Crea Diaantje (4) #minionsbruidspaar

Crea Diaantje (4) #minionsbruidspaar


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag laat ik jullie dit prachtige Minions Bruidspaar zien, want wie houd nou niet van de Minions? 

Mijn jongste broer in ieder geval wel! In mei 2 jaar geleden ging hij trouwen met zijn grote liefde en ze wilde heel graag een originele trouwkaart maken. Beide fan van de Minions en omdat ik al meerdere Minions had gehaakt, kwam de vraag of ik niet iets leuks daarmee wilde doen.

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik mocht zelf mijn inspiratie gebruiken en ik ging aan de slag. Zonder patroon en met al mijn kennis en fantasie ben ik toen dit Minions Bruidspaar gaan haken. Toen ik dit éénmaal aan mijn broer en zijn aanstaande vrouw liet zien, waren ze er helemaal stil van. Prachtig vonden ze het en ja, dit ging gebruikt worden voor hun trouwkaart.

Met heel veel trots laat ik jullie ze dan ook graag zien en ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. 

De bruid had zelfs een echte sluier, vandaar ook even deze foto erbij. Op die eerste foto zie je dat niet heel goed.

Zonder patroon gehaakt en ik ben er zelf echt super trots op hahaha. 

Denk je na het zien van dit, zoiets zoek ik ook? Neem dan vooral contact met mij op. Helemaal hetzelfde kan natuurlijk niet, want ik heb geen patroon ;) Graag ander model? Ook dat is geen probleem. Diaantje houdt wel van een uitdaging. Helaas zijn lange gesprekken via de privé inbox hier niet mogelijk, dus heb je een verzoek, stuur deze dan bij voorbaat naar diaantjescreaties@gmail.com

Wil je deze rubriek volgen? Sla dan de #creadiaantje goed op, dan mis je niks ;) 

Crea Diaantje (3) #sleutelhangers

Lees hier het vorige deel, daar vindt je ook de links naar de eerdere delen.

Wie is Diaantje?

 

Diaantje is een spontaan persoontje, die zich inzet voor Stichting Roparun en dit doet door het verkopen van handgemaakte creaties en bloggen op Yoors. Wil je nog meer weten, lees dan mijn bio Wie is Diaantje

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk!
Wat jouw ogen zien kunnen je handen maken!
| 11:23 |
Dank je wel, het was ook super om te doen en het ging ook in 1 keer goed. 
| 08:41 |
Super leuk en origineel!
| 01:32 |
Dank je wel ;)
| 09:10 |
wat geweldig joh en een eer ook hé. Je mag er met recht trots op zijn!!
| 18:52 |
Dank je wel :)
| 20:30 |
Geinig hoor, wat goed dat je dat kan
| 14:50 |
Dank je wel, ziet er wel grappig uit idd haha
| 16:38 |
heel erg mooi..
| 12:17 |
Dank je wel :)
| 13:45 |
Heel leuk en knap.
| 12:16 |
Dank je wel :)
| 13:45 |
super leuk gedaan!
| 11:21 |
Dank je wel :)
| 13:45 |
Wow, zo leuk gedaan! Super!
| 09:51 |
Dank je wel #bloos
| 10:00 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen