Diaantjes Creaties op bezoek bij Shoeby Fashion

Diaantjes Creaties op bezoek bij Shoeby Fashion


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Aanstaande vrijdag, 23 februari, mag ik mijn creaties te koop aanbieden bij Shoeby Fashion te Hoofddorp. Op die dag is er een VIP koopavond en krijgen de klanten allemaal extra korting op hun aankopen. 

Een deel van de opbrengst van Shoeby Fashion die avond, komt ten gunste van Roparun Team Hollander. Het team wat ik dit jaar ondersteun d.m.v. het verkopen van mijn creaties. 

Wellicht wonen er een aantal Yoorsianen in Hoofddorp of woon je in de buurt. Ik zou het zeer leuk vinden als je dan ook langs zou komen. Kleding kopen is altijd leuk en dan ook nog een kleinigheidje uit mijn collectie, maakt je avond toch helemaal compleet dan ;) 

Ik moet er een stukje voor rijden, maar dat heb ik er graag voor over. Wil je weten wat ik allemaal te bieden heb? Bekijk dan vooraf mijn website via onderstaande link. Vooraf bestellen kan ook, ik neem het dan voor je mee! 

                                                                                      DIAANTJES CREATIES

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik hoop dat je een goede opbrengst hebt! Bij ons heeft een paar jaar een Shoeby gezeten, ben er een aantal keer naar binnen gelopen, maar heb er nog nooit iets gezien dat ik leuk vond, daarna is de Shoeby ook weer verdwenen. Ik dacht eigenlijk dat ze failliet waren ofzo.
| 12:30 |
Vroeger heette het Shoeby shop, volgens mij is er idd wel iets geweest en hebben ze onder de naam Shoeby Fashion een doorstart gemaakt. Ik vindt hem persoonlijk te duur hoor, maar ze hebben wel mooie kleding. Ik doe het ook echt voor de Roparun en ik hoop dat ik leuk verkoop. Is voor mij ook ruim een uur rijden....
| 17:25 |
Wat leuk zeg, hopelijk doe je goede zaken :)
| 12:18 |
Dat hoop ik ook, anders ook zonde van het ritje. Toch ruim een uur rijden....
| 17:26 |
Dat is best n stukje! Ik duim dat je veel mag verkopen! Vond shoeby altijd een leuke winkel ook trouwebs
| 00:21 |
als dat bij ons in Amersfoort (Vathorst) was geweest was ik gekomen!! Je hebt vast succes hoor leuke spulletjes genoeg.
| 00:13 |
Wie weet in de toekomst ;)
| 06:40 |
ik hoor het dan vanzelf. Voorlopig zijn we der nog wel.hihi
| 20:25 |
Succes met de verkoop!
| 19:25 |
Dank je wel :)
| 19:29 |
Als ik vrijdag puf heb kom ik misschien even kijken, maar ik beloof niets! Wel Gaaf!
| 17:43 |
Oh, dat zou wel tof en heel erg leuk zijn. Ben jij de eerste Yoorsiaan die ik dan in real life ontmoet haha
| 18:01 |
Als je dan maar niet schrikt :-)
| 18:03 |
Is het zo erg haha, misschien schrik je wel van mij in het eggie hahaha
| 18:04 |
Hé, ik ben buschauffeur, ik schrik niet meer zo gauw ;-)
| 18:11 |
Ik ben ook heel wat gewend hoor ;) en ik schrik echt niet haha. We zijn allemaal mens en ieder is als persoon dan mooi!
| 18:14 |
That's the spirit!
| 18:31 |
Kom ik toch zomaar net een foto van je tegen via een reactie op FB ;) daar schrok ik totaal niet van ;)
| 07:27 |
:-) er staat er ook 1 of 2 op Yoors ;-)
| 09:14 |
Zo goed nog niet gekeken dan haha, maakt ook niet uit. Was echt toeval vanmorgen ;)
| 10:42 |
:-)
| 11:09 |
Mooi initiatief is het, goed geregeld hoor
Veel plezier en succes!
| 17:31 |
Dank je wel, ja shoeby doet regelmatig iets voor goede doelen. Top dat ik er ook mag staan, maar ja, ik hoor ook een beetje bij Team Hollander natuurlijk ;)
| 18:02 |
ja, sowieso leuk. Zo kun je eigen winkeltje promoten en dit zou ook meer opbrengst voor Roparun betekenen.
| 18:41 |
Absoluut en daar doe ik het tenslotte voor!
| 19:06 |
wat leuk..heel veel succes!
| 13:44 |
Dank je wel :)
| 14:42 |
Wat een leuke kans... heel veel succes
| 11:33 |
Komt goed, dank je wel :)
| 14:42 |
Leuk! Heel veel succes daar!
| 10:42 |
Komt helemaal goed, dank je wel!
| 10:50 |
Wat goed zeg.
Ik ga hem op Facebook zetten en vragen of anderen hem ook willen delen.
| 10:26 |
Super!!! Dank je wel X
| 10:49 |
Had je mijn bestelling gezien? Heb nog geen betalingsinfo gekregen x
| 10:14 |
Ik vrees dat er iets mis gegaan is, want ik heb geen bestelling ontvangen? Wel je aanmelding als klant, maar geen bestelling............ zou je dit nogmaals willen ingeven? Of mij even een privé bericht sturen met wat je besteld had? Heb nog 2 bestellingen gehad gisteren, dus het gaat wel goed vanuit de website. Misschien een storing geweest?
| 10:49 |
Oké zal het nog eens doen
| 11:02 |
Dank je wel, aanbieding geldt voor jou dan nog wel natuurlijk!
| 11:11 |
Heb via fb de foto's doorgestuurd. :)
| 11:36 |
Yep, ik heb het gezien en ook beantwoord.
| 14:46 |
Iets te ver voor mij maar mooie actie. Eens je heel veel succes. Trouwens leuke winkel koop er graag mijn kleding. Goede service, tenminste bij ons.
| 08:17 |
Zeker een goede winkel, we hebben er in Rosmalen ook één ;)
| 08:18 |
Heen Diaantje!! Wat een gave actie! Wij wonen er niet te ver vandaan en gaan er op zaterdag nog wel eens een rondje doen. Als t nou op zaterdag was, was ik even langs gekomen! Ik zal je website eens bekijken en dan doe ik daar gewoon een bestelling. Ik kan in ieder geval je link even delen straks, daar ik in de buurt woon!
| 08:00 |
Ah, wat jammer dat het dan niet op zaterdag is inderdaad, maar wel super leuk/lief dat je de website gaat bekijken. Ik kijk uit naar je bestelling en je mag altijd ook een verzoekje indienen natuurlijk ;)
| 08:07 |
Ik heb je post gerepost! Ga hem ook op fb gooien!
| 08:41 |
Toppie XXX
| 08:49 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen