×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Dagje België


Vandaag staat ons 2 wekelijks ritje België weer op het programma. Mijn schoonmoeder verblijden met een bezoekje, wat boodschapjes voor haar meenemen en natuurlijk de enige echte Belgische koffiekoeken eten als lunch. Ik weet niet of ze dat overal in België doen, maar in Deurne (Antwerpen) wel. Toch zeker bij mijn schoonmoeder. Ik neem altijd een "chocolatte" zoals die heet, lekkere calorieën bom hahaha.

Toch wordt dit een speciaal ritje, want manlief heeft gisteren zijn "nieuwe" auto opgehaald. Onze Fiat Panda hebben we ingeruild en we gaan met een prachtige Ford Fusion naar België. Hieronder zal ik een foto laten zien, want hij is echt wel heel erg gaaf en voorzien van heel veel snufjes die de Panda niet had!  Foute binnenkleding, want die is erg licht en manlief draagt altijd zwarte kleding en ik ook heel vaak. Ach, ik heb een zoon die daar dan wel weer de juiste poetsspulletjes voor heeft ;) 

Ik wens jullie een fijne dag met mooi weer. Ik hoop dat het zonnetje gaat schijnen vandaag, want daar heb ik wel behoefte aan! Heel veel liefs en laat maar weten wat je van "onze" nieuwe auto vindt :) 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts