Diaantjes Creaties

Diaantjes Creaties


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is eventjes stil geweest rondom mij, maar ik ben er nog hoor!

Zoals een aantal van jullie weten, heb ik het afgelopen jaar deelgenomen aan de Roparun. Om dit hele goede doel te steunen, had ik een facebookgroep en website genaamd "Creatief voor de Roparun". Handgemaakte creaties werden verkocht om Stichting Roparun te kunnen steunen. Ook mijn YOORS punten zijn naar dit doel gegaan.

Ik heb na de Roparun besloten om solo verder te gaan en mijn groep heb ik na 4 jaar opgeheven. Door een aantal YOORS leden ben ik het maken van sieraden gaan ontdekken en ook het maken van beschermengeltjes. 

In de header zie je een paar door mij gemaakte engeltjes als voorbeeld. Dit jaar dus ook geen website meer, maar een Facebook pagina, genaamd "Diaantjes Creaties" en via deze link kom je daar.

Nog steeds gaat de opbrengst van de verkoop naar Stichting Roparun en ook mijn YOORS punten zullen daar naar toe blijven gaan. 

Ik heb inmiddels ook een YOORS creatie gemaakt, maar de versie met het leer, krijgt een ander jasje. Het voorbeeld is namelijk gemaakt met geen echt leer en de letters worden dan helaas niet duidelijk zichtbaar. Ik heb inmiddels leer ontvangen en binnenkort dus een nieuwe blog met de nieuwe vorm. Hieronder zal ik nog wel de link naar mijn vorige blog plaatsen, zodat je al wel naar het idee kunt kijken. Er mogen altijd verzoekjes voor kleuren ingediend worden natuurlijk. 

Yoors Creatie by Diaantje #tryout

Mijn blog met de try-out van mijn YOORS creatie. 

Hieronder zal ik ook 2 collages plaatsen met door mij gemaakte beschermengeltjes. Mocht je er 1 willen kopen, dan kan dat ook via hier natuurlijk. Stuur me dan een privé berichtje en dan komt dat vast en zeker goed. Ze staan natuurlijk ook te koop via mijn winkeltje, dus het kan gebeuren dat er 1 net verkocht is. Wellicht kan ik dan nog een nieuwe maken en anders laat ik je weten dat hij helaas uitverkocht is. De beschermengeltjes met de "geribbelde" lijfjes kosten € 1,25 en de overige kosten € 1,50 per stuk excl. verzendkosten natuurlijk 

Ik zal regelmatig jullie updaten en nieuwe creaties met jullie delen. Ik heb namelijk ook nog sieraden gemaakt die ik jullie nog niet heb laten zien. Diaantje blijft creatief bezig, want dat doe ik het liefste buiten mijn werktijden. Deze week nog vakantie, maar volgende week begint het "gewone" leventje weer.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het ziet er leuk uit allemaal!
@goedbezig haha!
| 21:48 |
Ja, Diaantje blijft bezig hahaha Ik zal binnenkort nog eens wat nieuwe foto's plaatsen, inmiddels zoveel leuke dingen erbij gemaakt hahaha
| 05:55 |
Bezig blijven is 't beste voor de mens! :-D Dat geloof ik wel, dat je weer leuke dingen hebt gemaakt!
Kijk er naar uit om ze te mogen zien!
| 14:17 |
Ze zien er superleuk uit
| 18:18 |
Dank je wel, nu nog zien te verkopen hahaha
| 18:41 |
Goed bezig en ziet er allemaal SUPERleuk uit!
| 09:17 |
Dank je wel
| 10:52 |
Wat ben jij goed bezig zeg! Leuk en tof!
| 16:16 |
Dank je wel :) stil zitten kan ik niet hahaha
| 18:08 |
Ghe ghe ghe... groot gelijk!!
| 02:24 |
Ze zijn geweldig en je doet geweldig werk. Ga zo door
| 11:38 |
Doe ik zeker en dank je wel :)
| 18:07 |
Leuk zeg en top bezig
| 16:13 |
Dank je wel :)
| 18:07 |
Ziet er allemaal even mooi uit!
| 13:32 |
Dank je wel :)
| 18:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen