Crea Diaantje (17) #paracordsleutelhangers


Gisteren, mede door de Crea-Challenge van februari, geen creatie in deze categorie geplaatst. Mijn maand challenge is gemaakt met paracord en met dat materiaal kun je ook hele leuke sleutelhangers maken. Ik laat er hieronder dus een aantal zien. Inmiddels heb ik heel wat kleurtjes meer ontvangen, maar die wachten nog tot ze gebruikt gaan worden. Komt vast wel binnenkort ;) Ze zijn natuurlijk te maken in vele modellen en maten. 

De onderste 3 zijn uit de Hair4Her collectie en daarom ook in de kleuren zwart en paars. De linker daarvan is gemaakt aansluitend bij de armband in het welbekende patroon van de Thin Line Bracelet. 

Crea Diaantje (16) #roparunbird

Lees hier deel 16 van deze serie

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje