De bekroning op mijn werk!

De bekroning op mijn werk!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik kan het niet terug vinden hier, maar ik heb een mooie herinneringen collectie aan de Roparun. (dacht dat ik het al eens had laten zien) Medailles vanaf 2013, want dat was het jaar dat ik dit goede doel ben gaan steunen. De allermooiste medaille is natuurlijk die van 2017, want toen heb ik zelf de Roparun volbracht. Toch ben ik op alle medailles even trots!

Er hangen ook wat kleine creaties aan en andere herinneringen. Links hangt een gehaakt engeltje, dat is gehaakt door een medeblogster Schapenkopje. Destijds was zij één van de  vrijwilligsters die mij hielp toen Creatief voor de Roparun nog bestond. 

De gouden medaille is een chocolade medaille en die laat ik heel, want ook die is van een vrijwilligster van Creatief voor de Roparun en heb ik gekregen in 2017 aan de finish. Schapenkopje was overigens in 2017 ook aan de finish. 

Dan hangt er een mini Roparun bird en die is ontworpen door ook een vrijwilligster. Zij maakte tevens het hoofdje in de plastic bal die naast de medaille van 2016 hangt. 

De grote Roparun bird is ontworpen en gehaakt door mijzelf! Ja, ik kan dat hahaha. De vlinder is ook gehaakt door een vrijwilligster, maar al wat ouder. Toen was het nog Roparun haken. 

Het gele hartje met het infinity teken is gemaakt door de persoon die mede de gedachtenbuideltjes maakte en kreeg ik toen ik ziek was. 

Het gehaakte hartje met het sneakertje erop, is ook door mijzelf gehaakt.

Bovenin hangt een armbandje met de naam Team54 en een klein beschermengeltje. Dit kreeg elk lid van Team54 voor de Roparun 2017 en droegen we allemaal tijdens de hele run. 

Alles samen, maakt dit voor mij dus een heel waardevol bord. Vol met herinneringen aan 5 jaar Roparun en mijn acties daarvoor.

Vandaag kan ik mijn herinneringen bord uitbreiden, want er zat iets heel moois bij de post. Samen met een lief kaartje en ook dit als bekroning op mijn werk voor Stichting Roparun. Trots op mijn 6e medaille en ik zeg gewoon, op naar nummer 7! Diaantje gaat door met dit goede doel steunen natuurlijk! 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ahww , wat lief ... mooi dit wiel van liefde en  betrokkenheid !!
| 14:02 |
Ja, hij is prachtig en hij gaat een mooi plekje op het bord krijgen. Nu heeft hij nog even een solo plekje haha
| 20:19 |
dat mag ook he , even alleen genieten en genieten van alleen !  daarna in het grotere geheel een mooi plekje krijgen . Jou wel toevertrouwd
| 08:28 |
Geweldig meid weer een mooie waardering erbij. Mis alleen nog een vlaggenlijnen die je ook nog erns hebt gekregen van oa. Mij
| 21:26 |
Dat heb ik allemaal nog, maar die hangt niet aan dit bord. Dit is compact en daar hangen de speciale dingetjes aan. Die vlag heeft voor mij ook een beetje een nare betekenis, want herinnerd me aan de persoon die het hier gebracht heeft............. iemand die getracht heeft me kapot te maken, maar hij ligt boven netjes te liggen en ook het sjaaltje en de bird van Jolanda. Ik doe niks weg, maar het steeds zien, de verrassingen dus, kosten me in die setting moeite. Dat zit me nog steeds heel erg hoog 😢
| 21:34 |
Ok begrijp het maar.......weet dat ik die slinger heb gemaakt. Zonder hulp van wie dan ook. En ja zij is een persoon die ik ook wil vergeten. 😪
| 23:36 |
Dat wist ik niet, maar daarom bewaar ik het ook allemaal. Het zijn wel herinneringen uit een mooie tijd en ik kan ook niet alles ophangen en neerzetten. Het staat nu allemaal op mijn hobbykamer boven en nu ik dit weet, ga ik de slinger daar ophangen aan mijn buro. Was een beladen tijd............... maar dat is voorbij! 
| 06:42 |
Daarom durf ik het ook zo tegen je te zeggen. 😘😘
| 18:49 |
😘
| 19:08 |
Zo veel leuke herinneringen :)
| 10:11 |
Zeker heel veel leuke herinneringen en die koester ik ook zeker! 
| 12:49 |
Wat mooi allemaal bij elkaar. Als ik het zo zie heb je een groter bord nodig. Top!
| 00:00 |
Dank je wel en inderdaad, ik moet wat gaan schuiven of een groter bord hahaha
| 06:16 |
Dat is een mooi bord die zeker alle aandacht verdiend! Knap hoor!
| 10:15 |
Ja, wist niet of ik hem al eens gedeeld had. Kon zo snel geen Roparun blog vinden waar ik het direct in zag staan haha. Ik ga hem helemaal vol hangen, want dit was zeker niet de laatste als het aan mij ligt! Dank je wel! 
| 11:57 |
Prachtige collecties inderdaad. Mag je best trots op zijn. Op naar volgend jaar! 
| 08:17 |
Dank je wel en trots ben ik zeker! 2019 here I come hahaha
| 08:48 |
Precies! 
| 08:52 |
Wat leuk zeg! En een indrukwekkende hoeveelheid prachtige medailles en aandenkens!
| 00:28 |
Ja, ik moet nog even een goed plekje zoeken voor de nieuwe haha. Misschien wat aanpassen met de andere 5. Komt beslist goed, maar ben er heel blij mee!
| 06:23 |
Dat komt vast goed! Ja, ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent, leuk!
| 00:47 |
Je mag terecht trots zijn!!!
| 22:24 |
Dank je wel! 
| 23:04 |
Een collectie om trots op te zijn!
| 22:24 |
Dank je en dat ben ik zeker! 
| 23:03 |
Daar mag je zeker trots op zijn!
| 22:15 |
Dank je wel! 
| 23:03 |
Wat een prestaties! Daar zou ik ook trots op zijn en leuke herinneringen ook, natuurlijk. Ik moet heel diep graven, maar de enigste die ik ooit heb gehad was voor de avondvierdaagse. Knap gedaan en nog. 
| 22:13 |
Dank je wel en trots ben ik zeker. Volgens mij zijn dit ook de enige medailles die ik heb hoor haha. Alhoewel ik vroeger er veel had, want mijn vader had zelf een wandelclub en we liepen dus heel vaak wandeltochten. 
| 23:03 |
Super leuk! En ook zonder ben je een gedreven lief mens.
| 21:53 |
Dank je wel, wat lief X 
| 21:58 |
❤️❤️
| 08:08 |
Een bijzonder bord, daar kun je trots op zijn!
| 21:37 |
Dat is het zeker en trots ben ik inderdaad! 
| 21:40 |
Heel mooi bord, heel waardevol.
Ik vind het enorm knap van je!
| 21:11 |
Ja, dat bord is me heel dierbaar. Dank je wel! 
| 21:13 |
Wat leuke post en welverdiend!
| 20:58 |
Ja, dat was zeker leuke post! Voelt ook echt als een bekroning haha
| 21:04 |
Wat Gaaf!! Gefeliciteerd met je nieuwe, welverdiende medaille!
| 20:39 |
Ja, helemaal blij mee! Dank je wel! 
| 20:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen