Crea Diaantje (3) #sleutelhangers

Crea Diaantje (3) #sleutelhangers


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Weer een andere hobby van mij is het maken van sleutelhangers. Op dit moment heb ik er nog een paar op voorraad, maar het liefste maak ik ze op bestelling. Hierdoor kun je inspelen op de wensen van de opdrachtgever met betrekking tot kleur en thema. 

Ik laat in deze blog de "langere" sleutelhangers zien, maar ik maak ook kleinere zonder lintjes. Die volgen vanzelf een keer in een andere blog van Crea Diaantje.

Ik laat vandaag ook meerdere sleutelhangers zien, puur om te laten zien wat kleur al voor verschil kan betekenen.

Hierboven zie je een sleutelhanger die ik gemaakt heb op verzoek met het thema "autisme" en een bedel met de tekst "mother" en "son".  De lichtblauwe tint is ook op verzoek gedaan. 

De linker hierboven is niet "echt" een sleutelhanger, maar hangt aan mijn spiegel in de auto en heeft natuurlijk mijn kleuren en mijn lijfspreuk. Daarnaast een sleutelhanger die ik als kado gemaakt heb voor mijn beste vriendin in haar favoriete kleuren en thema. Ze houdt van ballet en parfum. Dus een parfumflesje en balletschoen als bedel eraan.

Tja, hierboven dan 2 voorbeelden van mijn prototype voor de YOORS sleutelhanger. Ze zijn overigens gewoon te koop, maar in dit voorbeeld heeft de linker geen echt lederen bandje met YOORS. Inmiddels heb ik wel leder en komen de letters ook mooier tot hun recht. De rechter heb ik in diverse kleuren op voorraad. Dus heb je interesse in een YOORS sleutelhanger en wil je daarmee tevens Stichting Roparun steunen? Stuur me dan een berichtje. De prijs is voor beiden € 2,95 per stuk excl. verzendkosten. Zolang de voorraad strekt kan ik ook kleuren aanpassen natuurlijk. 

Voor vandaag laat ik het hierbij. Wil je weten wat ik allemaal nog meer maak en heb gemaakt, blijf me dan vooral volgen ;) 

Crea Diaantje (2) #handtas

Deel 2 in deze reeks en daarin ook een link naar deel 1. 

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat zijn ze mooi!
| 11:19 |
Dank je wel 😄
| 08:42 |
Ze zijn heel mooi Diaantje, knap gedaan!
| 00:13 |
Dank je wel Enrique, ook echt leuk om te doen. Nou ja, ik vindt alles wel leuk geloof ik hahaha
| 06:48 |
Nou mooi dat je er zoveel plezier aan beleefd toch? :-)
| 00:38 |
Dat is iets wat zeker is ;) Ook rustgevend overigens ;)
| 09:07 |
Kijk, dat is alweer winst! ;-)
| 22:54 |
Ziet er leuk uit. Knap hoor. Ik raak de sleutelhangers altijd kwijt. Ze breken af :(
| 09:49 |
Oh, dat is wel jammer dan. Of toch te lang, korter is soms wat praktischer
| 10:02 |
Zou de oplossing kunnen zijn
| 10:03 |
Leuk, persoonlijke sleutelhanger
| 19:13 |
Die zijn zeker altijd het leukst en maak ik ook graag, dan is het altijd goed ;)
| 19:13 |
heel erg leuk!
| 18:47 |
Dank je wel :)
| 19:08 |
Mooie thema's en sleutelhangers!
| 17:56 |
Ja, dat maakt het extra leuk. Daarom ook graag op verzoek ;)
| 19:09 |
En uniek!!
| 20:08 |
Absoluut!
| 21:12 |
die van thema autisme is echt mijn kleur.:-)
| 17:42 |
Die kleuren kunnen in elke sleutelhanger, ongeacht welke soort bedels je eraan wilt hangen. Deze bedels waren ook speciaal besteld. Als je iets specifieks zoekt of graag zou willen, mag je me altijd een berichtje sturen. Ik stuur altijd eerst ook een foto voor ik een bestelling opstuur, dan is het zeker goed en kan ik indien nodig ook altijd nog wat aanpassen.
| 19:11 |
ja dat had ik begrepen ergens. Ik zal het zeker onthouden. In mijn achterhoofd heb ik iets voor mijn vriendin die dus eind maart oma wordt voor de 1e x. Maar ik wil daarmee wachten tot de baby er is en wat het geworden is. Mijn vriendin is helemaal van het roze. Wel leuk om haar iets te geven wat Roparun steunt.
| 22:25 |
Helemaal goed! Dat zou een super mooie gedachte zijn, een kadootje waarmee je Roparun steunt. Bij voorbaat dank X
| 06:41 |
ik schrijf het ff in mijn agenda bij de datum dat de kleine geboren moet worden. Een mens vergeet nog weleens wat.hihi
| 17:13 |
Helemaal goed haha
| 18:03 |
Ah, die blauw en die lazuur... ze zijn zo mooi!
| 17:18 |
Thanks :)
| 17:29 |
Erg leuk je sleutelhangers!
| 15:14 |
Dank je wel :)
| 15:16 |
Oeh wat een mooie sleutelhangers maak jij! Zijn alle soorten te koop of alleen de Yoors-versies?
| 15:12 |
Dank je wel! Ik maak ze vaak op verzoek, maar op mijn webshop kun je ook zien welke ik nog op voorraad heb www.easywebshop.com/diaantjescreaties
| 15:13 |
Bedankt voor je uitleg! ;)
| 15:40 |
Ze staan in de rubriek "diverse" vergat ik erbij te zeggen ;)
| 15:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen