Crea Diaantje (21) #tandenfeekies

Crea Diaantje (21) #tandenfeekies


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Elke ouder kent het wel, het moment dat je kindje zijn of haar tandjes gaat wisselen. Wat niet elke ouder doet, is vertellen dat daar de tandenfee voor komt. Dat bepaal je namelijk helemaal zelf! Wil je dit wel doen, dan heb ik daar iets leuks voor gemaakt. Ik heb het de naam #tandenfeekies gegeven. Je kindje stopt het kiesje/tandje in het zakje en legt dit naast zijn/haar bed. Kan natuurlijk op elke plek. Als ouder kun je dan dit eruit halen en er een centje voor in de plaats doen. Voor de foto heb ik er €5,00 in gedaan, maar dat is wel heel veel voor 1 kiesje/tandje natuurlijk. Ik kwam hem tegen op mijn zoektocht naar creaties voor deze persoonlijke challenge en vond het leuk om hem nu te delen met jullie. Zoals de meeste weten, ben ik tandartsassistente van beroep. Verklaard misschien waarom ik dit gemaakt heb ;) 

Wat vinden jullie ervan? 

Crea Diaantje (20) #grannydeken

Lees hier deel 20 van deze serie

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er leuk uit!
| 13:14 |
Hij is weer heel schattig!
| 12:53 |
Dank je wel :)
| 15:26 |
Heel mooi Diaantje! Al m'n tanden ben ik kwijt. Wat krijg ik dan? E5,00 x ...? XD Haha!
Grotemensen tanden dan hè... XD
| 08:02 |
Dan krijg je een doosje steradent :P
| 08:08 |
Ooo, ook leuk! XD
| 12:27 |
Ja toch hihihi
| 20:17 |
Fixodent mag ook! ;-) Haha!
| 22:58 |
Vooruit dan maar hahaha
| 07:48 |
;-)
| 18:10 |
Wat een leuk idee.
| 19:04 |
Dank je wel :)
| 19:12 |
Leuk idee en mooi uitgevoerd ;)
| 17:41 |
Dank je wel, het was een probeersel en is goed gelukt ;)
| 18:03 |
Nou wat leuk!! Goede tip van Hans.
| 17:14 |
Ja, zeker een goede tip! Altijd fijn om positieve opbouw/kritiek te krijgen, daar kun je wat mee.
| 17:16 |
wel heel leuk zeg. Moet je in de praktijk neerzetten,
| 17:05 |
Daar heb ik wel eens over nagedacht inderdaad, maarja, wil nu van baan verwisselen en dan niet meer in de tandheelkunde. Heb er ook geen op voorraad.
| 17:07 |
tja dan ist nu niet meer handig.
| 17:14 |
Nope hahaha
| 17:14 |
Leuk idee. Zijn ze gevoerd? Melktandjes zijn héél klein ...
| 16:42 |
Nee, dat had ik niet gedaan, maar dat is zeker wel mogelijk indien gewenst. Eerlijk gezegd ook niet over nagedacht, dus goede tip!
| 17:03 |
Hij is overigens niet heel groot hoor, zakje is denk ik 5cm breed of zo. Heb hem niet meer op dit moment, dus kan het niet meten ;)
| 17:04 |
Wat een goed idee. Ook iets voor op de balie????
| 16:33 |
Ja heb ik wel over na gedacht en wie weet ga ik dat ook nog wel eens doen, maar wil nog steeds van baan verwisselen.............. en dan eigenlijk niet meer in de tandheelkunde ;)
| 17:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen