×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Dag Sarah en hallo 50+ minus 22 kilo

Dag Sarah en hallo 50+ minus 22 kilo


Vandaag precies een jaar geleden, mocht ik de geweldig leuke leeftijd van 50 jaar bereiken. Altijd ook geroepen dat ik dan een "foute" party wilde geven. Dat ik ziek zou zijn en een rollator nodig zou hebben op die leeftijd had ik nooit kunnen vermoeden. Toch was dat wel zo, maar Diaantje is Diaantje niet als ze toch gaat voor haar dromen.

Met de hulp van vrienden en mijn gezin, werd er een geweldig feest georganiseerd. Nog nooit had ik mijn man in pak gezien, maar voor die dag had hij er speciaal 1 gekocht. Ik heb echt goed moeten zoeken naar passende kleding, want door mijn ziekte was ik ruim 30 kilo aangekomen............. 

Toch kan ik nu zeggen dat het heel goed met me gaat. Ondanks dat die ziekte terug in mijn leven is, na 5 maanden weg geweest te zijn, geniet ik nog steeds met volle teugen van het leven. Mijn strijd met al die extra kilo's gaat ook nog steeds voorspoedig. Op dit moment is het ziek zijn (nog) geen obstakel in mijn leventje.

Ik ben zo trots op wat ik bereikt heb, dat ik een foto collage gemaakt heb. Een collage waarop ik mijn "foute" kleding draag een jaar geleden en nu. Van 105 kilo, naar nu 83 kilo! Ik ga nog door, want ik wil zeker de 75 kilo halen. Met mijn nieuwe levenstijl gaat me dat ook lukken.

Ik deel dit juist ook met jullie, omdat ik wil laten zien dat het kan. Geef nooit de moed op en blijf vechten. Natuurlijk heb ik ook dagen gehad waarop ik dacht, het is mooi geweest, kom me nu maar halen........... Toch herpakte ik mijzelf altijd weer en ben ik vooral blijven genieten van het leven. Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn, maar je moet wel de juiste keuzes maken en eerlijk zijn tegen jezelf. Vertrouw op jezelf, want dat is erg belangrijk.

Vandaag dus geen Sarah meer, maar 50+! Diaantje is nu 51 jaar jong! Geen groot feest dit jaar, maar gewoon vanavond klein met mijn familie. Ik ga zo ook zwemmen om 7 uur, dat doe ik elke ochtend, dus ook op mijn verjaardag. Daarna een "gewone" werkdag. Ik ga vooral wel genieten vandaag en alle komende dagen en jaren, want het leven is te mooi om niet te genieten. Ik ben ook dol op de lijfspreuk van Lenette van Dongen "doe wat je kan, doe dat met plezier en de rest........ pffffffftttttttt

Hieronder mijn bewijs, links op de foto 50 jaar en rechts 51 jaar hahaha 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties