Creatief geweest

Creatief geweest


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik wilde al heel lang nieuwe meubels, maar manlief dacht daar anders over. De huidige zijn toch nog goed, niks mis mee, was zijn motto. Nou, ik dacht daar dus anders over. Ze waren inderdaad nog wel goed, maar ik wilde toch iets anders. 

Tja, dan ga je zoeken naar een gulden middenweg en die heb ik gevonden. Ik ben begonnen om onze meubels te pimpen. Met krijtverf en colorwax maak ik er toch helemaal nieuwe meubels van. Het is daarnaast ook nog heel leuk om te doen. Voordeel van de krijtverf is namelijk dat je niet hoeft te schuren. Goed afwassen en dan hoppa, gewoon beginnen met verven. Droogt super snel, dus in no time klaar. Dan kun je het afwerken met colorwax en dit geeft een leuk effect.

Ik heb bijna alles gedaan. De eethoek moet nog en een grote kast waar mijn hobby spullen in zitten. Die staan voor morgen op de planning. Naast wat ik hieronder op de foto heb staan, is ook de salontafel in deze stijl en 3 kleine bijzettafeltjes. Op de foto kun je ook zien welke kleur de meubels eerst hadden, namelijk grenen.

Ik heb de krijtverf van Amazona gebruikt en ook van dat merk de colorwax. Niet de goedkoopste, maar wel één van de betere merken en gewoon van Nederlandse bodem. 

Ik ben erg trots op mijn werk en wat vinden jullie ervan?
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ohh! Wat mooi zeg! En gaat dat net zo eenvoudig als je het doet overkomen? ;-)
Anders heb ik hier ook nog wel wat... XD
| 01:04 |
Het is echt heel simpel. Zeker omdat je niet hoeft te schuren, buiten dan met dat speciale sponsje wassen en dan maak je het oppervlak een beetje minder glad. Dan met een platte kwast de verf erop doen, drogen en afwerken met de was. Inmiddels is alles hier in huis zo, zelfs een eiken tafeltje. De wax (dat kleur effect) doe je op gevoel en dus zoveel als je zelf wilt. Dit kun jij dus ook, leuke bezigheids therapie voor als je je verveelt :P (grapje)
| 06:24 |
Nou ik hou het in m'n achterhoofd (dat zeg ik heel vaak hier trouwens...) en het komt weer op m'n 'to-do-list', die ongemerkt steeds langer word... ;-) Hopelijk mag ik me binnenkort eens lekker vervelen dan ;-)
| 02:16 |
Dat gaat vast goed komen, anders een dagje offline plannen, dat moet ik ook doen hoor, want anders blijft hier ook de helft liggen haha
| 06:31 |
Ja, vooral we steeds dichter bij Kerst komen... Het is voor mij eigenlijk een opgave om níet te Yoorsen, haha! Herken je vast wel! ;-)
| 22:03 |
Herkennen zeker hahaha, maar soms is het gewoon even nodig en moet je streng zijn naar jezelf ;) Gisteren flipte mijn laptop even en dat terwijl ik door Yoors aan het gaan was, nou, Diaantje was not amused haha. Gelukkig heeft manlief hem ergens gisterenavond aan de praat gekregen, want ik ben weer op Yoors! Ben om 22.00 naar bed gegaan, zo frustie als iets niet wil zoals het hoort te gaan. Vast ook wel herkenbaar voor jou hihihi
| 06:11 |
'Frustie' Haha, die houden we erin! XD Ja maar jij Yoorst die computer gewoon echt af! Oververhit natuurlijk... ;-) en zeker; als iets niet gaat zoals 't moet ben ik ook behoorlijk frustie! Wel makkelijk soms, zo'n man! ;-) Haha!
| 16:51 |
Helaas is hij nu wederom niet goed en vrees dat hij naar een computer expert of zo moet. Peter kan veel, maar soms moet ook hij toegeven dat het niet lukt. Mag nu zijn "reserve" mini laptop gebruiken, dat is dan wel lief haha. Kende je het woord frustie nog niet ;) gebruik ik best vaak en zeker als mijn laptop niet wil. Hij is pas 1,5 jaar oud en heb even niet echt centjes voor een nieuwe. Hoop dat hij nog te redden is. Facebook kan ik nog zonder, maar yoors..................... oh wat erg, ik ben verslaafd :P
| 17:59 |
Och, dat is wel heel vervelend voor jou! Ja, een nieuwe is ook duur. Leuk dat je zo tech even verder kunt en nee, Yoors laten liggen is geen optie, haha!
| 18:12 |
Zeker niet, zonder Yoors kan ik echt niet haha Laptop is nu via BCC naar monteur toe, maar kan helaas wel 3 tot 4 weken gaan duren. Dus voorlopig met dit mini ding, maar ik wordt er steeds handiger in. Het is alleen zo'n priegel toetsenbordje haha
| 19:23 |
Haha, voorlopig nog even behelpen dus! Alles went zegt men dan... :-/
| 02:00 |
Leuk om te zien welke stijl iemand gebruikt als ze met krijtverf aan de slag gaan.
| 19:16 |
Ziet er heel wat anders uit, heel wat helderder als ik dat mag zeggen. :-)
| 18:12 |
Dat mag je zeker zeggen haha, want dat vindt ik zelf ook. Zo lekker licht als ik nu de kamer binnen loop. Vandaag de eethoek nog af en dan is geloof ik het meeste gedaan.
| 05:16 |
:-)
| 10:20 |
Wat super gaaf love it!
| 17:01 |
Dank je wel, inmiddels hobby/computer kast ook klaar. Eethoek kost iets meer tijd als ingeschat, dus daar ga ik morgen mee verder haha
| 17:03 |
Super gaaf! ben heel benieuwd!
| 17:04 |
Als alles af is, zal ik nieuwe foto's posten
| 17:06 |
Toppieee!!
| 17:08 |
Wauw kei mooi zeg!
| 23:23 |
Dank je wel
| 00:40 |
Dat heb je mooi gedaan, succes met de rest
| 22:33 |
Dank je wel, komt vast goed
| 00:39 |
Dat ziet er nu strak en hip uit
| 20:19 |
Dank je wel, ja in een modern jasje hahaha
| 00:39 |
ohh zo leuk gedaan en slim opgelost :)
| 15:08 |
Dank je wel
| 15:14 |
Het is weer wat anders.
| 15:07 |
Zekers, komt nog wel een andere vloer in huis over een tijdje.
| 15:13 |
Nou, dat ziet er weer als nieuw uit - én heel anders. Mooi gedaan!
| 14:59 |
Dank je wel, inderdaad heel anders. Ben helemaal happy ermee.
| 15:00 |
Wat goed gedaan van je zeg. Ziet er weer hip uit allemaal.
| 14:58 |
Dank je wel, ben er helemaal blij mee en mijn man ook hahaha
| 14:59 |
Dubbel fijn dus.
| 15:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen