Dagje België

Dagje België


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag staat ons 2 wekelijks ritje België weer op het programma. Mijn schoonmoeder verblijden met een bezoekje, wat boodschapjes voor haar meenemen en natuurlijk de enige echte Belgische koffiekoeken eten als lunch. Ik weet niet of ze dat overal in België doen, maar in Deurne (Antwerpen) wel. Toch zeker bij mijn schoonmoeder. Ik neem altijd een "chocolatte" zoals die heet, lekkere calorieën bom hahaha.

Toch wordt dit een speciaal ritje, want manlief heeft gisteren zijn "nieuwe" auto opgehaald. Onze Fiat Panda hebben we ingeruild en we gaan met een prachtige Ford Fusion naar België. Hieronder zal ik een foto laten zien, want hij is echt wel heel erg gaaf en voorzien van heel veel snufjes die de Panda niet had!  Foute binnenkleding, want die is erg licht en manlief draagt altijd zwarte kleding en ik ook heel vaak. Ach, ik heb een zoon die daar dan wel weer de juiste poetsspulletjes voor heeft ;) 

Ik wens jullie een fijne dag met mooi weer. Ik hoop dat het zonnetje gaat schijnen vandaag, want daar heb ik wel behoefte aan! Heel veel liefs en laat maar weten wat je van "onze" nieuwe auto vindt :) 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie auto en tot we elkaar eens tegen komen in België
| 20:05 |
Dat zou zomaar kunnen natuurlijk, maar we komen het meest in Deurne. We gaan wel deze zomer naar Gent en Brugge, want daar wil ik al heel lang een keertje heen.
| 20:12 |
Mooie tuut! Veel veilige kilometers gewenst
| 17:38 |
Dank je wel, daar gaan we zeker ons best voor doen!
| 18:03 |
gave bak joh. Heel veel rijplezier en veilige kilometers ermee!!
| 00:20 |
Dank je wel, gaat vast en zeker goed komen :)
| 07:00 |
tuurlijk :-)
| 16:16 |
Een hele mooie auto met lekker veel bergruimte. Ik wens jullie veel veilige kilometers en veel plezier in België!
| 23:22 |
Dank je wel, de reis op en neer naar België is goed verlopen. Hij rijdt echt heerlijk!
| 07:00 |
Nou, hopelijk hebben jullie en jouw schoonmoeder een hele fijne dag (gehad)!
Hoe rijdt de auto? ik vind 'm mooi en netjes! En ook nog een automaat, dat is helemaal ideaal!
De bekleding vind ik persoonlijk wel mooi!
| 18:16 |
Was een mooie dag hoor en hij rijd echt geweldig. Peter rijd al jaren automaat. Dat is destijds gekomen door zijn rug en knie problemen. Bevalt prima, dus houden we voor hem ook zo. Ik heb zelf gewoon een schakelbakkie hoor ;) Bekleding is zeker heel erg mooi, maar ben bang dat die door onze zwarte kleding eerder viezig wordt. Misschien valt het wel mee hoor. We zijn er in ieder geval erg blij mee :)
| 19:41 |
Ja een automaat is ideaal, vind ik ook hoor. Vooral idd. als je last hebt van je knie of rug. Schakelen hoeft voor mij ook niet, alleen maar extra werk, haha! Zal misschien wel meevallen met de bekleding hoor, weet ik niet. Veel rijplezier gewenst!
| 12:55 |
Komt helemaal goed, dank je wel :) Vandaag hebben we hem al weer een week, gaat snel haha
| 13:18 |
Ja, dat gaat heel snel, nu alweer zo'n 2 weken dan, haha!
| 15:20 |
Yep, vandaag al 2 weken en hij rijdt echt super fijn!
| 19:14 |
Mooi zo!
| 04:04 |
Hij ziet er prima uit, veel plezier!
| 16:14 |
Hij rijd ook heel erg , dank je wel :)
| 16:17 |
Dat is een mooie bolide.
Veel plezier in België.
| 14:04 |
Dank je wel, nu weer veilig thuis ;)
| 15:52 |
Wow! Mooi apparaat! Daar gaan jullie vast heel wat mooie kilometers mee maken. Veel plezier in België en laat je die caloriebom maar goed smaken!
| 12:04 |
Dank je wel, hij rijd echt super! Enne die caloriebom was weer heel erg lekker haha
| 15:52 |
Mooie auto hoor. Ik wens je veel veilige kilometers. Heerlijk zeg elke 2 weken naar België, ik kom er altijd graag maar veel te weinig.
| 11:39 |
Ja, voordeel van getrouwd zijn met een Belg haha en mijn schoonmoeder woont nog helemaal alleen daar. Mijn man is enigkind en zijn vader leeft helaas niet meer. Ze kijkt dus echt uit naar onze bezoekjes.
| 15:51 |
Veel plezier in België, mooie wagen en lekker automaat! Geniet ervan.
| 10:54 |
Dank je wel, veilig op en neer geweest gelukkig. Ja, mijn man rijd altijd automaat, de Panda was dat ook ;)
| 15:51 |
Heerlijk is dat, laatst nog gereden in mijn moeders Suzuki, ook automaat. Rijd geweldig! Wij rijden nu een bus, schakel, maar de volgende wordt denk ik toch wel weer een bus met automaat. We hebben nu geen caravan meer die we moeten trekken ;-) Maar eerst deze maar oprijden, staat pas op 260.000 kilometer en is van 2002, maar rijd nog prima, hoop er nog zeker 5 jaar met plezier in te mogen en kunnen rijden :-)
| 16:38 |
Ik hoop ook dat jullie er nog jaren in mogen rijden, dat hoop ik in deze ook te kunnen. Denk niet dat we zoveel km's er mee gaan maken, hij staat nu op bijna 75.000 en is van 2010. We hebben al wel (op hun kosten) de distributie riem laten vervangen, grote beurt, nieuwe accu en APK laten doen. We kunnen er zeker het eerste jaar zonder problemen mee door, maar verwacht nog wel veel meer jaren hoor. Hij is gewoon in perfecte staat en voorheen van 1 eigenaar geweest en steeds bij de Ford in onderhoud geweest. Zit boekje bij. Wel mee getroffen denk ik.
| 19:49 |
Wat een gave auto. Van harte er mee. Ik was ook wwl benieuwd naar de chocolatte :)
| 09:01 |
Ik zal een foto maken straks hahaha
| 10:02 |
Heb je ze niet allemaal op :)
| 10:08 |
Ik eet er altijd maar 1, heb foto's gemaakt van te voren en die zal ik zo even plaatsen ;)
| 15:49 |
Ah ben benieuwd lief van je :)
| 16:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen