Crea Diaantje (38) #kraamkado

Crea Diaantje (38) #kraamkado


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze Crea Diaantje is toch ook wel weer een soort onthulling, want eerder deze week had ik het over een kraamkadootje wat ik af moest maken. Niet eens bewust daar niks verder over gezegd, maar wel leuk dat er dan vragen komen en ik wijselijk niks zeg hahaha. Diaantje houd daar wel van! 

Al een hele tijd terug plaatste ik een blog over de #ropahugger. Ook die was een onderdeel van deze serie en eigenlijk verschilt dit kraamkadootje daar niet veel van. Toch een beduidend verschil, want deze beer draagt een naam. Op 10 maart werd Jens geboren en kreeg ik het berichtje dat ik de beer mocht maken in de kleuren zoals ik destijds ook gedaan had. Als het een meisje geweest zou zijn, dan had ik waarschijnlijk andere kleuren moeten gebruiken.

Het oorspronkelijke beertje had een gehaakt hartje op zijn buikje. Deze heeft  echter een vilten hartje met de naam Jens erop geborduurd. Het patroon van de beer is wederom het Forever Friends beertje van Kristel Droog. Blijft een heerlijk patroon en door zelf met kleuren te spelen, wordt het toch steeds een ander beertje.

Beertje Jens gaat binnenkort op reis naar onze blogster Marijke en ik ben heel benieuwd wat de ontvanger ervan gaat vinden. Wat vinden jullie van beertje Jens?

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik zit er steeds naar te kijken zo leuk is tie...(L)
| 23:30 |
Kijk, dat hoor ik graag haha
| 07:19 |
tot ik hem af moet geven ga ik er lekker ff zelf van genieten.:-)
| 15:25 |
Haha, groot gelijk ;)
| 16:59 |
(L)
| 17:11 |
Wat een schatje. Een van mijn collega's is gister bevallen, deze zou ook leuk zijn..
| 22:17 |
Dank je wel, dat is een mooi compliment!
| 22:24 |
degene waar die voor is heeft zelf al 2x (wat ik weet) meegedaan aan de Roparun. Dit beertje zal voor haar een dubbele betekenis hebben denk ik.
| 22:09 |
Mooi vindt ik dat, weet niet of ze de Ropahugger kent, want niet alle Roparunners kennen mij haha
| 22:12 |
doe je je kaartje erbij?? Ik hoor het tzt vast nog wel.
| 00:13 |
Ik stuur bij elke bestelling altijd een kaartje, maar zal er ook wat extra in doen ter reclame als je dat wilt. Ik zie de rest van de bestelling wel verschijnen en dan kan alles naar je toe :)
| 07:16 |
wel ja is nooit verkeerd toch. De bestelling is gedaan voor nu ff. Nog wel ff gekeken bij de armbandjes ik heb altijd problemen dat ze te wijd zijn. Maar op dit moment zat niet de juiste kleur er voor mij bij anders had ik het wel gedaan hoor voor dat bedrag. Maar wat niet is kan nog komen toch.hihi
| 15:23 |
Ik maak ook op verzoek lieverd ;) Armbandjes gaan binnenkort ook uit het assortiment, maar daar op een later tijdstip meer informatie over.....
| 17:02 |
ja weet ik hoor. En dat onthou ik zeker weet wat voor moois jij allemaal kan maken.hihi
| 17:12 |
Beertje Jens is ook alweer zo goed gelukt!
| 17:46 |
Dank je wel, ik ben absoluut tevreden haha, anders had ik het opnieuw gedaan #pietleut
| 17:53 |
Beertje maakt dus zijn eerste reis
| 12:52 |
Ja, beertje gaat binnenkort in een doosje een mooie reis maken ;)
| 17:52 |
ach, wat een cutie weer ! die zal met open armen ontvangen worden denk ik zo !!
| 12:52 |
Dat denk ik ook wel haha, dank je wel :)
| 17:52 |
zeker weten xxx
| 19:47 |
mooi beertje is het geworden !
| 09:34 |
Dank je wel :)
| 10:12 |
Beertje Jens ziet er heel mooi en lief uit
| 08:48 |
Dank je wel :)
| 08:49 |
Deze is ook weer machtig mooi geworden. En de bestelster zal hem ook wel mooi vinden
| 08:46 |
De bestelster heeft hem als eerste gezien natuurlijk ;) Ik heb netjes toestemming gevraagd of hij al openbaar mocht haha
| 08:49 |
Toppie
| 08:54 |
Beertje Jens mag blijven!
| 08:00 |
Gelukkig maar haha
| 08:04 |
Het is een super schattig beertje :)
| 07:59 |
Ja hè haha, dank je wel :)
| 08:04 |
Lief hoor! Zou em zo willen knuffelen.
| 07:29 |
Dank je wel en ja, dit is echt zo'n model knuffelbeertje :)
| 07:33 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen