Crea Diaantje (30) #telefoonhoesje

Crea Diaantje (30) #telefoonhoesje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik nog niet zolang aan het haken was, heb ik ook diverse telefoonhoesjes gehaakt. Tegenwoordig koopt bijna iedereen ze "gewoon" bij ome Ali, maar ik deed toch altijd wel mijn best om een mooi hoesje te maken. 

Ze waren natuurlijk ook nog eens uniek, want zoals ik ze maak, zijn er geen duizenden te koop! Sterker nog, van elk hoesje wat ik gehaakt heb, is er maar één! 

De Minions waren ook best een hype, vandaar dat één van mijn hoesjes een Minion hoesje geworden is. Hieronder het resultaat. Geen moeilijk dingetje vandaag, maar wel een leuk en uniek telefoonhoesje.

Indien gewenst, wil ik er natuurlijk altijd nog één haken hoor! Ik haak ze tegenwoordig wel liever met katoen, dat is wel mooier en pluist ook niet zoals acryl. Voor € 2,50 heb je dus een heel origineel hoesje! 

Wat vinden jullie ervan?

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik vind ze heel mooi! Leuker en origineler dan een standaard hoesje!
| 15:27 |
Hij is absoluut origneel inderdaad, dank je wel :)
| 19:09 |
Graag gedaan. ;-)
| 02:29 |
Oh die is echt schattig.
| 11:41 |
Dank je wel :)
| 13:44 |
Ontzettend leuk! Ik haakte een standaard hoesjes in effen kleur, met een koord eraan. Voor een oudere dame die altijd haar telefoon in huis bij zich wil hebben. Zo kan ze het om haar nek dragen.
| 15:25 |
Dat heb je goed gedaan voor die dame, heel handig!
| 20:51 |
Dank je! Zij is er blij mee ja.
| 21:05 |
heel leuk , deel je ook het patroon?
| 19:47 |
Oei, daar heb ik geen patroon van. Telefoonhoesjes haakte ik altijd op gevoel. Niet zo heel moeilijk hoor. Je haakt een ketting van lossen, zoveel als de breedte van de telefoon. Dan haak je daar omheen, dus je gaat terug, op het einde 3 steken in 1 losse en dan aan de andere kant verder haken. Dan weer 3 vaste in 1 losse op het einde. Vanaf dat moment haak je recht omhoog. Voor deze heb ik later middenvoor aangehecht en het buikstukje gehaakt en bovenaan met losse de schouder banden gemaakt. Hoop dat ik het een beetje goed omschrijf, is ook al heel lang geleden dat ik deze gemaakt heb. Als je de basis hebt, kun je er heel veel mee variëren.
| 19:53 |
dank je ik ga hem is proberen, op een goede afloop :D
| 19:43 |
Komt vast goed, anders hoor ik het wel ;)
| 20:25 |
zeker weten :)
| 18:28 |
Blijft een leukerd hoor
| 20:17 |
Absoluut!
| 20:22 |
Massaal die massahoesjes aan de kant knikkeren, geef mij maar uniek!!!
| 16:27 |
Hahaha, dat zou nog eens tof zijn! Iedereen met een Diaantje original telefoonhoesje ;)
| 16:29 |
Hij is leeuuuuk!
| 16:13 |
Hahaha, dank je wel :)
| 16:14 |
Prachtig hoeveel werk je er insteekt!
| 09:07 |
Ja, dit is al van wat jaartjes terug, maar blijft leuk om terug te kijken. Daarom ook deze persoonlijke challenge. Zo leuk al je creaties die je door de jaren heen gemaakt hebt terug kijken :)
| 11:27 |
Ja dat is zo :)
| 12:20 |
Ik vind hem leuk )
| 09:03 |
Is ie ook wel haha, niet moeilijk, maar wel heel leuk :)
| 11:26 |
Ik ga voor een olifantenhoesje ;-)
| 08:59 |
Dat kan ook hoor, haak ik gewoon een slurfje voor je en 2 grote oren :P
| 11:26 |
:-) Het is dat ik al een prima hoesje heb..... maar er komt vast een dag dat ik iets zie dat ik graag aangepast wil.
| 11:35 |
Dit is ook niet mega handig, want hij schuift er helemaal in natuurlijk. Ach, toen was het erg leuk haha
| 11:43 |
Ik deel hem weer.
| 08:53 |
Helemaal goed hoor, top!
| 11:26 |
Mooi gedaan hoor
| 08:53 |
Simpel maar wel leuk, dank je wel :)
| 11:25 |
Knap gedaan, maar markie doet het niet :-)
| 08:50 |
Kan Markie best hoor, gewoon proberen. Lang leve Youtube, zo heb ik het ook geleerd ;)
| 11:25 |
Haken wordt het echt niet, past niet binnen markie's grenzen, en een dergelijk telefoonhoesje wordt het ook niet, problemen binnen diezelfde grenzen.. ;-)
| 13:34 |
hahaha, maar soms moet je gewoon een keertje over de grens gaan ;) Nee hoor, grapje ;)
| 15:57 |
In dit geval is het gewoon een nee... :-)
| 16:09 |
Zat ook maar te pesten haha
| 16:11 |
I know ;-)
| 16:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen