×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Crea Diaantje (9) #ropahugger

Crea Diaantje (9) #ropahugger


Tijd voor een positieve blog en daarom in mijn archief gedoken en één van mijn mooiste knuffels uitgekozen om aan jullie te laten zien. De meeste van jullie weten dat ik me inzet voor Stichting Roparun en daar mijn creaties voor verkoop. Ik vond dat daar ook een echt knuffel bij hoorde en dat is uiteindelijk de "Ropahugger" geworden. Ik heb hem die naam gegeven, gewoon omdat het fijn is om iets of iemand te kunnen knuffelen als je zo zware strijd als kanker moet bevechten. Natuurlijk kan hij voor alles gebruikt worden, maar in deze kleuren is hij door mij bedacht voor Stichting Roparun. 

Crea Diaantje (8) #beschermengeltjes

Lees hier deel 8 van deze serie

Wie is Diaantje?
 

Diaantje is een spontaan persoontje, die zich inzet voor Stichting Roparun en dit doet door het verkopen van handgemaakte creaties en bloggen op Yoors. Wil je nog meer weten, lees dan mijn bio Wie is Diaantje

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties