Crea Diaantje (29) #geluksflesjes

Crea Diaantje (29) #geluksflesjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik mijn voorlaatste blog schreef, heb ik gisteren iets gekocht waarmee ik een "nieuwe" creatie heb gemaakt. Het woord "nieuwe" staat bewust tussen haakjes, want het is eigenlijk een samenvoeging van een bestaande creatie met iets nieuws.

Ik weet alleen nog niet goed hoe ik het moet noemen. Op dit moment heten ze op de website en in deze blog "geluks flesjes", maar ik weet niet goed of die naam weergeeft wat het is.

Het is namelijk een becherm engeltje in een flesje. Dus het is absoluut een flesje van glas, geen plastic. Ik heb er nu 6 gemaakt, want de flesjes worden per 6 verkocht. Het is dus een proef nu om te bekijken of dit iets is wat goed zou kunnen verkopen. Het enige nadeel is, is dat het uitsluitend per brievenbuspakketje verzonden kan worden. Ik durf dit niet in een enveloppe te doen. Dat houd in dat de verzendkosten hoger zijn als de prijs van het flesje. Ik neem ze vrijdag ook mee naar de Shoeby Fashion VIP avond en ik ben heel benieuwd. 

Het is mogelijk om hier een klein briefje aan toe te voegen, zodat je een mooi persoonlijk kadootje ervan kunt maken. 

Nou, meteen maar een uitdaging en wedstrijd eraan verbinden. Wat is de perfecte naam voor dit "geluks flesje"? Degene die een perfecte naam hiervoor kan bedenken, krijgt van mij zo'n flesje! Is dat niet leuk? Ik ga deze wedstrijd ook bekend maken op mijn Facebook pagina Diaantjes Creaties 

De antwoorden zal ik onderaan deze blog steeds vermelden, dan kun je ook zien of die naam al genoemd is. 

Dit is het geworden en ik ben dus heel erg benieuwd hoe jullie dit gaan noemen! 

Misschien moet ik er ook maar een vlogje aan wagen hahaha. 

Zo staat het op Facebook! Ik zal de antwoorden van daar ook hier in de blog verwerken :) Wat wordt de naam van...........

Lees hier welke naam gewonnen heeft! 

Antwoorden op de prijsvraag:

- engelenflesje 

- flengeltje 

- bengeltje

- lucky angel

- bolletje

- geluk in een flesje gevangen

- geluksdrager

- geluksflesje

- wensfles

- engelbewaarder

- geluksvanger

- blessing in a bottle

- capsulientje

- lucky bottle

- guardian bottle

- angel in a jar (aiaj)

Crea Diaantje (28) #tractor

Lees hier deel 28 van deze serie

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat schattig, ik heb geen origineel idee
| 17:56 |
Dank je wel en ik komt vast en zeker goed ;)
| 08:50 |
ik heb geen tip maar ben wel benieuwd hoe deze leuke flessenbengel gaat heten!!
| 17:45 |
Nog een dagje in spanning afwachten haha
| 08:50 |
ik heb geduld!!
| 22:38 |
Wat een leuk ding joh! Ik vind ‘Bengeltje’ ook wel erg leuk :-)
| 13:47 |
Die klinkt ook wel heel lief inderdaad en dan is de B van bottle?
| 14:07 |
Nou een heel dom antwoord: 'aiaj', spreek uit: aiai,
'angel in a jar', haha!
| 12:24 |
Dan moet die uitleg er wel bij haha, maar domme antwoorden bestaan niet hoor, net zo min als domme vragen ;) Ik zet hem er gewoon bij op het lijstje ;)
| 13:20 |
Dank je! Maar gelukkig heb je toch een betere naam gekozen, haha!
| 15:23 |
Ja, Flengeltje zei precies wat het moest zeggen en het is niet een naam die al veel gebruikt wordt. Heb hem wel gegoogled natuurlijk hahaha
| 19:11 |
Dat is ook zo, goed hoor! Ja, wel slim, haha!
| 02:31 |
Hoe groot zijn die flesjes? Is het een hanger voor aan een ketting? Dat moet toch in bubbeltjes plastic in envelop te versturen zijn.
Volgens mij staat de naam er al.
| 23:15 |
Het zijn 10ml flesjes en is te groot voor aan een ketting. Denk dat de diameter ongeveer 2cm is. Ik moet dat even testen bij mijn eigen brievenbus. Ik wil het wel goed in kunnen pakken i.v.m. het glas. Welke naam bedoel je? Of ben jij het ook met Schapenkopje eens en zou hij "geluksflesje" moeten blijven heten?
| 06:06 |
Ik vind geluksflesje goed en bengeltje :)
| 10:05 |
Oke, dat zijn dus al 2 likes voor de naam die ik zelf bedacht had ;)
| 13:28 |
Leuk!
| 14:43 |
Lieverd is het geen optie om ze in een dubbel gevouwen bubbeltjes envelop te verzenden?? Of in zo'n plat brievenbus doosje??? Is toch weer goedkoper dan pakketpost.
En ja GELUKSFLESJE vind ik gewoon een duidelijke naam ervoor. Of Geluk in een flesje
| 11:48 |
Ik bedoelde ook een brievenbus doosje, maar dat kost vanaf januari ook al € 3,80 en bubbeltjes enveloppe maakt het denk ik te dik. Het is echt glas. Moet het nog eens testen thuis. De naam staat er in ieder geval tussen, hij dingt gewoon mee naar de prijs haha
| 11:53 |
Wilde nog naar de prijs kijken maar dat had je dus al uitgezocht hihihihi
| 12:12 |
Ja, heb dit jaar al bestellingen gehad ;)
| 17:05 |
Ik vind de flesjes enig ! Mooi en ontroerend!
Ik vind Flengeltje de leukste die erbij zit , alleen denk ik voor online verkoop dat mensen niet op die term zoeken !
dus dan moet je wel goed nadenken over je andere zoekwoorden !
| 11:47 |
Dank je wel voor het compliment en inderdaad het woord moet alles zeggen, maar ik wil graag dat ik er ook echt iets bij voel. Snap je wat ik bedoel? Ik heb nog tot zondag de tijd haha en heb er net ook weer 2 bij gezet die van FB komen.
| 11:51 |
Wat denk je van: De wensfles
| 11:16 |
Heb ik er ook tussen gezet, had hem net via FB al gezien :)
| 11:27 |
Ja had net je pagina gevonden. Hier heb je ng s yp :)
| 11:58 |
Helemaal goed en heel slim, dank je wel X
| 12:09 |
Ik kwam ook op flengeltje, maar ik zie hem al intussen staan.... te laat ;)
| 10:53 |
Of misschien: Bolletje
| 10:30 |
Ik schrijf hem ook op :)
| 10:58 |
Eh... lucky angel, is dat wat?
| 10:20 |
Ik ga voor Bengeltje (bescherm of bottle en engeltje). Wat is/wordt de prijs van zo'n Bengeltje?
| 08:05 |
Leuke naam, ga ik noteren! De prijs is € 2,50 excl. verzendkosten en binnenkort in meerdere kleuren mogelijk. Ik kan ook een bestaande aanpassen ;)
| 08:54 |
Heb je er een in warm rood? En een blauwe, morgenavond?
| 09:42 |
Op mijn website staan er 6, 2 rode maar met verschillende vleugeltjes en ook blauw. Als die goed zijn, dan neem ik die mee. www.easywebshop.com/diaantjescreaties/geluks-flesjes
| 09:45 |
Graag DC289 en DC293. Tot morgen ;-)
| 09:47 |
Tot morgen xxx
| 09:49 |
Ik neem deze 6 sowieso morgen mee, maar ga misschien zo nog even 6 extra flesjes kopen. Toch wel heel leuk haha
| 09:46 |
Ziet er heel leuk uit.
Ik zou het een engelenflesje noemen.
| 07:13 |
Dat is al een mooie, die ga ik noteren! Dank je wel :)
| 07:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen