gemaakt met haar pasta blunder. 

Pasta Blunder

lees hier over één van de blunders van Ingrid

Zelf vertelde ik al eerder over mijn spruitjes blunder die ik maakte toen ik ongeveer 14 jaar oud was. Natuurlijk heb ook ik meerdere blunders gemaakt en deze schoot me gisteren ineens te binnen. Geen lang verhaal, maar wel toch een goede blunder. Deze gaat echter niet over eten. 

Het is een jaar of 3 geleden denk ik, ik werkte net een jaar bij mijn huidige werkgever. In de ochtenden ben ik altijd alleen op de praktijk, omdat mijn baas zelf nog maar halve dagen werkt. Dan neem ik de telefoon op om afspraken te maken met patiënten en zorg dat de behandelkamers klaar zijn om 's middags aan de slag te kunnen.

Op een ochtend ging de telefoon en een vrouwelijke patiënte wilde graag een controle afspraak maken voor haarzelf en haar tweelingzusje. Ik vraag dus netjes naar haar geboortedatum, want dan weet je in principe zeker dat je de juiste patiënt op je scherm krijgt. Zal niet de eerste keer zijn dat je iemand met dezelfde naam verwisselt. Ze geeft haar geboortedatum en ik stuur voor haar een afspraak naar de agenda, daar blijft hij even in de wachtrij staan, want ik weet dat er nog een afspraak bij moet. Dus wat vraag ik aan deze mevrouw................ "wat is de geboortedatum van uw zusje"? 

Tja, meteen toen ik dat vroeg, wist ik natuurlijk dat ik best wel een blunder maakte. Voor 99% zijn alle tweelingen toch echt op dezelfde datum geboren hahaha. Gelukkig kon ze er zelf ook om lachen. Elk half jaar, als ze weer belt om een afspraak te maken, dan moet ik er weer aan denken. Het is me nooit meer gebeurd gelukkig, dat zou pas een hele grote blunder zijn dan.

foto header eigen archief en gemaakt op mijn werk

Spruitjes blunder

Lees hier mijn blunder die ik maakte met spruitjes! 

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ken een tweeling waar de geboortedatum niet hetzelfde is hoor dus ik vind het niet zo'n rare vraag.
| 18:57 |
Het komt inderdaad voor, maar het is niet heel voorkomend ;)
| 19:29 |
Klopt
| 19:37 |
Leuk om deze blunder van je ook te lezen. Hij is goed!
| 23:27 |
Dank je wel, hoort erbij deze. Als er nog 1 komt, ga ik hem zeker delen!
| 23:35 |
Ja die is leuk!
| 09:18 |
Ja, toch wel inderdaad haha
| 09:37 |
Macht der gewoonte denk ik, haha! Dit soort blunders moet wel kunnen vind ik. ;-D
| 01:13 |
Ja dit kan zeker wel hoor en de patiënt moest er gelukkig ook om lachen. Gaat zo automatisch die geboortedatum vragen haha. Als ze op hetzelfde adres wonen is dat niet nodig, dan zitten ze aan elkaar "gekoppeld", maar ja, deze wonen niet samen haha
| 06:59 |
Haha, ik snap 't. Maar dit soort voorvalletjes maken toch je dag weer dan hè, haha!
| 14:34 |
Absoluut, heerlijk gewoon en lachen is altijd goed voor de mens ;)
| 15:11 |
Dat is waar!
| 22:42 |
Ja dat is ook wat..hihi..maar daar sta je ook niet meteen soms bij stil..
| 14:38 |
Nee, dat ging zo vanzelf haha
| 15:12 |
Zoiets kan altijd gebeuren. Misschien ook uit gewoonte om aan iedereen telkens de geboortedatum te vragen :)
| 10:30 |
Dat is het zeker, standaard vraag haha
| 10:35 |
Haha... het is automatisme, hé..
| 08:50 |
Ja, dat omschrijft het het beste denk ik haha, zo gewoon om dat te vragen ;)
| 08:52 |
ik denk niet dat jij de enige bent die die blunder maakt.
| 23:42 |
Dat denk ik ook niet, maar kan er nog steeds wel om lachen haha
| 06:58 |
tuurlijk dat is het toch ook!!
| 20:13 |
Het zal je gebeuren dat je een tweeling bent en rond middernacht (beide op een andere datum) geboren bent... hij is Leuk!
| 18:44 |
Het gebeurt inderdaad, maar gelukkig niet zo vaak ;) Kan er inderdaad nog steeds om lachen en die patiënte ook ;)
| 19:05 |
Hij is leuk :-)
| 18:39 |
Ja toch haha
| 19:04 |
Het kan gelukkig erger :-)
| 17:42 |
Ja, was geen mega ramp, maar wel een domme fout ;)
| 18:01 |
Tsja, het overkomt je.... :-)
| 17:20 |
Yep hahaa
| 18:01 |
Hihihi heerlijk. Ik vermoed dat je niet de enige bent die zoiets doet ;)
Leuk dat ik wat teweeg breng op Yoors (in positieve zin dan).
| 17:13 |
Ik zal zeker niet de enige zijn haha en zeker leuk wat je teweeg brengt op Yoors. We maken wat blunders ;) Zodra ik weer een leuke weet, weten jullie het ook ;)
| 18:01 |
Sjiek.
| 19:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen