De knoppen zijn open!


Afgelopen maandag, plaatste ik deze foto. 

Inmiddels weet ik dat het een iris is, met dank daarvoor aan diverse yoorsiaantjes.

Ik vertelde dat er nog 2 knoppen waren, maar dat die nog dicht waren. Ik had verwacht dat die dinsdag wel uit zouden komen, maar dat gebeurde niet.

Ze hebben namelijk gewacht tot de dag dat mijn schoondochter geopereerd moest worden.

Achteraf zie ik dat als een teken. Ze gingen bloeien op de dag, dat er voor ons weer een zonnetje ging schijnen. Dat we weer met moed verder kunnen gaan en hoop op de toekomst gekregen hebben. 

Hieronder hoe ik ze gisterenavond aantrof toen ik thuis kwam vanuit Nieuwegein.

Het is geen beste foto, want ook deze is gemaakt met mijn telefoon. Toch wel mooi om te zien hoe er nu 3 mooie paarse irissen in de vijver staan. Toch bloeiende plantjes in mijn tuin haha. Ik geef hem meteen een nieuwe naam, vanaf nu heet deze iris Gabriël. Dat is de naam van mijn schoondochter, door iedereen overigens altijd afgekort naar Gab! Laat deze bloem een mooi teken zijn voor het leven van haar en natuurlijk mijn zoon! 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!