Crea-Challenge 2018 juni


Deze maand maak ik het mijzelf eventjes wat makkelijker. Normaal maak ik een hele foto blog, met stap voor stap weergegeven hoe ik iets gemaakt heb. Deze maand even niet echt de fut voor gehad en/of aan toegekomen.

Toch wil ik natuurlijk niet een maand overslaan! Ik heb wel iets nieuws gemaakt, wat tot op heden nog maar door 2 yoorsiaantjes gezien is. FrutselenindeMarge had de eer om er als eerste 1 te zien, want het was haar idee. Ergens in een blog, reageerde ze met een geweldige opmerking "waarom maak je niet iets met thema schelpen/zee". Daarnaast had "Klein" gisteren de eer hem te zien, want hij lag hier ook nog op tafel. Die ene tenminste in de header! 

Dit zette mij aan het denken en uiteindelijk ben ik wat gaan proberen. Ze zijn nog niet perfect, maar het geeft toch een idee. In mijn jacuzzi huisje, hangen diverse schelpen slingers en ik heb er dus 1 sliert vanaf geknipt. 

Het was niet makkelijk, want gaat een nylondraadje er makkelijk doorheen, zo moeilijk gaat er een metalen staafje doorheen. Ik heb daarom met een klein boortje, een gaatje in de schelp moeten maken. Klinkt simpel, maar in dit model schelp niet zo simpel als het lijkt! Toch ben ik erg tevreden over het resultaat en daarom ga ik het toch met jullie delen.

Ik heb er die dag 5 gemaakt en ze zijn niet perfect, dat zeg ik er bij. Er zijn verbeterpuntjes, maar dat komt goed! Ze zijn denk ik ook niet echt geschikt om opgestuurd te worden, want schelpen zijn behoorlijk breekbaar.

Bij deze dus de foto van mijn deelname aan de Crea-Challenge van juni 2018!

Crea-challenge 2018

De challenge die bedacht is door Ingrid!