Crea Diaantje (34) #mascotte4Ted

Crea Diaantje (34) #mascotte4Ted


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tijd voor een leuke en vrolijke Diaantje blog, dus bij deze weer een aanvulling in mijn Crea Diaantje Challenge! 

In februari 2016 kreeg ik van een Roparun Team uit Vlijmen, genaamd 4Them, het verzoek een mascotte voor hen te maken. Kun jij dat? Diaantje houd wel van een uitdaging en met foto's van de kleding van dit team, ging ik aan de slag. Belangrijk was wel, dat vooral de Brabantse vlag goed duidelijk in het patroon zou zitten. De Brabantse vlag is rood/wit geblokt. Onderaan deze blog een foto van het team in de 4Them kleding. 

De juiste kleur paars was vooral een opgave, want probeer maar eens online de juiste kleur bij een foto te zoeken. Gelukkig is dit wel gelukt en kon ik gaan beginnen. Het patroon voor de basis, is het patroon wat ik al voor vele beren gebruikt heb en dat is het patroon van het Forever Friends beertje van Kristel Droog. Geen gratis patroon, maar zeker wel de moeite van het aanschaffen waard als je graag beren haakt ;) 

De mascotte moest natuurlijk wel geen kleine beer zijn en haakte ik hem dus met dubbele draad en een grotere haaknaald. Hierdoor kun je heel veel variëren met één en hetzelfde patroon. Hieronder zie je de grote versie.

Hij kreeg de mooie naam 4Ted en het Roparun team was erg blij met deze mascotte. Ik heb hem ook gratis gegeven, want het is tenslotte voor de Roparun en ik was hier ook gewoon heel erg trots op. 

De teamcaptain van 4Them bedacht echter nog een leuk extra klusje voor me, want ze hadden dat jaar namelijk een aantal jubilarissen in hun team. Kun je die beertjes ook kleiner haken? Ja, natuurlijk kan dat, dan haak ik hem gewoon met enkele draad. Zo kwam het dus dat ik 6 kleine beertjes mocht gaan haken en later nog 3 stuks erbij. Helaas kon ik ze dus niet allemaal tegelijk op de foto zetten, maar hieronder dan toch wel de mooie verzameling van de 6 kleine 4Tedjes! De materiaalkosten kreeg ik netjes vergoed van deze extra beertjes. 

Ik weet inmiddels dat 4Them dit jaar andere kleding draagt en er is al aan me gevraagd of ik eventueel een nieuwe mascotte wilde maken. Natuurlijk heb ik ja gezegd, maar heb nog geen definitief bericht hierover gehad. Ze weten me te vinden als het nodig is ;) Leuk feitje, ik bezocht zojuist ook even de Facebook pagina van 4Them en de beertjes staan mooi als profiel foto erop. Big smile op mijn gezicht natuurlijk! Hieronder nog een foto van Team 4Them die gemaakt is net voor vertrek naar de Roparun vorig jaar. Natuurlijk met 4Ted en hier zie je ook de oorspronkelijke kleding van dit team, waar ik dus de mascotte van nagemaakt heb. 

Best een goed gevulde Crea Diaantje deze keer, maar soms heeft het gewoon iets meer uitleg nodig haha. Hoop dat jullie hem leuk vonden en natuurlijk komt er morgen of overmorgen gewoon weer een nieuwe Crea Diaantje! 

Crea Diaantje (33) #zorgenvriendje

Lees hier deel 33 van deze Crea Diaantje serie.
signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat heb je dit weer mooi gemaakt en uitgelegd.
| 11:16 |
Dank je wel :)
| 12:22 |
Wat een mooie beer
| 15:27 |
Dank je wel en dit is zo'n fijn patroon om te haken, maar moet eerlijk zeggen na zoveel dezelfde is het wel fijn om daarna even wat anders te haken haha
| 15:34 |
Dat is nog eens een mooi getal! Super goed, ontzettend bedankt!
| 23:06 |
Heb de puntjes van de 2 blogs gestuurd x
| 22:56 |
Ah super, ik ga zo eens kijken! Dank je wel X
| 23:05 |
Leuk gemaakt en nog leuker om je weer wat vrolijker te zien! XX
| 20:26 |
Dank je wel en natuurlijk ga je me vrolijk zien hoor, triest blijven lost het ook niet op ;)
| 22:51 |
Tis gewoon fijn om je fijn te voelen en dat gun ik jou (en mij... en iedereen).
| 08:30 |
Dit is zeker leuk en wat een eer voor jou toch? Het zijn ook schattige beertjes!
| 17:14 |
Zeker een hele eer, zo voelt het wel haha en dank je wel, het zijn zeker ook schattige beertjes ;)
| 17:20 |
Kan ik me wel voorstellen! Graag gedaan hoor! :-)
| 23:53 |
Ga je dan eventueel weer een beertje doen of neem je nu iets heel anders als mascotte.
Deze zijn wel super leuk bij hun outfit. Afijn de volgende zien we tzt wel voorbij komen.
| 17:09 |
Dan hou ik het wel bij de beer, want hij zal ongetwijfeld ook 4Ted blijven heten. Ze zullen het toch echt eerst moeten vragen hoor, ik verveel me absoluut niet haha
| 17:22 |
nou denk wel dat ze er op terug zullen komen.
| 17:25 |
dat is echt een leuke mascotte!
| 13:45 |
Dank je wel, ook goed mijn best op gedaan hoor ;)
| 16:37 |
Ik kan me het nog levendig herinneren. Heb geloof ik nog mee gezocht naar de paarse kleur garen.
| 10:10 |
Ja, volgens mij wel inderdaad. Is al weer 2 jaar geleden, wat gaat de tijd toch snel ;)
| 10:14 |
De beertjes zijn prachtig! Je hebt dat goed gedaan
| 10:09 |
Dank je wel :)
| 10:13 |
4Ted is ook al zo mooi!
| 08:20 |
Yep, kan Diaantje wel hihihi
| 08:35 |
Fantastisch leuke mascotte.
En ze houden je wel lekker aan het werk als ze van outfit gaan veranderen.
| 07:58 |
Ja, maar dat vindt ik niet zo erg. De kleuren blijven hetzelfde, maar de rechtermouw wordt nu in de kleur van de Brabantse vlag en in een donkerdere kleur paars komt een 4 op het lijfje. Dank je wel voor het compliment!
| 08:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen