×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Diaantjes creaties en een pauze........

Diaantjes creaties en een pauze........


Het is eventjes erg stil geweest vanaf mijn kant, maar ik ben momenteel erg drukjes. Zoals een aantal weten heb ik mijn creatieve groep stopgezet op Facebook en ga ik solo verder. Om toch wat aandacht te krijgen, want ik wil nog steeds creaties verkopen t.b.v. Stichting Roparun, heb ik naast mijn privé Facebook, een pagina aangemaakt. Die heet Diaantjes Creaties en kun je liken via deze link.

Verder heb ik echt even geen inspiratie over een onderwerp. Ik ga me er echt eens toe proberen te zetten om iets te vinden wat echt bij me past. Dat zal absoluut op hobby gebied zijn, dus ik doe mijn best, maar ik kan niet alles tegelijk.

Ik ben bezig met een proef creatie, waar ik het ook eerder over gehad heb. Een creatie speciaal voor de Yoorsianen en het heeft nog wat extra tijd nodig. Iets lukt nog niet zoals ik het in mijn hoofd had bedacht hahaha. Diaantje laat zich echter niet kennen natuurlijk en is daar mee bezig.

Over 2 weken heb ik eindelijk vakantie en wat kijk ik daar naar uit. Daar ga ik binnenkort wel een blog over schrijven, want het adres waar wij heen gaan, is niet zomaar een vakantie adres ;) Wellicht ook interessant voor een aantal van jullie. Wordt vervolgd dus.

Vergeef me dus als ik de laatste tijd niet veel gereageerd heb, maar mijn hobby gaat op dit moment eventjes voor, zeker omdat ik ook bezig ben met 2 bestellingen die veel tijd nodig hebben. Vooral een Diamond Painting die je niet zomaar in een avondje maakt.

Ik ga proberen weer regelmatig toch alles te lezen, want ik vindt Yoors veel te leuk om er mee te stoppen.

Ga je nog op vakantie, dan wens ik je ook een hele fijne vakantie. Geniet ervan en maak er wat moois van.

Liefs Diaantje xxx
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties