Crea Diaantje (15) #mandalaposter

Crea Diaantje (15) #mandalaposter


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik een aantal jaren geleden begon met het #kleurenvoorvolwassenen heb ik ook deze enorme poster gekleurd. Hij is maar liefs 60 x 60 cm en echt een hele lap om te kleuren. Nog gekleurd met mijn eerste doos kleurpotloden en dus de basic Bruynzeel, het zogenaamde "keverblik". Ik heb nog 2 van deze ongekleurde posters liggen, want ze zaten met 3 in een koker. Ik kan nog altijd er 1 bijmaken als ik dat zou willen dus haha. 

Crea Diaantje (14) #panda's

Lees hier deel 14 in deze serie

Wie is Diaantje?
 

Diaantje is een spontaan persoontje, die zich inzet voor Stichting Roparun en dit doet door het verkopen van handgemaakte creaties en bloggen op Yoors. Wil je nog meer weten, lees dan mijn bio Wie is Diaantje


signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super mooi vind ik!
| 00:11 |
Dank je wel!
| 06:23 |
zo zeg dat is mooi gedaan.
| 23:17 |
Dank je wel, was een hele klus, maar wel de moeite waard!
| 06:30 |
nou dat geloof ik zeker ja. Maar het resultaat mag der zijn!!
| 20:21 |
Prachtig.
Je hebt heel mooie kleurcombinaties gebruikt.
| 16:57 |
Dank je wel en ja, het zijn echt wel mijn favoriete kleurtjes. Lime groen was zelfs bijna op haha
| 19:11 |
Wauw! Wat een werkje
| 13:18 |
Ja, die kleur je niet in een avondje haha, dank je wel :)
| 13:24 |
O mai, dat is enorm veel werk, zeg... knap dat je het afkreeg, zoveel geduld!
| 12:07 |
Zitten heel veel uurtjes in, maar wel leuk om te doen. Dank je wel :)
| 13:24 |
Knap werk! Die verdient het toch wel om prominent ergens te hangen!
| 10:11 |
Als ik een mooie en betaalbare lijst kan vinden, dan gaat dat ook nog wel gebeuren haha.
| 10:15 |
Mooi! Je weet, ik ben dol op Mandala's! Ik heb mijn eerste kleurdoos van Caran D'Ac he (of hoe je het schrijft) nog, sinds de brugklas. Toen was ik 12 en ik ben nu 45.
| 10:03 |
Is ook mijn favoriet om te kleuren, heb ik echt heel veel gedaan ;) Caran D'Ache zijn wel goede potloden!
| 10:06 |
Ik maak ze het liefst zelf.
| 10:07 |
Dat heb ik nog nooit geprobeerd, ik hou wel van makkelijk haha
| 10:10 |
Het is ook niet heel moeilijk...
| 10:10 |
Niet moeilijk misschien, maar ik ben lui :P
| 10:14 |
Oh het is erg ontspannend.
| 10:47 |
Kleuren vindt ik wel ontspannend ;)
| 10:49 |
Soms vind ik dat nog het moeilijkste er aan.
| 11:02 |
Ja, die moesten we toen hebben. (Alle leerlingen van de brugklas)
| 10:08 |
wow, ben benieuwd of je hem ergens hebt hangen ??
| 06:59 |
Dat was wel de bedoeling, maar ik ben heel lang op zoek geweest naar een (betaalbare) lijst hiervoor en die heb ik tot op heden helaas nog niet gevonden. Vierkant is er wel, maar vaak maar tot 50 x 50 cm of ze worden echt heel duur. Inmiddels gestopt met zoeken, maar wie weet is er inmiddels meer op de markt. Toch nog eens een zoek poging wagen misschien. Dank je wel voor je reactie :)
| 07:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen