Diaantjes brief aan @LWAlmanak


Diaantje wordt voor het blok gezet...

Vandaag is het dan blijkbaar toch tijd voor mijn #openbrief aan Peter, want ik werd toch echt voor het blok gezet!

 Beste @LWAlmanak  (of heb je liever "Lieve Peter"),

Al 4 dagen loop ik dus te bedenken wat ik aan je moet schrijven en blijkbaar moet ik dat nu dus weten 😉 Nou, eigenlijk weet ik dat nog steeds niet, maar zoals je in eerder vermelde blog schrijft, wil je dus gewoon weten hoe het met me is?

Nou, daar kan ik natuurlijk wel antwoord op geven. Het gaat heel goed met mij en super lief dat je het aan me vraagt. Nou ja, vraagt......

Je dwingt me er gewoon toe en Diaantje 3.0 die laat zich eigenlijk niet zomaar dwingen hahaha. Gelukkig maak ik voor sommige mensen een uitzondering en daar ben jij er dan ééntje van. Mazzelaar dat je bent 🤣🤣🤣

Misschien wel leuk om te vertellen dat ik nu, na ruim een maand in ons nieuwe huisje me erg gelukkig voel. Samen met "mijn" Peter geniet ik van ons eigen plekje. Een plek waar we de laatste 3 maanden enorm naar verlangd hebben. Ik geniet elke dag weer als ik 's morgens mijn kopje koffie zet, mijn yoghurt met granola eet en dan eventjes snel mijn social media check vanuit mijn heerlijke relaxstoel. Bijna jammer dat je mooie kist niet in de huiskamer staat, maar hij is wel het eerste wat ik zie als ik door de voordeur kom! Wat is hij toch prachtig en wat ben ik blij dat ik ook de #stouteschoenen heb aangetrokken en ik je een paar weken geleden gevraagd hem om voor mij zo'n kist te maken.

Op mijn werk is het momenteel erg druk (is het daar ooit rustig?) en ben ik 's avonds blij als ik even niks meer moet. Ja, ook ik moet toegeven dat ik wat ouder wordt en echt behoefte heb aan soms niks moeten. Toch doe ik echt nog wel leuke dingen hoor Peter, want ik ga 1 of 2 keer per week samen met mijn "bestie" zwemmen. Lekker baantjes trekken door het heerlijk water in ons mooie overdekte zwembad. Nu ben ik dus niet aan het zwemmen, maar zit in lekker in mijn house-pak een brief aan jou te schrijven. Het lekkerste moment van de dag, na je werk je verplichte pakkie uit doen en lekker losse kleding aan. Afgelopen zaterdag heb ik een gezellig feestje gehad, want we hadden een mini housewarming voor onze helpende handjes tijdens het klussen in ons oude huis. Het was reuze gezellig, lekker wijntje erbij 😉 Het was een latertje, dus heb ik zondag zelfs "uitgeslapen". Iets wat ik normaal niet kan, maar nu werd ik toch echt pas om 09.30 uur wakker! Misschien niet heel gek als je pas om 03.00 uur je bed in gaat hahaha. Zondag middag nog een feestje, want mijn vader vierde zijn 77e verjaardag en ook dat was gezellig.

Jeetje, wat moet ik je nog meer vertellen? Dat ik inspiratieloos ben voor een 18+ verhaal? Dat ik graag een leuk idee daarvoor zou horen? Dan zou ik nog eens een leuk verhaal kunnen schrijven voor Yoors. Dus beste Peter, kom maar op met een leuk pikant idee. Mannen hebben daar toch best ook wel ideetjes over 😜

Voor nu denk ik dat ik wel genoeg verteld heb en wacht rustig je antwoord af, als je maar opschiet 😜😂😉

Liefs Diaantje xxx


Lees hieronder het antwoord van @LWAlmanak op mijn brief.