Crea Diaantje (35) #duiveltje

Crea Diaantje (35) #duiveltje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al een paar dagen overgeslagen, dus tijd voor een nieuwe Crea Diaantje aflevering!

Ik krijg regelmatig verzoekjes om wat te haken, maar dat mijn man om een haakwerkje vroeg, dat kwam als een verrassing! Hij vindt alles super leuk wat ik haak, maar haken is toch vooral een vrouwen dingetje. Alhoewel Dendenis, toch een hele beroemde mannelijke ontwerper is. Hij ontwerpt prachtige patronen, maar haakt ze dus ook zelf. Je kunt niet iets ontwerpen, zonder het daarnaast te haken.

Op een avond ergens vorig jaar denk ik, misschien zelfs wel toch nog 2016 (de tafel is nog de "oude" kleur) zei mijn man ineens tegen me "Kun je ook een duiveltje haken?" Ik antwoorde dat ik dat vast wel zou kunnen haha, maar manlief was goed voorbereid en had zelfs al een patroon gevonden! Toppertje hoor die man van mij ;) 

Dus Diaantje ging aan de haak en het was zeker niet mijn favoriet om te haken, want het is Amigurumi. Dat is een haaksoort, wat dus klein is en met katoen gehaakt wordt. Heel veel priegelwerk dus vaak. Maximaal haaknaald 2,5 en ik haak het liefst met haaknaald 4 of hoger! Ach, voor één enkele keer is dat wel te doen ;) 

Hieronder dus het resultaat van het duiveltje. Hij zit hier netjes te zitten in de huiskamer, tegen de soundbar aan. Wat vinden jullie ervan?

Crea Diaantje (34) #mascotte4Ted

Lees hier het vorige deel uit deze serie. 
signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat fijn dat je man er blij mee is
| 23:57 |
Ja, hij vindt hem geweldig! Zo grappig dat hij hierom vroeg haha
| 07:17 |
Een echt duiveltje hoor, ik vind 'm lief!
| 11:58 |
Is ook wel een lief duiveltje hoor haha
| 12:07 |
Wederom een 'contradictio in terminis', die komen best vaak voor op Yoors, haha!
| 12:44 |
en wat is dat dan? Dat contradictio dingetje............
| 18:04 |
Een tegenstrijdigheid in zichzelf, maar dan in het Latijn; duiveltjes zijn eigenlijk niet lief, haha! (Maar deze wel hoor! :oD)
| 01:14 |
Ah zo hahaha, ikke snap ;)
| 07:06 |
Jij slim! ;0)
| 14:02 |
hihi armen over elkaar van wie doet mij wat!! Leuk hoor mooi kleurtje ook. Vond je man hem mooi??
| 21:52 |
Precies haha en ja hoor, mijn man vond hem mooi!
| 07:17 |
top :-)
| 21:24 |
Hij is nog steeds schattig ken hem natuurlijk al een poosje
| 18:47 |
Ja, jij kent bijna al mijn werkjes wel denk ik haha
| 19:30 |
Nou???? Veel
| 19:36 |
Bijna zei ik ook ;)
| 19:38 |
Een heel schattig duiveltje is het geworden :)
| 15:43 |
Dank je wel :)
| 16:07 |
Weer een geslaagd projectje!
| 13:51 |
Ja, ook deze ging gelukkig goed, dank je wel :)
| 16:07 |
haahahaha hoe leuk die er ook zo uit mag zien, zou ik het niet graag in huis hebben, lol
Knap gemaakt..ik haak juist wel weer graag met de dunste naalden, vroeger zelfs met naainaalden.. en leerde het mijn jongens ook al heel vroeg, geweldig
| 10:07 |
Ja, het is wel een beetje vragen om.................... haha. Wat knap dat je met naainaalden kon haken pffffffffffffffff moet er niet aan denken! Ach, ieder zo zijn ding, dat houdt het afwisselend en leuk ;)
| 10:13 |
en juist die afwisseling was mijn drive.. zelfs met 1 haartje aan de kwast macaroni vlinders schilderen en amulets portretten.. en natuurlijk ook met hele dikke pennen en alle soorten materialen. oude kleding verknippen tot slierten en daarmee vloerkleden maken .. gaaf he.. crea zijn. laten we blijven genieten
| 10:27 |
Dat is het allerbelangrijkste, blijven genieten!
| 11:02 |
Die is leuk en.. in de gevangenissen in Amerika wordt ook haakles aan mannen gegeven
| 09:28 |
Oh, wat gaaf, dat wist ik niet. Wel dat dansen in grote groepen, mooie bezigheid wel.
| 09:47 |
Best een schattig duiveltje ...
| 09:25 |
Ja toch haha
| 09:46 |
Vind het duivels :-)
| 08:50 |
Hahaha, dank je wel :)
| 08:59 |
Zelfs jouw duiveltje heeft iets liefs!! Mooi gedaan weer!
| 08:20 |
Ja, lieve duiveltjes bestaan ook haha, dank je wel :)
| 08:42 |
Respect Amigurumi is priegelwerk, ik heb er ooit een hippo van gemaakt om cadeau te geven! Leuk gemaakt!
| 07:52 |
Oh, een hippo! Dat is echt heel veel werk! Daar heb ik me (nog) niet aan gewaagd haha.
| 08:41 |
Nou die is heel goed gelukt.
| 07:43 |
Ja, maar wel met pijn in mijn vingers haha
| 08:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen