Crea Diaantje (26) #beertjetom

Crea Diaantje (26) #beertjetom


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms krijg ik het verzoek iets te maken wat een emotionele waarde gaat hebben. Zo was dat ook met deze prachtige beer die ik gehaakt heb. Hij is overigens gehaakt met dubbele draad en daardoor ook extra groot. 

Een opa die overleed, vlak voor de geboorte van zijn kleindochter. Een opa die door andere kleinkinderen altijd opa Tom genoemd werd. Een kennisje van mij was op zoek naar een uniek kadootje t.b.v. de geboorte van dit mooie meisje en vroeg mij iets te maken. Of ik het tevens wilde voorzien van de naam "Beertje Tom", zodat het meisje een herinnering zou hebben aan haar opa.

Tja, dat doet dan wel wat me en ga ik vol liefde aan de haak. Borduren is niet echt mijn ding, maar na 3 keer opnieuw doen, staat er dan toch redelijk netjes "Beertje Tom" op de beer. Een mooie strik om de nek en kadootje helemaal klaar om gegeven te worden. De opdrachtgeefster was er erg van onder de indruk en dat gaf mij dus een enorm voldaan gevoel. Daar doe je het voor! Ik hou van opdrachten met gevoel en dat stop ik er dan ook nog eens extra in.

Wat vinden jullie van "Beertje Tom"? 

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
helemaal super leuk en echt voor een meisje. Beertje Tom!!
| 00:16 |
Dank je wel :) Ja, dit is een echte meisjes uitvoering haha, steeds gehaakt met 2 draden, roze/wit en grijs/wit. Hoofd is volledig wit, maar dat is duidelijk ;)
| 06:39 |
yep.....:-)
| 20:23 |
Hij is super!
| 17:45 |
Dank je wel :)
| 18:00 |
Mooi en waardevol cadeautje, ziet er heel leuk uit. Absoluut top!
| 17:33 |
Ja, dit is wel een kadootje met waarde inderdaad! Dank je wel :)
| 18:00 |
Graag gedaan!
| 18:14 |
Hij is heel mooi geworden!
| 12:13 |
Dank je wel :)
| 14:43 |
Heel mooi gedaan
| 11:37 |
Dank je wel :)
| 14:43 |
Wow Diaantje! Mooi verhaal hoor en die beer is heel erg goed gelukt!
| 10:32 |
Dank je wel, ik hou van dit soort opdrachten!
| 10:53 |
Ja, wat mooi gemaakt.
En voor de naam had je zeker geen patroon? Dan is het extra knap dat je dat zo goed voor elkaar hebt gekregen.
| 10:20 |
Dank je wel en inderdaad, ik had geen patroon van de naam. Dat heb ik uit het losse polsje gedaan haha. Ik en opdrachtgeefster waren tevreden en dan is het goed.
| 10:53 |
wauw wat mooi!
ik ben er helemaal stil van
| 08:16 |
Dank je wel, wat een mooi compliment!
| 08:19 |
Mooi hoor en oefening baart kunst met borduren
| 08:15 |
Dat klopt zeker en ik geef het ook niet zomaar op, maar borduren op borduurstramien is wel fijner ;)
| 08:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen