Crea Diaantje (17) #paracordsleutelhangers

Crea Diaantje (17) #paracordsleutelhangers


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren, mede door de Crea-Challenge van februari, geen creatie in deze categorie geplaatst. Mijn maand challenge is gemaakt met paracord en met dat materiaal kun je ook hele leuke sleutelhangers maken. Ik laat er hieronder dus een aantal zien. Inmiddels heb ik heel wat kleurtjes meer ontvangen, maar die wachten nog tot ze gebruikt gaan worden. Komt vast wel binnenkort ;) Ze zijn natuurlijk te maken in vele modellen en maten. 

De onderste 3 zijn uit de Hair4Her collectie en daarom ook in de kleuren zwart en paars. De linker daarvan is gemaakt aansluitend bij de armband in het welbekende patroon van de Thin Line Bracelet. 

Crea Diaantje (16) #roparunbird

Lees hier deel 16 van deze serie

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via DiaantjeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er leuk uit!
| 13:36 |
Dank je wel :)
| 17:08 |
uhhh deze had ik geloof ik in je winkeltje zien staan.
| 20:21 |
Dat klopt, die staan op mijn website :)
| 21:45 |
leuk!!
| 23:41 |
Mooi. Allerleukst vond ik die zwart met wit (links). Hoe verstop je "startjes"? Het is helemaal niet zien, netjes.
| 14:58 |
Haha, dat is het geheim van de smid :P Nee, dat gaat ook met de smelt methode, net als bij de honden halsband. Alleen hier knip je de draad veel korter af. Ik ben een pietleut daarin, dus moet ook netjes zijn anders verkoop ik het niet haha
| 16:28 |
Knap, het is absoluut niet zichtbaar
Het geheim van de smid vond ik leuk haha
| 16:34 |
Ik heb zo van mijn momentjes ;) hihihi
| 16:35 |
Dat zijn inderdaad leuke sleutelhangers.
| 14:05 |
Ja, mooi compact en stoer. Ik heb nu ook wat meer fleurige kleuren, dus die komen ook nog ;) Vooral restjes zijn geschikt om hiervoor te gebruiken.
| 14:27 |
Oeh, erg leuk! Love it :-)
| 08:47 |
Thanks :)
| 09:34 |
heel erg mooi!
| 07:47 |
Dank je wel!
| 07:55 |
Van de zomer dit ook voor het eerst gedaan en hondenhalsbanden gemaakt
| 07:46 |
Ja, die maak ik ook. Zo leuk om te doen!
| 07:55 |
Ik heb het spul niet. Had het van een buurvrouw te leen en zij wilde ooit halsbanden voor haar honden maken. Uiteindelijk heb ik dat gedaan en spul terug gegeven.
| 08:00 |
Oh zo, ja dat kan ook haha. Ik heb nu wat meer kleuren besteld en ook al een paar gemaakt. Ik moet de website nog even ermee aanvullen en op mijn FB vermelden. Ik maak ze ook liever op verzoek, vanwege de maat van de hond.
| 08:03 |
Op maat maken vond ik ook wel moeilijk 1 cm is soms net te veel. Waar bestel je dat koord ed?
| 08:12 |
Gewoon in China. Kwaliteit is goed, eerst getest voor ik meer kocht. Mijn hond heeft hem al een hele tijd en niks mis mee ;) Kan ik de verkoopprijs ook laag houden. Wil binnenkort een verstelbare maken, dat lost het probleem met de maat wel op.
| 08:25 |
Verstelbaar is voor mij alweer een stap te ver. De halsbanden gaan hier snel stuk mn de sluitingen houden het niet
| 10:10 |
Oh dat is jammer. Ik mag tot nu toe niet mopperen. Je hebt ze ook in ijzer, misschien voor bijvoorbeeld grote honden wel beter.
| 10:14 |
Ik ben bang dat er te veel druk op staat. Het zijn sterke springerige honden. Ook de duurste halsvanden redden het niet of schieten los of stuk.
| 10:32 |
Oh dat is dan een ander verhaal inderdaad.
| 11:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen