Crea Diaantje (14) #panda's


Vandaag een recente creatie. Ik liet in Crea Diaantje (5) al het rechter pandaatje zien en sinds vrijdag heeft deze een grote broer. Hij lag al eventjes in onderdelen klaar, maar door het gebeuren met mijn schoondochter is hij eventjes in de bak blijven liggen.

Vrijdag had ik tijd en weer zin om hem dan toch in elkaar te gaan zetten. Ze kunnen nu samen naar hun nieuwe eigenaar en Stichting Roparun krijgt weer een bedrag op de teller erbij! 

Ik vindt ze super leuk zo samen, jullie ook? 

Crea Diaantje (13) #trouwringenkussentje

Lees hier deel 13 in deze serie 

Wie is Diaantje?
 

Diaantje is een spontaan persoontje, die zich inzet voor Stichting Roparun en dit doet door het verkopen van handgemaakte creaties en bloggen op Yoors. Wil je nog meer weten, lees dan mijn bio Wie is Diaantje

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!