Crea Diaantje (2) #handtas

Crea Diaantje (2) #handtas


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deel 2 van mijn persoonlijke creatieve uitdaging

Vandaag neem ik jullie mee naar het begin van mijn haakperiode. Ik heb als kind wel leren haken op de basisschool, maar daar destijds verder niks mee gedaan.

Een aantal jaren geleden was ik op bezoek bij een vriendin en die was kussens aan het haken van Hoooked Zpagetti garen. Dat is een textielgaren en gemaakt van afvalresten van stof, zoals t-shirts. Ik was daar helemaal van onder de indruk en heb thuis meteen van deze speciale "wol" besteld.

Mijn eerste Hoooked Zpagetti creatie was ook een kussen, maar ik wilde jullie vandaag toch iets anders laten zien wat ik daarmee gehaakt heb en dat is deze leuke handtas. Gehaakt in het grijs met zwarte accenten en 2 kunstof handvatten. Ik vond hem zelf destijds helemaal geweldig en heb er goed gebruik van gemaakt. 

Hoooked Zpagetti is erg leuk om mee te werken, maar heeft toch wel één groot nadeel en dat is dat het materiaal best zwaar is. Een kleine tas is dus te doen, maar een grote tas wordt al snel veel te zwaar en dan is hij nog niet gevuld hahaha.

Je haakt dit materiaal ook met een hele dikke haaknaald, vanaf maat 10 en dit haakt dan wel enorm snel. Een project is dus relatief snel klaar. In het begin kun je er wel kramp van in je handen krijgen, maar dat went ;) Tegenwoordig haak ik hier nauwelijks mee, maar heb boven op mijn hobby kamer nog wel wat  voorraad liggen, dus wie weet.................

Hoe vinden jullie hem? De foto is klikbaar. 

Crea Diaantje (1) #houtbranden

Lees hier deel 1 van mijn uitdaging

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuke tas!
Heb ook nog wat van dat garen staan.
Maar ik heb er alleen breinaalden voor geen haaknaald.
Zat er over te denken om er een kledingstuk van te breien.
Maar als ik al lees dat het vrij zwaar wordt, weet ik het niet of dat verstandig is.
| 11:16 |
Je moet er zeker geen trui van breien, dat is echt veel te zwaar inderdaad. Zeer geschikt wel voor bijvoorbeeld kussens of het bekleden van een poef, kun je leuk als nieuw maken dan. 
| 08:44 |
ik vind het knap gemaakt!
| 23:09 |
Dank je wel :)
| 06:41 |
:-)
| 00:39 |
Leuk geworden... vroeg mij al af of het zwaar zou zijn. Ja dus.
| 09:52 |
Inderdaad, moet je niet veel in willen doen haha
| 09:59 |
hij is wel heel leuk hoor. Lijkt wel gewone wol op de foto is dat gezichtsbedrog??
| 23:31 |
Dat is dan gezichtsbedrog hahaha, heb je hem ook aangeklikt? Wordt de foto iets groter. Heb de tas niet meer, dus kan helaas geen andere foto maken.
| 06:27 |
zeker heb ik hem aangeklikt doe ik automatisch al met foto's moet ik zeggen. Jammer dat je hem niet meer hebt vond um wel wat hebben hoor.
| 16:38 |
Ik maak ook andere tassen en daar zal ook nog wel een blog over komen ;)
| 16:47 |
leuk ik ben benieuwd!!
| 22:12 |
Ik vind je handtas leuk :) vind het zelf veel te zwaar om mee te werken
| 22:25 |
Dat is het ook hoor, heb wat kramp gehad. Heb dit nu al heel lang ook niet meer gedaan, haak alleen nog met acryl of katoen. Heb nog wel wat liggen, maar ach, bederft niet ;)
| 22:26 |
Dat is zo. Heb hier ook nog genoeg overschotjes liggen
| 22:36 |
Goed bezig Diaantje
| 14:08 |
Dank je wel :)
| 14:32 |
O, wat mooi en schattig! Knap werk.
| 12:06 |
Thanks :)
| 12:15 |
Leuk! Toch ook eens gaan proberen. Maar ja, ik wil al zooooooooveel hihihihihi.
| 11:24 |
Gewoon op het lijstje erbij, doe ik ook hihihi
| 11:28 |
LOLLLL en die lijst groeit en groeit hihi.
| 11:29 |
Yep hahaha
| 11:30 |
Erg leuk! Had in Spanje een stuk of tien van die rollen staan (merkloze) en wilde er van alles mee maken. Helaas achtergelaten toen we gingen emigreren.. maar had dus net een haaknaald ervoor in huis :-)
| 10:33 |
Ik heb ook wel merkloze gebruikt hoor, maar dat moest ik eerst ontdekken. Is een erg dure hobby anders ;) Moet wel leuk blijven haha
| 10:38 |
Ja die neppe zijn te betalen had 2 rollen (grote) voor 3.75 in spanje. die echte is volgens mij echt heel erg duur
| 10:42 |
Was toen al 10 euro ofzo, zal inmiddels wel nog duurder zijn.
| 11:33 |
ja ik heb hogere prijzen gezien toen ik ernaar zocht maar zat in Spanje kan best schelen.. hoe dan ook expensive!
| 11:50 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen