Crea Diaantje (22) #gijsgiraffe

Crea Diaantje (22) #gijsgiraffe


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren liet ik Wiebe Wortel zien, maar niet in mijn dagelijkse Crea Diaantje challenge. Had ik kunnen doen, maar even  niet aan gedacht ;) 

Daarom vandaag een andere mooie knuffel in de picture, want op deze ben ik heel erg trots. Hij werd steeds mooier naarmate hij vorderde. Het is inmiddels denk ik wel zeker 2 jaar geleden dat ik deze lieverd haakte, maar zeg nou zelf is het geen schatje! 

Hij heet Gijs! Niet door mij genoemd, maar dat is de naam van het patroon en ik vindt hem er wel bij passen. Ook al zijn de kleuren roze, wit en grijs! 

Wat vinden jullie ervan?

Crea Diaantje (21) #tandenfeekies

Lees hier deel 21 van deze serie
signup

Word jij ook blogger bij Yoors? 

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoi Diaantje, kunnen mensen die het leuk vinden dit girafje ook gaan haken? 
Hoe komen ze dan aan het patroon?
| 23:50 |
Hoi hoi, dit patroon kan zeker door andere gehaakt worden, het is echter wel een kooppatroon. Hier de link waar je hem kunt bestellen. Hij is het absoluut wel waard, maar als je googled kom je ook wel gratis haakpatronen van Giraffen tegen hoor 😉
stipenhaak.nl/product-categorie/haakpatronen/
| 07:49 |
Wat een leuk beest
| 10:14 |
Ja, ik was er zelf ook meteen verliefd op haha, dank je wel :)
| 10:39 |
Die ziet er leuk uit!
| 13:11 |
Dank je wel!
| 17:09 |
Knap gedaan, ik vind 'm heel grappig!
| 03:43 |
Hij is zeker ook wel grappig ja, dank je wel :) p.s. moest jij niet slapen om 03.43 uur ;) #konhetnietlaten
| 06:27 |
"Hou op, schei uut", zeggen ze hier dan XD M'n ritme is wat in de war... Haha!
| 19:05 |
Hahaha, ja dat kan wel eens gebeuren ;)
| 22:42 |
Vannacht wil ik het niet zo laat maken eigenlijk maar dat dacht ik gisteren ook... en eergisteren... ;-D
| 00:26 |
Foei foei foei ;) denk aan je gezondheid kanjer ;)
| 06:04 |
Hahaha! Dank je wel Diaanrje! ;-D
| 12:06 |
ohw smelt wat een dropje. Hoe kunnen ze die nou Gijs noemen of heb jij andere kleuren genomen dan het patroon??
| 23:16 |
Dank je wel en yep, ik heb de kleuren zelf aangepast. Ook de strepen heb ik dikker gemaakt. Nouja, op het voorbeeld heeft er 1 strepen en een andere stipjes. Dat is het leuke ook hiervan, kun je gewoon zelf aanpassen.
| 06:20 |
zeker als je zelf genoeg fantasie etc. hebt. Afijn deze heeft een dikke 10!!
| 21:04 |
Wow, dank je wel!
| 06:26 |
Hij/zij is lief
| 19:18 |
Absoluut, net zo lief als zijn maakster hihihihi
| 20:00 |
Echt wel...
| 22:11 |
Wat een schatje.
| 17:32 |
Dank je wel, net als ik hihihi
| 18:06 |
Das waar X
| 19:01 |
Wat mooi en schattig!
| 16:37 |
Ja, ik was hier ook best wel verliefd op hahaha
| 16:43 |
''laatje'' haha.....''plaatje'' dus ;-)
| 11:24 |
Maak jij ooit wel eens stomme dingen?! Ook deze is weer een laatje. Heel mooi gedaan!
| 11:23 |
Natuurlijk maak ik ook wel eens stomme dingen, maar die ga ik toch niet laten zien :P Ik zal eens goed in mijn archief duiken en kijken of ik iets kan vinden, waar ik zelf niet echt blij van werd hihihi
| 16:44 |
Dat kan nog best een leuke post zijn! Ik zeg doen! Oh en eh....de stomme dingen bewaar je zeker in een laatje? whaha
| 16:45 |
Jij mag niet meer raden whahaha :P
| 16:46 |
Wat een lieverd zeg!
| 10:28 |
Dank je wel, hij is zeker een lieverd. Zo leuk ook om die te maken!
| 10:31 |
Knap gedaan, ik kan het niet. (was het ook niet van plan hoor :-) )
| 10:25 |
Dank je wel en er zijn maar weinig mannen die dit doen hoor hahaha
| 10:31 |
Gijs is prachtig! Wat moet het een gezellige boel zijn bij jou thuis!
| 10:21 |
Als ik ze zou bewaren, dan stond mijn huis helemaal vol hahaha. Ik maak meestal op verzoek, dus zodra iets af is, hoppa, verlaat het meteen mijn huis ;) Wiebe Wortel blijft hier hoor overigens, die zit nu tussen de "echte" Chanti Champignon en Bert Banaan!
| 10:23 |
LOL!!!
| 10:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen