Crea Diaantje (27) #deurstopper

Crea Diaantje (27) #deurstopper


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit was vooral een leuke opdracht om te maken. De moeder van mijn vriendin koopt zo af en toe iets bij me om de Roparun te steunen. Dus toen zij een deurstopper nodig had, kreeg ik de vraag of ik die ook kon haken. Waarom niet dacht ik bij mijzelf. Dus ik ben gaan zoeken wat dan een goed patroon zou zijn. Ze gaf zelf aan het liefst een poes te willen in de kleuren zwart, grijs en wit. Een duidelijke voorkeur en dat maakt voor mij het zoeken ook makkelijker. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een patroon van Stip & Haak en hij heet Kruimel. Mocht je hem ook willen haken, dan vindt je het patroon hier

Ik heb hem gehaakt met dubbele draad voor extra stevigheid en zodat hij wat groter zou worden. Om hem zwaar te laten zijn, heb ik in een pantykousje rijst gedaan en dat zo onderin het lijf gedaan. Daarboven natuurlijk gewoon knuffelvulling. Je kunt hiervoor ook "granulaat" korrels gebruiken, want die zijn ook wasbaar. Dit is echter best prijzig. Inmiddels woont haar moeder in een verpleeghuis, maar deze deurstopper staat daar nog steeds. Nu gewoon als versiering, want ze wilde hem toch niet missen. Dat deed me wel heel erg goed! 

Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden en ondertussen ga ik eens nadenken wat ik morgen ga plaatsen ;) 

Crea Diaantje (26) #beertjetom

Lees hier deel 26 uit deze serie

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via DiaantjeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk!  Elke dag vind ik iets anders wat ik met mijn haakwerk zou kunnen doen. 
| 08:37 |
Zoveel mogelijk inderdaad hahaha
| 09:17 |
Dat is gezellig
| 08:42 |
Staat zeker heel gezellig :)
| 08:48 |
Die wil ik ook wel voor m'n deur
| 11:46 |
Patroon link staat erbij, dus ik zou zeggen aan de haak ;)
| 11:56 |
jemig hou eens op met die leuke dingen te plaatsen. Alweer zo'n hebbeding.hihi
| 22:45 |
Oepsie, nou je gaat dit de rest van het jaar zien haha. Diaantjes uitdaging van 2018!
| 06:40 |
leuk hoor laat maar komen!!
| 20:22 |
Deze is hele leuke! Waar kun je zulke neuzen aanschaven?
| 18:08 |
Oei, dat is een goeie vraag. Die heb ik ooit bij een hobby winkel gekocht, maar dat is al zolang geleden. Had er destijds 1 nodig en ze gingen per 3 stuks geloof ik. Vandaar dat ik er nog over had.
| 18:32 |
Wel leuk dat ze dat soort dingen verkopen ;)
| 18:48 |
Zijn vele soorten neusjes en bevestig je op dezelfde manier als de oogjes, want dat zijn veiligheids oogjes. Vast is dus vast.
| 18:59 |
Dit is veel leuker dan een gekochte
| 12:29 |
Absoluut en ook uniek, want zoals deze is er maar 1 ;)
| 17:28 |
Leuk gedaan!
Je zou ook een goedkope deurstopper bij de bouwmarkt kunnen halen en daar iets omheen maken. Misschien goedkoper?
| 10:52 |
Denk dat rijst goedkoper is ;) maar het is zeker een goed idee, ga ik dus wel onthouden!
| 10:54 |
Hij is leuk meid.
| 09:29 |
Dank je wel :)
| 10:40 |
Schattigheids alarm!!! Wat is ie leuk!
| 09:27 |
Hahahaha, dank je wel :)
| 10:40 |
Zo'n mooie kat! :)
| 08:49 |
Dank je wel, ja is ook wel een makkelijk patroon en staat gewoon erg leuk ;)
| 10:40 |
O wat is hij lief!
| 08:07 |
Mooi compliment, dank je wel :)
| 08:35 |
Wat een snoepie!
| 07:38 |
Dank je wel, hij heeft absoluut ook wel iets liefs ja haha
| 07:39 |
Missie geslaagd! Leuk ding geworden :-)
| 07:25 |
Dank je wel en ja, als ik geen hond in huis zou hebben, dan had ik er ook ééntje voor mijzelf gemaakt haha
| 07:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen