Crea Diaantje (1) #houtbranden

Crea Diaantje (1) #houtbranden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nu Ingrid de Crea-Challenge 2018 is gestart, waar ik gisteren mijn 1e bijdrage aan heb geleverd, wil ik jullie wat meer van mijn creatieve uitspattingen laten zien. Ik ben al jaren creatief bezig, vooral heel veel gehaakt, maar heb ook andere dingen gemaakt. Ik zal dit niet dagelijks doen, maar toch wel regelmatig. Soort creatieve challenge voor mijzelf. Natuurlijk blijf ik ook maandelijks een nieuwe creatie maken voor de Crea-Challenge 2018 van Ingrid. 

In deze rubriek dus geen creaties die ik onlangs gemaakt heb, maar in het verleden. 

Op 01-01-2018 plaatse Creaci haar bijdrage aan de challenge van Ingrid en ik herkende het hart wat zij prachtig gedecoreerd heeft. Ik beloofde haar mijn versie te zullen laten zien. 

Mijn houten hart.

Creatie van Creaci 

Vandaag laat ik jullie dus zien wat ik met eenzelfde houten hart heb gemaakt. Ik heb er niet veel ervaring mee en het is verre van perfect, maar ik heb het hart met een brander bewerkt. Het hart had ik al een hele tijd in huis, maar wist niet wat ik er mee zou doen. Tot ik de houtbrander zag liggen en ineens bedacht een nieuw naambordje te willen maken voor bij de voordeur. De kids zijn uit huis, dus tijd voor een nieuw bordje met alleen onze namen. Hieronder het resultaat. Ik had beter over de verhoudingen na moeten denken, maar ja, je kunt het niet uitgummen haha. Ik had de vlinder ook links bovenin moeten doen, maar ik ben toch tevreden hoor. Wat vinden jullie ervan?  

p.s. de foto is "klikbaar"

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een leuk naambord!
Ik had ook altijd leuke ideeën voor een naambord.
Is er nooit van gekomen. Misschien maar goed ook, want ik had het toch weg moeten doen na de scheiding.
Maar door jou bord borrelen er nu weer allerlei ideeën omhoog.
Wie weet wordt het wat.
| 11:08 |
Ja, na een scheiding wordt het anders. Ik weet al niet eens meer wat ik toen had hangen haha, maar is voor mij nu ook ruim 17 jaar geleden. Dit hart had ik al een hele tijd in huis en ineens bedacht ik wat ik ermee wilde doen. Het is wel heel leuk om te doen. 
| 08:46 |
Ik heb ook heel wat met houtbranden gedaan :)
| 09:51 |
Dit was pas mijn 2e poging, maar is wel leuk om te doen.
| 10:01 |
Is weer eens iets anders en goed gelukt
| 10:04 |
Dank je wel :)
| 10:05 |
Heel leuk gedaan! :)
| 07:00 |
Dank je wel :)
| 07:06 |
Heel mooi Diaantje, of heb je liever dat ik je Diana noem?
ik bekijk je andere link in dit blog ook nog even. ;-)
| 23:44 |
Diaantje vindt ik veel leuker ;) en die link is van iemand anders die ook een houten hart bewerkt heeft haha
| 23:47 |
Ok, genoteerd! Ja, dat zag ik inderdaad ook. Maar dat geeft niet... :-)
| 00:03 |
Het is met liefde gedaan en dat is wat telt. En heel leuk idee trouwens zo'n naambord. Leuk ook als kado ontvangen!
| 21:19 |
Hey, dat is een leuke tip! Absoluut leuk om zoiets kado te geven ;) Dank je wel haha
| 22:20 |
Graag gedaan :)
| 22:32 |
Heerlijk bezig, leuk die harten.
| 18:26 |
Dank je wel, heb deze een paar weken geleden al gemaakt hoor. Ga in deze persoonlijke challenge regelmatig creaties laten zien die ik in mijn creatieve carriere gemaakt heb ;) In de challenge van Ingrid, plaats ik steeds iets nieuws met uitleg.
| 18:27 |
ik vind um heel origineel!!
| 17:47 |
Dank je wel, origineel is ie zeker, one of a kind haha
| 18:15 |
juust :-)
| 20:17 |
Joh, perfect is maar saai :-)
Ik vind 'm leuk!
| 15:52 |
Hij is ook wel leuk haha, dank je wel :)
| 18:14 |
Superleuk!! Niet alleen het houten hart (prima zo hoor!) maar ook dat je creativiteit nog meer is aangewakkerd :D Geweldig.
| 14:04 |
Dank je wel en ja, ik ben helemaal wakker geworden door jouw challenge haha, maar daar ga ik speciaal allemaal iets nieuws voor maken. Wel zo leuk ;)
| 18:14 |
Ik ben zelf nog aan het bedenken wat ik ga doen haha. Het mag ook gerust iets zijn wat je al ooit maakte.
| 18:31 |
Nee, ik ga steeds iets nieuws maken. Leuke uitdaging voor mijzelf haha. Ben wel benieuwd wat jij gaat maken hoor ;)
| 18:46 |
Succes. Ja, ik zelf ook hahaha
| 18:53 |
Superleuk, heb die brander ook zien liggen bij Lidl en even getwijfeld, maar toch even gelaten voor wat het is. Had al moeite die kleine dame bij een lijmpistool weg te houden, en het is zo heet :) Dus hou het even bij tekenen. Dit heb je wel ontzettend leuk gemaakt! Super hoor..
| 11:46 |
Dank je wel en ik heb de mijne inderdaad ook ooit gekocht bij de Lidl, gewoon voor de heb haha. Toch nu al een paar keer gebruikt, dus geen verspilling geweest. Ik snap dat dit lastig is met een kleintje, ding wordt echt heeeeeeeel erg heet.
| 12:03 |
Ja zodra we gesetteld zijn en adreskaart hebben hier wil ik ook weer wat leuke knutsel dingen inslaan om bijv haaraccessoires te maken .. maar nu schiet dat allemaal niet op .. moet het weer mee verhuizen dan :)
| 14:35 |
Toch duidelijk wie hier woont en dat ze de bloemetjes en de bijtjes kennen :-)
Hoeft toch allemaal niet perfect te zijn, je hebt het zelf gemaakt en dat is mooier dan zo´n aluminium ding uit de winkel.
| 11:00 |
Daar heb je eigenlijk ook helemaal gelijk in, dit is echt one of a kind ;)
| 11:33 |
Deze is ook heel leuk!
| 10:01 |
Dank je wel :)
| 10:13 |
heel erg leuk..
| 09:08 |
Dank je wel :)
| 09:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen