De onthulling!!!

De onthulling!!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 8 maart plaatste ik een foto van een beginnend haakwerk en vroeg aan jullie te raden wat het ging worden. Vele leuke reacties mogen ontvangen en gelukkig ook de juiste erbij. Alhoewel sommige dat niet in de gaten hadden, want daarna werd er nog verder geraden hahaha.

Vandaag, ongeveer 10 minuten geleden, was hij dan eindelijk af en mocht hij eerst op de foto. Nog nooit eerder maakte ik dit, maar toch wel trots op dit "zorgenfantje". Ik werd door Encaustichris op het idee gebracht n.a.v. mijn blog over zorgenvriendjes.

Crea Diaantje (33) #zorgenvriendje

Lees hier die bewuste blog! 

Ik ben heel benieuwd hoe jullie hem vinden en natuurlijk ook hoe Encaustichris hem vindt! Zij was ook degene die het overigens goed geraden heeft. Het had echter alles kunnen worden natuurlijk, want het enige wat ik liet zien was een rond grijs lapje. Gehaakt zonder patroon, ik heb de basis al vaker gehaakt, dus dat was niet nieuw voor me, maar de oren en slurf wel ;)  Nou, hier komt ie dan, Diaantjes eerste "zorgenfantje"

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat is die leuk geworden
| 21:33 |
Dank je wel :)
| 23:43 |
Je hebt een mooi zorgenfantje gemaakt Diaantje, heel mooi!
| 01:11 |
Dank je wel Enrique!
| 07:18 |
;-)
| 12:51 |
Dat had ik niet verwacht..maar hij is cute!!! Leuk gemaakt en ook een leuk raadseltje.. ben ik dol op..hihi
| 21:25 |
Dank je wel en ja, dat raadseltje zat ineens in mijn hoofd ;) Wie weet komt er nog wel een keertje 1 haha
| 21:29 |
Ah nou je weet de boel goed in spanning te houden haha..
| 21:33 |
Hij ziet er super uit!
| 21:13 |
Dank je wel, nu zielig in een doosje om morgen verzonden te worden haha
| 21:27 |
Wat een leuk fantje
| 23:35 |
Dank je wel, ja viel niet tegen zonder patroon ;)
| 06:56 |
ohw dit schatje is het geworden. Helemaal top!!
| 23:07 |
Hahaha, dank je wel :)
| 06:55 |
Hij is weer leuk! Je hield ons wel in spanning hoor!
| 21:08 |
Dank je wel en toch was het geraden onder die foto door Encaustichris zelf, maar dat zag niemand en dat vond ik wel heel grappig haha
| 21:11 |
Als je niet weet wat het is, dan weet je ook niet of het goed was geraden natuurlijk haha :-)
| 21:29 |
Klopt, maar toch had ik gezegd dat het goed was haha Maakt ook niet uit, het was leuk om zo te doen en wie weet doe ik het nog een keertje ;)
| 21:36 |
Dat kon ook voor de reacties daarvoor gelden haha! Was idd erg leuk, dus jaaaah...nog een keertje! Heb inmiddels de polsjes van de meiden opgemeten :-)
| 21:46 |
Klopt haha en helemaal goed. Ik hoor het wel wat de maten zijn en dan de kleuren en namen, ook wel makkelijk haha
| 22:10 |
ach gossie, wat een druppie zeg..gaaf gemaakt
| 21:06 |
Dank je wel en ja, hij is best goed gelukt. Hij is geworden zoals ik hem in gedachten had ;)
| 21:08 |
echt fijn ja
| 21:31 |
Ik vind hem geweldig.
| 18:42 |
Dank je wel, ben er zelf ook wel tevreden over. Was toch een probeersel haha
| 20:47 |
Maar jouw probeersels worden meestal wel leuk
| 20:52 |
Dat blijkt, ik krijg gelukkig veel positieve reacties en hij is ook nog eens meteen verkocht ;)
| 20:56 |
Wat een schatje is dat!
| 18:00 |
Dank je wel, was zo leuk ook om te doen :)
| 18:10 |
Hij is echt zooooo schattig, ik krijg er de kriebels van
| 17:45 |
Dank je wel en ja, dat heb je wel eens met acryl ;)
| 17:56 |
Hij is heel erg geweldig!!!!!!! Ik slurf ervan!
| 17:07 |
Hahaha, dank je wel voor deze leuke reactie ;) #zegtzeslurfend
| 17:33 |
Hij is leuk!
| 17:03 |
Dank je wel, viel inderdaad nog niet tegen. Heb de oren wel 3 keer opnieuw gedaan haha
| 17:05 |
Dat is ook niet te raden, behalve als je helderziend bent, dus Encaustichris, bij deze ben jij nu de helderziende van Yoors :-) Wel een heel leuk idee, zorgenfantje, misschien mooi voor kinderen...!
| 16:56 |
Nou, zij gaf eigenlijk het aanzetje hiertoe in de blog die ik dus eerder plaatste over zorgenvriendjes. Ze zijn ook echt voor kinderen ontworpen de zorgenvriendjes, maar dit is een "limited edition" en dus een Zorgenfantje ;)
| 17:04 |
Toch die glazen bol ;-)
| 17:07 |
Something like that ;)
| 17:34 |
:-D
| 17:35 |
Die is erg leuk!! Dat had ik echt niet geraden.
| 16:50 |
Niemand dus, behalve Encaustichris haha en dank je wel :)
| 16:51 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen