Crea Diaantje (6) #buddhakleurplaat

Crea Diaantje (6) #buddhakleurplaat


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik in deel 5 van deze serie al zei, vandaag een creatie uit de "oude doos". 

Ik heb gekozen voor deze Buddha kleurplaat, omdat ik hem zelf ook helemaal geweldig vond. Ik heb hem zelfs later nog een keer in een andere kleur gemaakt, omdat iemand dat heel graag wilde. Dat is weer het voordeel van een kleurplaat, de basis veranderd niet. Je bepaald zelf hoe het eindresultaat eruit kom te zien door de kleuren die je gebruikt.

Hoe vinden jullie hem?

Crea Diaantje (5) #panda

Lees hier deel 5 uit deze serie

Wie is Diaantje?
 

Diaantje is een spontaan persoontje, die zich inzet voor Stichting Roparun en dit doet door het verkopen van handgemaakte creaties en bloggen op Yoors. Wil je nog meer weten, lees dan mijn bio Wie is Diaantje

Wil je ook gaan bloggen en daar een extra centje mee verdienen? 

Meld je dan aan via deze link, dan krijg je direct extra starterspunten en ik ook. Daarmee steun je dan indirect Stichting Roparun.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik vind um zo wel heel leuk geworden.
| 00:11 |
Dank je wel, was er zelf ook wel trots op ja haha
| 06:00 |
dat mag je;-)
| 11:54 |
Je hebt er heel mooi diepte ingekregen!
| 00:04 |
Ja, het is natuurlijk spelen met kleuren en je hebt al wat schaduw van de kleurplaat zelf. Het is echt minder moeilijk als dat het lijkt hoor ;)
| 06:00 |
Wouw meid wat mooi. Welke potloden heb je gebruikt????
| 10:52 |
Ik denk dat dit nog met mijn Faber Castells was, maar die heb ik (helaas) niet meer. Verkocht toen ik dacht nooit meer te kunnen kleuren........ maar heb nog wel mijn luxe box Bruynzeel Design en die kleuren ook erg fijn.
| 11:17 |
Is dat geen Aquarel box???
| 11:51 |
Nope, misschien bestaat die ook wel, maar die van mij zijn geen aquarel. Die had ik overigens wel, maar ook van Faber Castell.
| 11:59 |
Ik vind het geweldig! Dat ziet er supermooi uit!
Gebruik je kleurplaten met nummertjes of zonder?
| 09:15 |
Dank je wel en dit zijn kleurplaten zonder nummertjes. Ik gebruik eigen fantasie en soms blijf je anders ook nummertjes zien. Vindt de kleurplaten ook veel op Pinterest, maar je kunt ook een "gewone" foto zo bewerken dat het een kleurplaat wordt. Lang geleden dat ik dat gedaan heb, maar het kan wel.
| 09:29 |
O, zonder nummertjes, wow! Je doet het zo knap, ik vind het heel erg moo!
| 10:48 |
Bloos hihihi
| 11:16 |
Echt heel mooi!!
| 09:09 |
Dank je wel:)
| 09:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen