Creatief geweest


Ik wilde al heel lang nieuwe meubels, maar manlief dacht daar anders over. De huidige zijn toch nog goed, niks mis mee, was zijn motto. Nou, ik dacht daar dus anders over. Ze waren inderdaad nog wel goed, maar ik wilde toch iets anders. 

Tja, dan ga je zoeken naar een gulden middenweg en die heb ik gevonden. Ik ben begonnen om onze meubels te pimpen. Met krijtverf en colorwax maak ik er toch helemaal nieuwe meubels van. Het is daarnaast ook nog heel leuk om te doen. Voordeel van de krijtverf is namelijk dat je niet hoeft te schuren. Goed afwassen en dan hoppa, gewoon beginnen met verven. Droogt super snel, dus in no time klaar. Dan kun je het afwerken met colorwax en dit geeft een leuk effect.

Ik heb bijna alles gedaan. De eethoek moet nog en een grote kast waar mijn hobby spullen in zitten. Die staan voor morgen op de planning. Naast wat ik hieronder op de foto heb staan, is ook de salontafel in deze stijl en 3 kleine bijzettafeltjes. Op de foto kun je ook zien welke kleur de meubels eerst hadden, namelijk grenen.

Ik heb de krijtverf van Amazona gebruikt en ook van dat merk de colorwax. Niet de goedkoopste, maar wel één van de betere merken en gewoon van Nederlandse bodem. 

Ik ben erg trots op mijn werk en wat vinden jullie ervan?