Crea Diaantje (37) #mozaïek

Crea Diaantje (37) #mozaïek


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag laat ik iets zien, wat ik ook echt maar één keer gemaakt heb. Het is niet dat ik het niet leuk vond, maar ik heb dit bij iemand anders gemaakt. Dat was één van mijn vrijwilligsters toen ik nog Creatief voor de Roparun groep had. Zij gaf een workshop en samen met nog een vrijwilligster, heb ik hier aan meegedaan. Ik heb gewoon de materialen hiervoor niet zelf en ik heb genoeg hobby spullen in huis voor alles wat ik wel doe haha.

Ik besloot om een vlinder te maken en dan natuurlijk in mijn favoriete kleuren oranje en geel. Ik ben dol op vlinders en er staat er zelfs één op mijn arm! Ik zal hieronder de fases laten zien hoe je een mozaïek maakt. 

Je begint met het uizoeken van de kleuren die je wilt gebruiken en tekend op je ondergrond de lay-out van het patroon. 

Dan ga je alles opvullen en plak je de steentjes op de plek waar jij denkt dat hij goed zit. De lijm lijkt op een soort houtlijm, maar ik weet niet meer zeker of het indedaad ook echt houtlijm was. Als laatste ga je hem inwassen met voegmiddel en dan is de volgende foto het eindresultaat.

Hij is zeker niet perfect, maar voor een eerste ben ik erg tevreden. Hij had bijvoorbeeld beter gevoegd moeten zijn, zodat alles glad was. Hij heeft een mooi plekje gekregen en ik heb een hele leuke dag gehad. 

Crea Diaantje (36) #yoorssleutelhanger

lees hier deel 36 van deze serie 

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Erg leuk geworden
| 18:05 |
Dank je wel :)
| 18:44 |
En dat telt! Leuk geworden!
| 17:39 |
Dank je wel :)
| 18:44 |
zo is dat daar gaat het ook om. En je ziet pas wat je beter had moeten doen als het af is. Maar ik vind het een mooie vlinder hoor!!
| 23:09 |
Dank je wel :)
| 07:15 |
ik vind 'm heel mooi hoor! De grondplaat, is die van hout?
| 13:47 |
Ja, dat is inderdaad van hout. Absoluut leuk om te doen, maar ik hou het voor thuis bij de hobby's die ik nu heb haha
| 14:28 |
Verstandig, haha! Je moet je ook niet teveel aan willen halen misschien... ;-)
| 18:34 |
Geen ruimte ook meer om op te slaan haha
| 18:35 |
Ja, dat heb je dan ook nog, haha!
| 19:26 |
Ik vind je mozaïek vlinder geweldig zoals hij is.. juist mooi als het niet perfect is ;)
| 12:26 |
Ik ben een pietleut haha en zelf zie je sowieso altijd wel iets wat niet goed is, als dat zo is dan natuurlijk ;) Het was mijn eerste en wie weet komt er ooit nog eens ééntje, ik weet nu waar ik dan goed op moet letten. Dank je wel voor je compliment!
| 14:30 |
Nou het is je aan je werk hieraan niet aan te zien dat je het nog maar voor het eerst doet..en ach ja je wordt al beter als je het vaker maakt natuurlijk.. ;)
| 16:48 |
Oh, daar ga ik van blozen haha
| 16:51 |
hihi ;)
| 22:42 |
Was een leuke dag. Je had me mogen noemen hoor.
Volgens mij was het inderdaad houtlijm. ;)
| 10:16 |
Hahaha, ja ik ben daar toch wel een beetje voorzichtig mee, maar nu is het goed ;) Was echt een hele leuke dag inderdaad en zeker ook voor herhaling vatbaar!
| 10:23 |
Dat is het mooie van handwerk dat het niet perfect is
| 09:50 |
Daar heb je wel gelijk in inderdaad.
| 10:24 |
Een collega van mij doet het vaker en organiseert ook middagen. Ik heb het geduld er niet voor, maar vind het wel mooi!
| 08:46 |
Je moet wel geduld hebben inderdaad, want het voegen kan bijvoorbeeld pas als de lijm goed uitgehard is. Ik heb dat thuis gedaan, kreeg een zakje mee met voegmiddel om aan te maken. Het is helaas wel richting Den Haag, dus niet om de hoek haha
| 08:49 |
Mijn collega woont in Amsterdam, ook geen optie voor jou :-(
| 08:54 |
Nope, Amsterdam is sowieso een dingetje hihihi en ik moet daar binnenkort wel heen............ fotoshoot voor Margriet, maar ligt er aan waar precies. Ik ga niet alleen het centrum in haha, dan maar niet in de Margriet! Hoop vandaag meer te weten hierover.
| 08:57 |
Oh, leuk!! En herkenbaar. Ik vind t ook een rotdorp ;-) (mocht ik van mijn collega's nooit zeggen, de helft woont er)...
| 09:00 |
Ja, ik zal er nooit gaan wonen. Misschien kan Judith me anders een beetje op weg helpen bedenk ik me nu ;) Eerst maar even afwachten waar de fotostudio precies zit haha. Misschien kan ik er met de auto wel zo parkeren ;)
| 09:07 |
En anders ov, parkeren bij een p&r?
| 09:23 |
Ga ik nog ontdekken, eerst maar weten waar het precies is haha
| 10:29 |
Ik zat te denken: als je Judith om hulp vraag zit je misschien zomaar in een verhaal ;-)
| 10:31 |
Ja, stel je voor haha. Ach, je weet inmiddels dat ik het gecanceld heb ;)
| 14:39 |
;-)
| 14:40 |
Mooi geworden zeg. Op mijn werk zijn wat bewoners een dienblad met mozaïek aan het maken. Een heel gepuzzel, maar het wordt erg mooi.
| 08:13 |
Ja, dat zou ik ook nog wel eens willen doen. Een dienblad zo maken, kan altijd nog een workshopje boeken hahaha
| 08:43 |
Zo, wowie..erg mooi!
| 07:25 |
Hihihi, dank je wel :)
| 07:28 |
Mijn kids hebben ooit iets soortgelijks gemaakt tijdens een open dag op school, ik vind ze nog steeds mooi! Je vlinder is goed gelukt!
| 07:22 |
Dank je wel en het was zeker heel leuk om te doen en kan ook heel goed met kinderen inderdaad. Alleen steentjes op maat knippen lijkt me niet geschikt, maar daar is altijd wel iets op te vinden ;)
| 07:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen