Crea Diaantje (32) #waxinelichthouder

Crea Diaantje (32) #waxinelichthouder


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik nog niet zo heel lang haakte, vond ik het ook vooral erg leuk om waxinelichthouders te maken. Geeft een ontzettend leuk effect namelijk om kaarslicht door het (open) haakwerk te zien schijnen.

Je maakt ze passend om elk potje, want dat is het leuke ervan. Dus in die tijd werden alle potten hier afgewassen en netjes bewaard. Nog steeds heb ik er boven op mijn hobby kamer een aantal op voorraad staan! 

Nog een voordeel  is, dat ze gewoon uitwasbaar zijn! Of dat je om 1 pot wel meerdere soorten hoesjes kunt maken. Zo kun je dus steeds afwisselen en lijkt het alsof je iets nieuws in huis hebt staan. 

Het is ook heel leuk om kado te geven, maar dan deed  ik dat altijd als set. Zoals ik je hieronder ook laat zien. Deze set heb ik gemaakt voor de persoon die mij tipte dat er een tandartsassistente gezocht werd bij mijn huidige werkgever. Ik werd aangenomen en dat was toch zeker wel een bedankje waard. Gelukkig wist ik wat haar favoriete kleur was, dus daar heb ik wel rekening mee gehouden.

De foto's  zijn niet de beste kwaliteit, maar ze zijn ook al wel een paar jaar oud ;) 

Wat vinden jullie ervan? Leuk of niet leuk? 

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via DiaantjeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat ziet er idd mooi uit!
| 21:29 |
Dank je wel :)
| 21:42 |
Senne zegt..dat is best knap zeg
en ik zeg ook, wat super om zelfgemaakte dingen te krijgen, daar zit altijd veel liefde in
| 08:45 |
Dat is lief van Senne en inderdaad, in een zelf gemaakt kadootje zit altijd veel liefde in!
| 08:50 |
Ze zijn zeker leuk Diaantje! Maar het schijnt dat je ze nooit naar een koets mag gooien geloof ik... XD
| 03:40 |
Hahaha, nee dat mag niet Enrique ;) zeker niet met die ik gemaakt heb!
| 06:52 |
Nee, dat is helemaal 'not done'! ,ó)
| 19:50 |
oh ja wat leuk!! Ik herinner me dat er een tijd geweest is om dat te doen.
| 23:55 |
Dank je wel en je ziet het nog steeds vaak op haakgroepen, maar het is lang geleden dat ik er nog eens 1 haakte. Niet iedereen is gecharmeerd van dit soort haakwerken en ik geef het zeker niet kado als ik weet dat die persoon daar niet van houd. Vooral jeugd vindt dit dus helemaal niks haha.
| 07:00 |
Zelf vind ik het wel leuk maar manlief niet dus dan houd ut op hé.
| 14:40 |
Dan houd ut op idd ;)
| 19:19 |
niet dat ik met alles daar rekening mee hou maar in de woonkamer wel die is niet alleen van mij hé.
| 16:06 |
Dat klopt en is ook helemaal goed hoor ;)
| 16:09 |
:-)
| 18:10 |
dat ziet er wel erg leuk uit!
| 18:42 |
Dank je wel :)
| 20:43 |
ach wat ontzettend schattig lieverd!
| 12:15 |
Dank je wel lieverd :)
| 20:43 |
echt mooi. knuff
| 16:35 |
Hm, voor één keer is het niet mijn ding ;-)
| 12:15 |
Wat zeg je me nou hahaha, nou dat krijg je er dus van, je dacht dat ik alleen maar mooie dingen maakte en nu heb ik gewoon iets wat jij niks vindt hahahaha. Ik waardeer wel je eerlijke antwoord natuurlijk X
| 20:43 |
Hahaha, dus vanaf nu alleen maar leuke dingen ;-)
| 21:24 |
Absoluut ;)
| 21:40 |
Ik heb hier ook potten staan voor dit soort leuke projectjes. Kom ik eraan toe? Nee.....
Jouw kado zal zeker inslaan. Ze zijn schattig !
| 11:53 |
Ze vonden het prachtig inderdaad, is al een paar jaar geleden hoor ;)
| 20:42 |
Wat leuk zeg mijn moeder maakt dit ook!
| 10:45 |
Dank je wel en wat leuk om te horen dat je moeder dit ook zo maakt. Super leuk om te doen!
| 20:41 |
Dat is zeker een mooi bedankje, vind ik.
| 10:04 |
Yep, vond de ontvangster gelukkig ook :)
| 10:25 |
Ik vind ze alvast heel schattig
| 09:05 |
Dank je wel, vindt ik ook ;)
| 09:21 |
Daar heb ik er ook meerdere van gehaakt en ja hier staan ook nog ergens potjes boven in een kast. Vooral de babyvoedingpotjes die ik van oud collega's kreeg. Bij tuincentra vroegen ze er al gauw €7,50 voor en was het marchinaal gemaakt.
| 08:59 |
Klopt en ik gebruikte ook vaak Olvarit potjes inderdaad. Ik kocht heel soms wel iets, maar dan zocht ik naar iets speciaals
| 09:23 |
Erg leuk.
Vind dat de details het echt af maken. En een goed idee om er een setje van te maken.
| 08:44 |
Dank je wel, inderdaad de details maken het vaak af.
| 09:23 |
Ja, dat is zeker heel erg leuk, kan me wel voorstellen dat het leuk brandt met een kaarsje erin! Wat een leuke tip over de job! En je werkt er nog! Wat mooi!
| 08:15 |
Dank je wel voor je mooie reactie Marc :)
| 09:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen