×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Crea Diaantje (23) #schanulleke

Crea Diaantje (23) #schanulleke


Vandaag eens 2 Crea Diaantje blogs. Gewoon omdat het kan en deze omdat ik niet eerder alle foto's had.

Ik kreeg namelijk anderhalve week voor Carnaval de vraag of ik Schanulleke kon haken. Diaantje houd wel van een uitdaging, dus ik ben gaan zoeken naar een patroon, want dat is toch makkelijker als uit het blote bolletje ;) 

Gelukkig vond ik die direct en kon ik aan de slag. Suske en Wiske waren er erg blij mee en met trots kan ik nu dan de foto's laten zien.

Leuk of leuk? 

Crea Diaantje (22) #gijsgiraffe

Lees hier deel 22 van deze serie

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties