×

Yoors


Inloggen
×

YoorsDiaantjes happy birthday!

Diaantjes happy birthday!


Ik kan het nu niet meer ontkennen, maar ik ben toch echt 52 jaar jong nu! Lachwekkend draai ik het steeds om, want 25 klinkt veel leuker! Soms voel ik me ook wel zo, maar de day after is vaak dan heel anders!

Op vrijdag de 13e besloot ik mijn verjaardag te vieren voor een vriendengroep uit onze directe omgeving. De groep waar we momenteel het meeste mee optrekken. Manlief had die dag ook vrij genomen, dan was hij in ieder geval ook goed uitgerust die avond haha. 

Ik had een mooie nieuwe jurk gekocht en had er enorm veel zin in. Na al het gedoe met mijn werkgever, was ik wel toe aan een lekker feestje. Al weken was ik bezig om goede feestmuziek uit te zoeken, beetje foute muziek en vooral ook heel veel dansmuziek. Diaantje houd nu eenmaal van dansen en zeker op mijn eigen feestje! 

Het kadootje viel helaas enorm tegen en dat zagen ze direct. Ze hadden iets gekocht, wat ik absoluut niet wilde. Dit ook vaak genoeg aangegeven! Het is blijkbaar dan toch grappig om juist datgene te kopen, wat ik niet wilde. Dat ik er niet blij mee was, heb ik ze dus ook direct heel duidelijk gemaakt. Om de avond niet te verzieken, heb ik het weg gelegd, de muziek een standje hoger gezet en nog maar een lekker wijntje ingeschonken!

Gelukkig heeft dit niet de sfeer van de avond verpest en heb ik een mega feest gehad. Heerlijk gedanst, gek gedaan en heel veel wijntjes gedronken hahaha. Rond 02.00 uur had ik genoeg op en heb ik tegen iedereen gezegd dat ik naar bed ging. Iets wat ik normaal nooit doe eigenlijk, maar ach haha. Mijn biologische klok werkt blijkbaar nog steeds goed na een feestje en ik werd om 06.00 uur al wakker. Klaar wakker zelfs en ik merkte dat ik me boos en verdrietig voelde. Nog nooit meegemaakt, maar zo werd ik echt wakker. Ik voelde me diep gekwetst door vooral mijn beste vriendin. Zij had namelijk het kadootje gekocht en de rest had meebetaald. Ik heb dit later die dag ook nog wel met haar uitgepraat en ik kreeg een mooie bos bloemen met een lief kaartje. Ze voelde zich echt rot, maar ja, dat voelde ik me ook! Het is nu in ieder geval duidelijk en het is goed zo. We zijn samen het kadootje gaan ruilen! Dat was al super leuk om te doen. Wat ik gekocht heb? Dat hou ik lekker voor mijzelf hihihi. 

Zaterdag avond was een vriend jarig en hadden we dus weer een feestje. Deze keer was ik BOB en heb ik de avond doorgebracht op water. Dat vind ik totaal niet erg, want ik heb ook lol zonder alcohol! Was erg gezellig en ook weer erg laat, maar ach, moet kunnen. Zondag zouden we allemaal zandzakken voor de deur leggen zeiden we lachend.

Mijn vriendin kwam spontaan nog even langs die zondag, ze voelde zich echt nog wel rot.......... dus besloten om samen lekker te gaan bubbelen in de jacuzzi. Eén van onze vrienden kwam ook "even" langs en zo werd het toch nog bijna een 3e feestje. Weliswaar niet zo groot, maar toch heel gezellig. We werden op onze wenken bediend in de jacuzzi! Love it!!!

Gisteren, woensdag 18 juli, was ik "echt" jarig! De dag dat mijn familie op bezoek zou komen en nog een vriendin. Mijn bestie zou die avond ook nog even aan komen waaien. Het was een heerlijke dag, gewoon lekker relaxed en chill. Mooi verspreid en rond 22.00 uur was iedereen die 's avonds kwam ook weer weg. Heel veel spulletjes van Therme gekregen, want daar ben ik dol op! Gelukkig geen ongewenste dingen dus hahaha. 

Het waren enerverende dagen, avonden en nachten, maar ik kijk terug op een mega leuke verjaardag! Op naar de volgende hahaha, want ik hou gewoon van feestjes. Hier in huis, zullen dat mijn kids zijn. Beide in september jarig!

Gisteren gebeurde er nog iets heel leuks, maar dat ga ik in een aparte blog schrijven. Ergens vandaag denk ik........ Ik ga vooral vandaag namelijk heel veel niks doen! Genieten van de rust om me heen en alleen maar doen waar ik zin in heb. Zal dus buiten zitten worden, boekje erbij en relaxen maar. Jacuzzi af en toe in en vanavond komt mijn bestie hier haar vakantie ook inluiden. Saampjes in de jacuzzi dus haha. Ik ben zo blij met dat ding! Beste aankoop ever en inmiddels al 5 jaar in ons bezit! Ook proberen weer een stukje achterstand van Yoors in te halen! Komt allemaal goed! Niks moet en alles mag! 

Speciale dank aan Christel, die voor mij dit mooie berichtje plaatste en waar velen van jullie een felicitatie geplaatst hebben. Dank je wel allemaal voor de lieve reacties XXX