×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Crea Diaantje (40)#goodiebagcreatie


Op 17 maart plaatste ik mijn laatste Crea Diaantje en het is toch wel eens tijd dat ik er af en toe weer 1 ga plaatsen. Vandaar vandaag een mooie! Ik vind hem mooi hahaha.

Ik heb vrienden die een hobby boerderij hebben. Ze hebben daar heel veel honden, maar ook paarden, koeien, varkens, geiten en 2 soorten schapen, kippen, konijnen, poezen, tamme ratjes en vissen. Misschien vergeet ik nog iets, maar ze zijn absoluut helemaal idolaat van dieren! 

Puppy's 

Vandaag een week geleden, beviel één van hun Teckels (Jet) van 6 gezonde en mooie pups. Het zijn 3 reutjes en 3 teefjes. Hij eens hoe mooi!

Wat heeft dat met Crea Diaantje te maken?

Nou, dat zal ik eens vertellen. Als over een hele tijd de puppy's naar een nieuw baasje gaan, dan gaan ze heel goed verzorgt weg. Je koopt bij hun niet zomaar een puppy! Je krijgt een volledig pakket mee met alles wat belangrijk is voor het beestje, o.a. voeding etc. 

Wat er ook bij gaat is een leuk kadootje. Een herinnering aan de geboorte van een nieuwe hondenleven. Bij deze mensen komen dieren op de eerste plaats en dat kun je aan alles merken. Ik mocht dat kadootje maken en wil dat graag met jullie delen. Het is natuurlijk nog geheim, maar ik vertrouw jullie wel hahaha. Ik vind hem persoonlijk erg mooi geworden en jullie? 

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje


expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts