Crea Diaantje (24) #afgekeurdecreatie

Crea Diaantje (24) #afgekeurdecreatie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Quote

Maak jij ooit wel eens stomme dingen?! Ook deze is weer een plaatje. Heel mooi gedaan!

Judith Evelien 
Quote

Natuurlijk maak ik ook wel eens stomme dingen, maar die ga ik toch niet laten zien :P Ik zal eens goed in mijn archief duiken en kijken of ik iets kan vinden, waar ik zelf niet echt blij van werd hihihi

Diaantjes Life

Bovenstaande reactie kreeg ik vandaag van Judith Evelien op mijn Crea Diaantje Challenge 22 #gijsgiraffe en mijn antwoord daarop. 

Dat deed me natuurlijk heel erg goed en belofte maakt schuld. Ik ben gaan zoeken in mijn archief en man oh man, wat is dat toch moeilijker als ik gedacht had. Tja, je maakte tenslotte iets omdat je het leuk vindt. Toch heb ik iets gevonden waar ik niet tevreden over was. Dusdanig niet tevreden, dat ik het nogmaals gemaakt heb, maar dan in een uitvoering waar ik blij van werd. 

In 2012 deed ik mee aan een zumba marathon en ik besloot een mascotte te maken voor mijn instructrice en eigenaresse van Smile Fitness. Ik besloot een pop te haken in een sport pakje. Vraag me niet waarom, maar de eerste versie kreeg een grijs lijf.................. en ik vond hem dus echt verschrikkelijk. Die kon ik absoluut niet kado geven. Dus ik maakte er nog één, maar nu met een normale huidskleur en een fleurig pakje. Hieronder zal ik ze naast elkaar plaatsen en ik weet zeker dat jullie het met me eens zijn. De linker is echt NIET mooi! 

Hieronder nog even een foto van het groepje dames wat mee heeft gedaan aan de zumba marathon. We hadden ook een mooie opbrengst voor het goede doel (weet niet meer welk) waarvoor we danste. Herkennen jullie me hier? 

p.s. ik heb deze "lelijkerd" nog wel steeds ;) weggooien is toch moeilijker als ik dacht hahaha

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Smaken verschillen.Ik vind die linkse wel mooi, heeft naar mijn mening wel iets te lange armpjes.  
| 19:01 |
Dat is ook zo. Het zijn beide volgens hetzelfde patroon gehaakt, maar heb inderdaad bij de rechter de armpjes korter gemaakt. Zag er een beetje vreemd uit. Die grijze staat hier gewoon nog lekker boven op mijn hobby kamertje, weggooien vind ik ook zonde! 
| 10:02 |
Mag je inderdaad niet doen. 
Ooit komt iemand op je pad die vraagt of hij/zij het krijgt of zelfs mag kopen. Dat popje kan op iemand lijken of een herinnering naar boven brengen. 
| 12:20 |
Dat zou inderdaad zomaar kunnen. Ze staat veilig tot die tijd.
| 14:19 |
Daarom begin ik niet aan albdie poppen en knuffels. Ngedoe :-)
| 22:14 |
Ze zijn wel leuk om te maken, maar dan wel in de juiste kleur haha
| 06:22 |
ik vind ze denk ik allebei wel wat hebben !
| 13:50 |
Ja, die grijze heeft ook wel iets, daarom heb ik hem ook nog bewaard denk ik. Snap alleen nog steeds niet wat mij destijds grijs heeft doen gebruiken............... Ik was ook nog niet zo mega ervaren met haken toen, dat verschil zie ik wel met wat ik nu maak ;)
| 13:54 |
Die grijze is idd. 'moeders mooiste' niet! XD De rechter is wel mooi. De tweede van rechtsonder op de foto ben jij, met die blauwe handdoek! ;-)
| 13:45 |
Nee hè, hoe ik dat toch heb kunnen doen........ een grijs lijf hahaha en yep, met die blauwe handdoek ben ik. Net 3 uur zumba achter de rug en ik had toen nog lang haar, dus een staart ;)
| 13:48 |
Ja, daarom moest ik ook wel even zoeken i.v.m. je kapsel ;-) Ja en dat poppetje; kan toch nog wel door voor 'Aliën'? XD Sorry, ik kon 't niet laten, haha!
| 14:01 |
Hahaha, die is ook leuk een Aliën enne jij mag dat zeggen hoor ;)
| 14:07 |
Hahaha! ;-)
| 14:19 |
De rechter is vrolijker en meer geschikt als mascotte. Maaaaarrrrr: die linker is prekend Michael Jackson in Thriller, dus ook geweldig!
| 01:43 |
Kijk, dat is nou eens een tof antwoord haha. Ik heb gewoon Michael Jackson gehaakt hihi, dank je wel!
| 06:23 |
Een prekende MJ, hihi
| 07:45 |
prekende of sprekende hihihi
| 07:47 |
Oeps, 't was een beetje laat.... Sprekend;-)
| 09:30 |
:-)
| 09:30 |
Hihihi
| 10:56 |
Moet kunnen haha
| 10:56 |
jeetje zeg wat een verschil. Ook zonde om hem weg te doen ja. Maar idd paste niet echt bij jullie groepje.
| 23:32 |
Ja, heel groot verschil. Zo'n stomme en vreemde keus om met grijs te haken haha
| 06:23 |
in mijn ogen is hij super leuk voor onze gekleurde medemens.
| 21:06 |
Toch knap dat je dit hebt gedeeld met ons.
| 23:01 |
Ja, dat durf ik ook best wel. Diaantje doet niet zo moeilijk ;)
| 06:24 |
Gelukkig
| 09:06 |
Ja inderdaad de 2de is leuker. Past ook beter bij jullie groep.
| 22:51 |
Ja, dat vond ik dus ook haha
| 06:24 |
Met de blauwe handdoek??
| 22:34 |
Yep met de blauwe handdoek, toen nog lang haar en een staart ;)
| 06:25 |
Zag het vrolijke gezicht :)
| 07:45 |
Yep, (bijna) altijd een lach op mijn gezicht haha en zelfs na 3 uur zumba dansen ;)
| 07:47 |
Ik snap dat je die mascotte nog maar eens gemaakt hebt :-)
| 21:32 |
Toch wel hè ;) en toch die andere niet weg kunnen gooien haha
| 21:35 |
grappig om te zien dat ik niet alleen 'rampjes' maak :)
| 21:16 |
Natuurlijk ben je niet de enige, alhoewel ik nog geen slecht werkje van je gezien heb ;)
| 21:19 |
die belanden in de vuilbak :)
| 21:42 |
Hahaha, ik heb die lelijke pop nog wel. Kan er geen afstand van doen toch ;) Meestal besef ik halverwege al dat het niets wordt en haal ik het weer uit. Tja, we willen natuurlijk wel mooie dingetjes maken ;)
| 21:51 |
heb nog een halve trui in de kast liggen, dat wordt er ook weer eentje die terug afgetrokken wordt
| 22:02 |
Ik heb zo ook nog wel wat liggen haha, ach zolang ik de wol niet nodig heb............ Heb nog wel een halve deken waar ik iets mee wil doen. Zoveel dingen die ik wil doen nog haha
| 22:15 |
Dagen hebben te weinig uren :)
| 22:53 |
Precies haha
| 06:26 |
Die met de kleurtjes is vrolijker. Knap als je zo'n pop kan maken.
| 20:42 |
Dank je wel en die met kleurtjes is zeker vrolijker :)
| 06:26 |
Jaaaa, je hebt het gedaan!! Vind ik leuheeeuk! Je stomste creatie is gewoon mooi van lelijkheid haha! En ja, ik zie je op de foto! Helemaal vooraan met een turquoise handdoek om je nek! Leuk blog, heb er smakelijk om gelachen. En eh...psst...zo stom vind ik je creatie niet eens ;-)
| 20:42 |
Ik kan gewoon alleen maar leuke dingen maken denk ik hahaha #verwaand en ja hoor, dat ben ik met die turqoise handdoek ;)
| 20:45 |
Tja, je hebt talent of je hebt het niet. Jij hebt het duidelijk wel! En ook nog een knappe kop die je er zo uithaalt. Jup...mooie vrouw ben jij!
| 20:46 |
Ho maar hahaha ik ga er van blozen :P
| 20:48 |
Over dat onderwerp (rode wangen) is een blog in de maak. Dus ga daar nu niet te ver over uitweiden he... ;-)
| 20:49 |
Oh spannend haha
| 20:50 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen