Diaantjes happy birthday!

Diaantjes happy birthday!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik kan het nu niet meer ontkennen, maar ik ben toch echt 52 jaar jong nu! Lachwekkend draai ik het steeds om, want 25 klinkt veel leuker! Soms voel ik me ook wel zo, maar de day after is vaak dan heel anders!

Op vrijdag de 13e besloot ik mijn verjaardag te vieren voor een vriendengroep uit onze directe omgeving. De groep waar we momenteel het meeste mee optrekken. Manlief had die dag ook vrij genomen, dan was hij in ieder geval ook goed uitgerust die avond haha. 

Ik had een mooie nieuwe jurk gekocht en had er enorm veel zin in. Na al het gedoe met mijn werkgever, was ik wel toe aan een lekker feestje. Al weken was ik bezig om goede feestmuziek uit te zoeken, beetje foute muziek en vooral ook heel veel dansmuziek. Diaantje houd nu eenmaal van dansen en zeker op mijn eigen feestje! 

Het kadootje viel helaas enorm tegen en dat zagen ze direct. Ze hadden iets gekocht, wat ik absoluut niet wilde. Dit ook vaak genoeg aangegeven! Het is blijkbaar dan toch grappig om juist datgene te kopen, wat ik niet wilde. Dat ik er niet blij mee was, heb ik ze dus ook direct heel duidelijk gemaakt. Om de avond niet te verzieken, heb ik het weg gelegd, de muziek een standje hoger gezet en nog maar een lekker wijntje ingeschonken!

Gelukkig heeft dit niet de sfeer van de avond verpest en heb ik een mega feest gehad. Heerlijk gedanst, gek gedaan en heel veel wijntjes gedronken hahaha. Rond 02.00 uur had ik genoeg op en heb ik tegen iedereen gezegd dat ik naar bed ging. Iets wat ik normaal nooit doe eigenlijk, maar ach haha. Mijn biologische klok werkt blijkbaar nog steeds goed na een feestje en ik werd om 06.00 uur al wakker. Klaar wakker zelfs en ik merkte dat ik me boos en verdrietig voelde. Nog nooit meegemaakt, maar zo werd ik echt wakker. Ik voelde me diep gekwetst door vooral mijn beste vriendin. Zij had namelijk het kadootje gekocht en de rest had meebetaald. Ik heb dit later die dag ook nog wel met haar uitgepraat en ik kreeg een mooie bos bloemen met een lief kaartje. Ze voelde zich echt rot, maar ja, dat voelde ik me ook! Het is nu in ieder geval duidelijk en het is goed zo. We zijn samen het kadootje gaan ruilen! Dat was al super leuk om te doen. Wat ik gekocht heb? Dat hou ik lekker voor mijzelf hihihi. 

Zaterdag avond was een vriend jarig en hadden we dus weer een feestje. Deze keer was ik BOB en heb ik de avond doorgebracht op water. Dat vind ik totaal niet erg, want ik heb ook lol zonder alcohol! Was erg gezellig en ook weer erg laat, maar ach, moet kunnen. Zondag zouden we allemaal zandzakken voor de deur leggen zeiden we lachend.

Mijn vriendin kwam spontaan nog even langs die zondag, ze voelde zich echt nog wel rot.......... dus besloten om samen lekker te gaan bubbelen in de jacuzzi. Eén van onze vrienden kwam ook "even" langs en zo werd het toch nog bijna een 3e feestje. Weliswaar niet zo groot, maar toch heel gezellig. We werden op onze wenken bediend in de jacuzzi! Love it!!!

Gisteren, woensdag 18 juli, was ik "echt" jarig! De dag dat mijn familie op bezoek zou komen en nog een vriendin. Mijn bestie zou die avond ook nog even aan komen waaien. Het was een heerlijke dag, gewoon lekker relaxed en chill. Mooi verspreid en rond 22.00 uur was iedereen die 's avonds kwam ook weer weg. Heel veel spulletjes van Therme gekregen, want daar ben ik dol op! Gelukkig geen ongewenste dingen dus hahaha. 

Het waren enerverende dagen, avonden en nachten, maar ik kijk terug op een mega leuke verjaardag! Op naar de volgende hahaha, want ik hou gewoon van feestjes. Hier in huis, zullen dat mijn kids zijn. Beide in september jarig!

Gisteren gebeurde er nog iets heel leuks, maar dat ga ik in een aparte blog schrijven. Ergens vandaag denk ik........ Ik ga vooral vandaag namelijk heel veel niks doen! Genieten van de rust om me heen en alleen maar doen waar ik zin in heb. Zal dus buiten zitten worden, boekje erbij en relaxen maar. Jacuzzi af en toe in en vanavond komt mijn bestie hier haar vakantie ook inluiden. Saampjes in de jacuzzi dus haha. Ik ben zo blij met dat ding! Beste aankoop ever en inmiddels al 5 jaar in ons bezit! Ook proberen weer een stukje achterstand van Yoors in te halen! Komt allemaal goed! Niks moet en alles mag! 

Speciale dank aan Christel, die voor mij dit mooie berichtje plaatste en waar velen van jullie een felicitatie geplaatst hebben. Dank je wel allemaal voor de lieve reacties XXX Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (23 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik had je al te vroeg gefeliciteerd en nu ben ik weer te laat dat ik deze post zie. 
Maar fijn dat je uiteindelijk toch een leuk feest hebt gehad. 
| 20:45 |
Geeft toch helemaal niks joh, daar kan ik wel tegen hoor haha. 
| 20:52 |
Wat heb je dit weer vol passie geschreven! Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Ik loop weer hopeloos achter met lezen en heb het berichtje van Christel helemaal gemist. Wat verdrietig dat je even zo was gekwetst en zo naar wakker werd. Fijn dat het nu wel op is gelost, that’s what friends are for!
| 19:01 |
Dank je wel en ik loop net zo achter hoor haha. Volgende week ook nog vakantie, dus het wordt alleen maar erger. Ik lees momenteel meer de nieuwe blogs als de oude. 
Onze vriendschap is gelukkig erg sterk en dat gaan we gewoon zo houden! 
| 20:35 |
Zo moeilijk een cadeau krijgen dat je niet wilt. Gelukkig vragen wij elkaar en maken lijstjes.
| 11:47 |
Het stomme is, dat er dus ook echt vantevoren met mij over gesproken is en ik duidelijk aan heb gegeven dat niet te willen. Dat het zonde zou zijn van het geld........... dus al had ik een lijstje, in dit geval is dat gewoon genegeerd! Het gaat mij totaal niet om het kado, niks was net zo goed geweest. Willens en wetens hebben ze mij gekwetst........ maar gelukkig is het inmiddels goed uitgepraat en zijn we nog steeds besties! 
| 20:39 |
Dat is wel nog erger :( Fijn dat jullie er wel.uit zijn gekomen.
| 17:34 |
Ik loop een beetje achter, Diaantje… ik wil je alsnog een hele gelukkige verjaardag toewensen!!!😘😘😘
| 09:24 |
Je bent niet de enige, ik loop ook mega achter. Ik moet zelfs zover scrollen, dat ik tegenwoordig gewoon maar bovenin, dus met de nieuwste blogs, begin. Het is anders niet te doen. 
Toch alsnog bedankt voor je felicitatie 😘
| 09:45 |
Fijn dat je toch een leuke tijd hebt gehad en dat je genoten hebt van je verjaardag! Ondanks het cadeau dan en dat ellendige wakker worden herken ik wel. Maar gelukkig hebben jullie het bijgelegd en op naar het volgende feest! 😉🍹👯
| 01:28 |
Ik heb echt een heerlijke verjaardag gehad en het is weer helemaal goed tussen ons! 
| 07:16 |
Hartstikke mooi! 😉
| 02:16 |
Ahhh heb ik even gemist. Nog van harte...😘
| 00:36 |
Geeft toch niks joh, dank je wel! 
| 07:16 |
Opgelost, praten en uitpraten en verder als de vriendschap de moeite waard is, en als ik het zo lees is die dat.
Nog gefeliciteerd met je verjaardag, 52 dat is alweer een hele tijd geleden voor mij.
| 00:25 |
Dank je wel en ik heb zojuist een mooie blog geplaatst over mijn vriendschap met haar. Ze is mijn allessie, mijn bestie en ik zou niet zonder haar kunnen........... Enne 52 is natuurlijk nog poepie jong haha, al voelt het soms anders 😉
| 00:27 |
en nu brand ik van nieuwsgierigheid wat nou dat kado was waar jij verdrietig van werd.
| 22:57 |
Dat snap ik, maar dat ga ik niet openbaar vertellen........... dat ligt toch best gevoelig. Het is een 18+ kadootje, maar één die ver over mijn grens ging. Een grens die mijn vriendin dus kende................ en dat deed me nog het meeste pijn. Niet eens zo zeer het kadootje, maar het feit dat iemand die zo belangrijk voor me is, bewust die grens over ging. Maar het is goed gekomen, heb zojuist 3 uur met haar in de jacuzzi gezeten, ben volledig verrimpeld haha. Ik hou van haar en ben blij dat onze vriendschap zo sterk is dat hij dit heeft kunnen overwinnen. Klinkt heel zwaar, maar dat is het voor mij ook wel...........
| 23:47 |
nou ja ik heb geen verstand van die 18+ kadootjes maar ik begrijp het nu wel ja. Zou denk niet eens weten waar je het over had.🙈 gelukkig zijn jullie nog vriendinnen.
| 19:19 |
Leuk Verjaardags verslag. Hè wat vervelend dat je een cadeautje kreeg wat je beslist niet wilde krijgen. Dat zijn grappen die ik ook niet leuk zou vinden. Maar ook wer fijn dat jullie het samen hebben kunnen uitpraten en hebben kunnen ruilen voor iets waar jij wel heel,blij mee bent.
En blijf vooral genieten van je bubbelbad in de tuin.
| 18:19 |
Dank je wel en het is inderdaad niet leuk, maar gelukkig hebben we dit samen uit kunnen praten en gaan we zo lekker bubbelen. Komt helemaal goed! 
| 19:09 |
Heelijk zo'n eerlijk verslag. Knap dat je er toch een leuke dag van hebt gemaakt maar helemaal dat je gezegd hebt dat je het cadeau niet wilde! Dat hoort/moet kunnen bij vrienden. Hopelijk neemt je vriendin jouw wens de volgende keer wel serieus. Tijd, geld en energie steken in iets dat iemand niet wil hebben is doodzonde. Geniet van je nieuwe cadeau en jacuzzi.
| 16:54 |
Precies, vooral het geld hadden ze beter kunnen steken in iets nuttigs! Als ze nu gewoon gevraagd had of ik wensen had. Nee, zelf invullen en doen wat ik aan heb gegeven niet te doen............ dan krijg je dus van mij een eerlijk antwoord en wil ik het kado niet hebben! Gelukkig heeft het onze vriendschap niet geschaad en ziet ze zelf ook in dat het niet echt slim van haar was. Ik ga zeker genieten van het nieuwe kado en de jacuzzi hoop ik ook nog jaren van te kunnen genieten haha
| 17:03 |
Zoiets hoort een echte vroendschap ook niet te schaden en uh... ik ben ook van het nuttige en anders liever niet. Geniet ze!
| 17:06 |
k Hoop toch echt dat ik je grandioos vrolijk heb gefeliciteerd met jouw speciale dag en zo niet/dan dansen we bij deze nog ff een rondje samen, we blijven mens..Leuk blog trouwens en wat n pech dat je  k weet niet wat voor mafs kreeg ondanks dat ze het wisten
k zag  een veel te grote tarzan staan in gedachten of een reisje naar de maan..nu uitdagen heeft geen zin
Geniet jij maar heerlijk van de jacuzzi..graag zat ik er ook in, knuf
| 15:10 |
Het was geen tarzan haha en ook geen reisje naar de maan.......... Deze fout maakt mijn bestie nooit meer! Ik ga zeker lekker bubbelen straks en ik neem je gewoon virtueel met me mee xxx
| 15:37 |
👌💋
| 15:40 |
Dat was een leuk feestje/weekend :)
| 10:56 |
Dat was het zeker! 
| 11:58 |
Chapeau dat je dat direct eerlijk aan gaf! Veel belangrijker dan cadeaux is mensen om je heen die je lief hebt.
| 10:19 |
Dat sowieso, ik had ook gezegd dat ik geen kado wilde hebben. Dat je dan toch iets krijgt is leuk, maar niet als ze dan over een hele grote grens heen gaan......... zeker niet als die grens bekend is! 
| 11:58 |
Je hebt absoluut gelijk. 😘
| 12:05 |
Een dagje in het middelpunt staan..fijn dat je ondanks dat ene kado wel fijn hebt gehad en het weer op een goede wijze is opgelost! 
| 10:12 |
Was absoluut een leuke dag en feest en ach, dat kado............. het is gelukkig goed opgelost! 
| 11:57 |
Altijd vervelend als je iets krijgt wat je niet wilt zeker als je dat duidelijk hebt gezegd, gelukkig is het uitgepraat en opgelost en geniet nu maar van je nieuwe cadeau (mooi zeg ons zo laten gissen wat nu allemaal in onze breinen ontspruit) Nogmaals gefeliciteerd!!
| 09:33 |
Sommige dingen zet ik zelfs niet op Yoors haha, maar ik zal verklappen dat het in de 18+ categorie valt 😉
| 11:56 |
ja nu is het hek van de dam ...... veel plezier ermee!
| 13:40 |
Dat gaat wel lukken denk ik haha
| 13:42 |
alsnog gefeliciteerd! Ben wel nieuwsgierig naar Het Kado nu!
| 09:33 |
Dank je wel enne het kado............ blijft lekker geheim hihihi
| 11:55 |
Fijn dat je toch een leuke verjaardag hebt gehad. Nu lekker nagenieten haha 
| 09:30 |
Dat doe ik zeker! 
| 11:54 |
Oeps, een kado-flater! Gelukkig opgelost. Fijn dat je fijne dagen had. Yp-kadootje komt er straks aan 🎁
| 09:21 |
Hele grote flater inderdaad, zal ik ooit nog wel eens toelichten 😉 Toch een top verjaardag gehad en ik zie het Yp-kadootje vanzelf, hoeft niet, maar wel lief! 
| 09:29 |
Alstublieft 😘
| 12:25 |
wat raar zo'n ongewenst kado toch geven,gelukkig was de rest wel allemaal leuk
| 09:15 |
Ja, die kwam bij mij hard binnen en dat had mijn bestie kunnen weten...... gelukkig is het goed gekomen, maar had zomaar een vriendschap kunnen kosten. We hebben het later leuk opgelost door samen te gaan shoppen, maar had niet gehoeven als ze gewoon geluisterd had. Het was niet bepaald de verkeerde geur douchegel...... dan is het iets anders hahaha. Ik heb verder zeker genoten! 
| 09:28 |
Klinkt gezellig allemaal en gefeliciteerd nog! 😄🍸🍰
| 08:50 |
Dank je wel en het was gelukkig zeker heel erg gezellig!
| 08:55 |
Gelukkig opgelost, en wel heel leuk zo'n feestweek!
| 08:29 |
Ja, gelukkig wel! Had zomaar een vriendschap kunnen kosten........ maar ik heb echt een top feestweek gehad en ik vrees dat er in de vakantie periode toch nog wel soortgelijke avondjes zullen plaatsvinden hahaha
| 08:48 |
Hoe meer hoe liever :-)
| 09:31 |
Precies haha
| 12:07 |
Fijn dat je het hebt kunnen uitspreken met je bestie. En nu nog maar lekker uitrusten. Je kan terugkijken op veel plezier. 
| 08:08 |
Zo is dat en problemen zijn er om opgelost te worden! Lekker chillen vandaag haha
| 08:47 |
Nou, nog van harte gefeliciteerd dan maar! En gelukkig is het toch opgelost en goed gekomen...
| 07:52 |
Dank je wel en ja hoor, het is gelukkig opgelost! 
| 07:56 |
❤️😘
| 07:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen