Crea Diaantje (28) #tractor

Crea Diaantje (28) #tractor


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik krijg steeds zoveel leuke reacties op mijn creaties en dat waardeer ik enorm. Gisteren vertelde ik in een reactie dat ik ook ooit wel eens een tractor gehaakt heb. Meteen maar de "koe" bij de horens genomen en een foto opgezocht van die tractor. Gelukkig vrij snel gevonden in mijn "geordende" choas op mijn externe harde schijf. 

Ik heb deze ooit als grapje gehaakt voor het toenmalige vriendje van mijn dochter. Hij was loonwerker en reed dagelijks op een tractor. Van het merk Fendt en daarom dus ook gekozen voor die kleuren. Gehaakt in het acryl, niet echt het beste materiaal voor dit patroon, maar hij is wel leuk geworden. Hij kon er gelukkig wel om lachen! Of hij hem nu nog heeft weet ik niet ;) Het is niet haar vriendje meer, maar misschien vindt hij de tractor nog wel leuk! 

Hoe vinden jullie hem? 

Crea Diaantje (27) #deurstopper

Lees hier deel 27 van deze serie.

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Haha! Grappig gemaakt, hij is zeker leuk! ;-) Met een leuk verhaal er achter!
| 13:22 |
Dat zijn vaak de leukste creaties, die waar een verhaal bij zit!
| 17:28 |
Zeker waar!
| 02:36 |
Die is ook weer zo leuk geworden.
| 22:02 |
Dank je wel, is al wel een aantal jaartjes geleden haha
| 22:50 |
super leuk kan ook heel goed als kraamkado voor een jongetje.
| 21:35 |
Dat kan zeker heel goed inderdaad ;)
| 22:49 |
hup op je site als kado tip.hihi
| 22:59 |
moet ik eerst het patroon weer vinden haha
| 23:02 |
kijk eens in het naaimandje??
| 23:35 |
de liefde die er al in zit, die heeft hij vast nog wel ja... geweldig gedaan, super leuk
| 15:06 |
Ik hoop het wel, de liefde zal er zeker in blijven zitten. Dat stop ik in al mijn werkjes, ik ben een gevoelsmens en dat zie je bij mij in alles wat ik doen haha
| 16:01 |
herkende t al ja, mooi
| 16:03 |
Die ziet er mooi uit
| 11:15 |
Dank je wel, met katoen zou jij mooier geweest zijn denk ik haha
| 11:52 |
Een knuffel tractor! Ik vind de neus het leukst :-)
| 09:24 |
Ja, is een flinke neus haha, dank je wel :)
| 11:52 |
Wat grappig,het lijkt net of hij ogen heeft.
| 09:04 |
Moeten ruitenwissers voorstellen haha
| 09:09 |
Daarom deed het mij al aan Cars denken ;)
| 09:22 |
Wat een leukerd!
| 08:57 |
Dank je wel :)
| 09:08 |
Zo een schatje
| 08:39 |
Dank je wel, ja best wel hè ;)
| 08:46 |
Ook ontzettend leuk als kraamkado. Een heuse Cars-tractor!
| 08:34 |
Is dit een Cars tractor? Ben ik niet zo in thuis haha, moest vooral op een Fendt lijken ;)
| 08:45 |
Het deed me er meteen aan denken!
| 09:22 |
Nou, ik doe m'n petje af hoor....
| 08:27 |
Haha, dank je wel :)
| 08:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen