Crea Diaantje (20) #grannydeken

Crea Diaantje (20) #grannydeken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag laat ik mijn allereerste deken zien die ik gehaakt heb. Een deken die bestond uit heel veel kleine vierkantjes, ook wel grannysquare genoemd. Ideaal om restjes op te maken of om er gewoon een fleurige deken van te maken. Ondanks dat ik er nog steeds blij mee ben en daarna nog meerdere dekens gehaakt heb, ga ik er niet meer aan beginnen. Ik heb ontdekt dat grote projecten niks voor mij zijn haha. Knuffels haken etc. past veel beter bij Diaantje. Hieronder een paar foto's hoe mijn deken tot stand is gekomen. 

Het begin is gemaakt en dit was een proef. Zo moest het gaan worden. Allemaal kleine vierkantjes aan elkaar gehaakt. 

Dit mandje kwam steeds voller te zitten. Je zag hem "groeien". 

Op de eettafel steeds alles passen en alvast genieten van hoe hij zou gaan worden. 

Hieronder zie je dan hoe hij uiteindelijk is geworden. In eeste instantie wilde ik een rechthoekige deken maken, maar het is toch een vierkante geworden. Ik ben in de stijl van de granny gebleven, vierkant dus ;) 

Crea Diaantje (19) #echthema

Lees hier deel 19 uit deze serie
signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Deze grannydeken is ook onwijs leuk zeg.
| 20:18 |
Dank je wel, het was mijn eerste en die blijft ook wel heel speciaal ;)
| 20:24 |
Het is leuk geworden
| 06:46 |
Dank je wel, lekker veel kleurtjes en dat maakt hem denk ik wel het meest speciaal :)
| 07:12 |
Ohh! ik vind 'm echt prachtig! :-D
| 20:58 |
Dank je wel, hij heeft gewoon iets. Het is totaal niet van te voren bedacht, maar geworden zoals ik gehoopt had :)
| 21:44 |
Nou, ik vind 'm echt heel mooi! Dat zijn vaak de leukste dingen; die je niet bedenkt! ;-D
| 13:04 |
Ziet er leuk uit!
| 13:20 |
Dank je wel :)
| 21:43 |
de restjes zijn weg en je hebt een mooi deken , super
| 17:54 |
Precies ;)
| 19:00 |
:)
| 21:24 |
hij is wel super leuk geworden. Mooie kleuren!!
| 22:12 |
Dank je wel :)
| 23:39 |
Wat een puzzelwerk was het! Maar het resultaat vind ik zo mooi, zo kleurrijk. Kleuren passen perfect bij elkaar en dan nog dat zwart randje bij ieder vierkantje. Supermooi!
| 12:36 |
Ja, dat was best puzzelen, want ik wilde persé niet dezelfde kleuren naast elkaar haha. Het zwart is ook gebruikt om ze aan elkaar te haken, vandaar dat het lijkt of het om elk vierkantje zit. Zit het natuurlijk ook wel, maar het zijn rechte banen. Lastig uitleggen, maar ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel haha. Dank je wel voor je compliment!
| 15:08 |
Ik snap absoluut wat je bedoelt ;) Mooi dat je met die zwart al die vierkantjes aan elkaar hebt gehaakt, dat accentueert iedere kleur nog meer, heel mooi. En graag gedaan!
| 16:03 |
Oh geweldig leuk. Ik leg het ook eerst uit op de eettafel hahaha super!
| 12:17 |
Dank je wel en ja, dan kun je lekker schuiven en denken hoe je het wilt hebben. Ik wilde niet dezelfde kleuren naast elkaar haha
| 15:08 |
Herkenbaar!!!
Oh als je hierheen komt gaan we haken, kleuren, kletsen over spiritualiteit (o.a.) en knuffelen. Dagprogramma hahahahahaha.
| 15:22 |
Ja, we gaan tijd te kort komen hahaha
| 15:47 |
Kunnen we er geen hele week van maken hahahahahaha
| 16:02 |
Strak plan, kom ik een weekje naar Limburg hahaha
| 17:12 |
Eh... even intern overleggen of dat plan wordt goedgekeurd :p hahahaha
| 17:13 |
hihihi
| 17:13 |
Mooie deken heb deze niet eerder van je gezien. Ik haak granny's maar hoef ze zelf niet aan elkaar te zetten. Heb er ook ooit een gemaakt. Daar weet jij alles van. Nu ben ik niet van de knuffels maar van de grote projecten dus haak ik dekens in een geheel en stola's, collsjaals etc.
| 10:50 |
Deze heb ik gehaakt voor ik met Roparun in aanraking kwam, is dus al best wel een oudje hahaha
| 11:45 |
Wat een werk!! Maar wel heel erg Mooi!
| 10:27 |
Ja, dat was zeker een hoop werk haha.
| 11:45 |
Wel leuk geworden. Wist niet dat vierkant granny stijl is. Weer wat wijzer
| 09:10 |
Zover ik weet, heet het basic vierkantje een granny square, maar wordt vaak afgekort naar granny. Officieel hoort er dus wel het woord square (vierkant) achter ;)
| 09:12 |
Oh vandaar
| 11:53 |
Oh wat een prachtige deken!
| 09:05 |
Dank je wel, maar zo mooi gaat die van jou ook worden hoor ;)
| 09:06 |
Ja moet dringend nog wat verder haken :)
| 09:25 |
Hahaha, hoppa aan de haak dus ;) Ik ben op mijn werk nu, maar zit ook weer teveel stiekem te yoorsen hahaha. Tja, ben in de ochtenden altijd alleen, behalve op vrijdagochtend. Mijn baas werkt zelf nog maar halve dagen. Heb een soort van luxe baantje ;)
| 09:30 |
Hier ligt een hondje op mijn schoot te slapen :)
| 09:38 |
Ah, ook erg gezellig maar niet handig met haken hihihi
| 09:45 |
Nee als hij de aandacht ni krijgt steelt hij mijn bollen wol :)
| 10:01 |
Mooi maar inderdaad veel werk
| 08:50 |
Dank je wel en zeker veel werk, maar dan heb je ook wat ;)
| 08:59 |
Heel erg mooi.
Het lijkt me inderdaad veel passen en meten met verschillende groottes.
| 08:08 |
Ja, ik besloot ook maar meteen 2 maten te doen haha. Maar die grotere versie, is precies zo groot als 4 kleine, dus viel op zich wel mee. Dank je wel voor het compliment!
| 08:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen