Crea Diaantje (9) #ropahugger

Crea Diaantje (9) #ropahugger


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tijd voor een positieve blog en daarom in mijn archief gedoken en één van mijn mooiste knuffels uitgekozen om aan jullie te laten zien. De meeste van jullie weten dat ik me inzet voor Stichting Roparun en daar mijn creaties voor verkoop. Ik vond dat daar ook een echt knuffel bij hoorde en dat is uiteindelijk de "Ropahugger" geworden. Ik heb hem die naam gegeven, gewoon omdat het fijn is om iets of iemand te kunnen knuffelen als je zo zware strijd als kanker moet bevechten. Natuurlijk kan hij voor alles gebruikt worden, maar in deze kleuren is hij door mij bedacht voor Stichting Roparun. 

Crea Diaantje (8) #beschermengeltjes

Lees hier deel 8 van deze serie

Wie is Diaantje?
 

Diaantje is een spontaan persoontje, die zich inzet voor Stichting Roparun en dit doet door het verkopen van handgemaakte creaties en bloggen op Yoors. Wil je nog meer weten, lees dan mijn bio Wie is Diaantje

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geweldig met dat hartje, die viel mij het eerste op, maar hij of zij is helemaal lief...
| 23:27 |
Ja, dat hartje heb ik er bewust op gedaan. Staat niet oorspronkelijk in het patroon, maar vond ik wel passend.
| 09:04 |
Dat ziet er echt goed uit! Mooi gemaakt :)
| 22:36 |
Dank je wel :)
| 09:04 |
Doet me denken aan Robijn Fleur en fijn!
| 22:03 |
Het is het patroon van het Forever Friends beertje en die lijkt daar wel een beetje op ja haha
| 09:04 |
:)
| 09:33 |
Vind hem prachtig!
| 20:54 |
Dank je wel :)
| 21:00 |
Ohhhh Diaan wat is hij schattig?? Is deze ook te koop in je winkeltje??
| 16:30 |
Hij staat niet te koop, maar ik kan hem wel maken op bestelling ;) Kan in vele kleuren en ik haak ze daarom ook het liefst op verzoek. Stuur me maar een privébericht anders, komen we vast wel uit samen!
| 19:30 |
Top!!
| 22:42 |
Wat een cutie ! Prachtig gemaakt ook
| 12:51 |
Dank je wel :)
| 13:36 |
graag gedaan
| 13:37 |
Wat een mooie mascotte.
| 11:08 |
Dank je wel :)
| 11:18 |
Hij is mooi!
| 11:06 |
Dank je wel :)
| 11:18 |
Wat een schattig hartediefje!
| 10:51 |
Ja, hoog knuffel gehalte heeft die haha. Heb hem al in vele uitvoeringen gehaakt, maar deze is en blijft speciaal ;)
| 10:55 |
Hij is leuk!
| 10:36 |
Dank je wel!
| 10:38 |
Jij hebt gouden handjes! Heel mooi!
| 10:34 |
Wow, dat is wel een heel mooi compliment, dank je wel!
| 10:34 |
En gemeend! :-)
| 10:44 |
xxx
| 10:53 |
Hij is en blijft mooi meid
| 10:28 |
Ja hè, blijft wel echt mijn trots! Haakt ook super fijn dit patroon.
| 10:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen