Crea Diaantje (25) #rozenkrans

Crea Diaantje (25) #rozenkrans


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een Crea Diaantje die niet gehaakt is, want laten we vooral niet vergeten dat ik veel meer maak als alleen haakwerk! Ik heb gekozen voor iets wat ik zelf heel erg mooi vindt en dat is een rozenkrans geworden. Geen saaie kleur, maar een mooie frisse azurblauwe tint. Kleur is overigens in het echt sowieso veel mooier. Het was toch best nog wel een werkje met al die losse schakeltjes die ik gemaakt heb en natuurlijk het kruis. Toch ben ik er trots op en heel tevreden, want hij ziet er heel mooi uit. 

Hij is overigens nog steeds te koop via mijn website Diaantjes Creaties

Wat vinden jullie ervan? 

Crea Diaantje (24) #afgekeurdecreatie

Lees hier deel 24 van deze serie
signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat fijn te weten dat jij Rozenkransen kan maken. Ik heb dat mettertijd nodig voor een project. Onze knutseljuf is reeds aan het tekenen gegaan en wie weet kan jij haar tekening ooit realiseren. Wat zou dat een fijne samenwerking tussen Yoorsies zijn. 
| 18:58 |
Ja, dat kan ik inderdaad. Dit was mijn eerste, maar ik zou er met liefde en plezier ééntje voor je maken. Je mag dat altijd vragen, geen probleem. Kleuren e.d. zijn vele mogelijkheden in. 
| 10:04 |
Ik hou het in mijn achterhoofd. Zou trouwens om veel meer dan eentje gaan. 
| 12:18 |
Ook dat is dan geen probleem!
| 14:20 |
En verkocht lees Ik! Gaaf!!
| 17:36 |
Yep! Hij is dezelfde dag nog verkocht aan Enrique, echt geweldig!
| 18:03 |
Top!
| 18:04 |
Mooie kleur inderdaad. En het ziet er heel leuk uit.
| 11:05 |
Dank je wel :)
| 16:04 |
ik ben zelf niet katholiek weet ook niet precies wat je ermee moet doen. Maar......ik zie wel dat dit een hele mooie is. Ik moet eens kijken in het doosje van mijn schoonvader of daar nou zijn rozenkrans in zit of dat mijn schoonmoeder had gezegd dat hij hem mee mocht nemen.
| 17:05 |
Dank je wel :) Het zijn steeds 10 azur kleurige en dan 1 parel, dit staat steeds voor 10 "wees gegroetjes" en dan 1 "onze lieve Vader".
| 16:04 |
ok ik snap het. Zal eens aan Fred vragen wat wees gegroetjes zijn.
| 23:06 |
Weer een knap staaltje werk!
| 14:27 |
Ja, Diaantje kan dat hahaha, dank je wel :)
| 20:09 |
Dat heb je mooi gedaan
| 14:20 |
Dank je wel :)
| 20:09 |
Mooie kleur, mooi gemaakt.
| 13:46 |
Dank je wel en ik vond het zelf ook een hele mooie kleur inderdaad.
| 20:08 |
Hoi Diaantje, ik heb 'm besteld als verjaardagscadeau voor mijn tante, leuk!
| 12:16 |
GEWELDIG!!! Dank je wel X
| 13:06 |
Jij ook bedankt! ;-) xxx
| 13:13 |
Wat leuk!!
| 13:46 |
:-)
| 15:23 |
Ik vind hem prachtig meid
| 10:04 |
Dank je wel :)
| 10:36 |
Heel mooi gemaakt
| 08:40 |
Dank je wel :)
| 10:36 |
Heel erg mooi zeg!
| 08:17 |
Dank je wel :)
| 10:36 |
Weer een heel mooi product!
| 08:06 |
Dank je wel, ik blijf mijn best doen :)
| 08:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen