×

Yoors


Inloggen
×

YoorsDiaantjes laatste vakantie week!

Diaantjes laatste vakantie week!


Ook aan mijn vakantie komt na vandaag een einde. Een vakantie die begon met een sollicitatie gesprek en niet wetende dat ik 3 weken later mijn eerste werkdag zou gaan hebben bij een nieuwe werkgever.

Ook een week waarin ik nog optimaal heb genoten van het vroege vogel zwemmen. Elke dag om 07.00 uur lag ik in het zwembad om daar ongeveer 30-45 minuutjes te zwemmen. Woensdag was ik er niet, maar de oorzaak zal ik zo toelichten.... De header achtergrond is deze week door mij gemaakt met mijn telefoon. Helaas niet mega duidelijk, maar elke ochtend zaten er een aantal konijntjes op het grasveld waar ik langs fietste als ik naar het zwembad ging. De laatste dag besloot ik om er toch maar een foto van te maken. Zo mooi om dat steeds te zien.

KERMIS ROSMALEN 2018

Deze week was ook de jaarlijkse kermis in mijn dorpje. Nou ben ik niet een mega kermis fan meer, maar een avondje even over het terrein lopen is altijd wel leuk. Daarna iets drinken bij Café d'n Beer. 

Op speciaal  verzoek van mijn bestie, besloten we dit op dinsdag avond te doen. Die avond zou namelijk John de Bever optreden in Café d'n Beer en mijn bestie vind hem dus helemaal geweldig.

Ik ben totaal geen fan van het Nederlandse lied, maar als ik er eenmaal ben, dan ga ik wel helemaal mee in het feestgedruis.

Het was alleen erg warm en optreden mag helaas van de omwonende niet buiten. Stelletje pietleuten! Die ene keer in het jaar.......... dus we moesten in een snikhete zaal. Na 2 liedjes had ik het bekeken en zijn we naar buiten gegaan. 

Daar zijn we tot in de kleine uurtjes door gegaan. Ergens die avond/nacht ging het regenen en we hebben echt als een stel gekken staan dansen in de regen! Hilarisch!!!

Als ik het allemaal had geweten...

Die titel zou woensdag heel erg veel betekenis krijgen! Helaas veel te veel gedronken, door de regen naar huis gewandeld en bij de buurman toch nog een afzakkertje gedronken. Onze natte kleding uitgetrokken en van de buurman een droge handdoek gekregen. Dat ik rond 04.00 uur over straat naar huis ging in string en bh........ dan besef je toch dat je de volgende keer minder moet drinken. Ik denk dat iedereen in de buurt wel sliep, want ik heb er niks meer over gehoord hahaha #schaam

Woensdag dus niet gaan zwemmen. Om 09.00 uur maakte manlief me wakker met de opmerking "schatteke, moest jij niet om 10.00 uur bij de huisarts zijn"? Dus hoppa mijn bed uit, snel onder de douche en op mijn fietsje daarheen. Die zal beslist gedacht hebben, dat mens spoort niet haha. Ik zei nog, als mijn bloeddruk te hoog is, dan is dat de schuld van John de Bever. Niet waar natuurlijk, maar klonk wel leuk! Die dag verder echt brak geweest, maar dikke bult eigen schuld! 

POETSWOEDE

Donderdag kreeg ik het op mijn heupen, want ik besloot dat toch echt ons huis even een flinke poetsbeurt moest krijgen. Ik begon boven, manlief beneden. Wasjes werden gedraaid en weg gestreken. De koelkast moest het ook ontgelden, evenals de kelderkast. Alles werd opgeruimd. Je vind ook altijd weer dingen die al over datum zijn, dus alles is nu netjes en opgeruimd. We hebben dit wel over 2 dagen verspreid hoor! Ik was vrijdag avond echt kapot, maar dat is niet gek natuurlijk. Dus lekker vroeg ons bedje in gedoken.

Zaterdag middag hadden we eerst een verjaardag, maar daarna waren we uitgenodigd bij de buurman. Hij is door Peter helemaal in de ban geraakt van het vlees roken en had ook een mooie grote rook BBQ gekocht. Als vlees lag er een flinke "picanha" op. Dat is een prachtig stuk rundvlees, wat ook wel staartstuk genoemd wordt. Beetje vergelijkbaar met rosbief. Daarnaast ook nog wat lekker buikspeklappen. Het kost wat tijd, maar we hebben echt onze vingers erbij afgelikt zowat haha. 

Zo ging de "picanha" in de rook BBQ. 

Peter en de buurman helemaal trots toen het eindelijk klaar was. 

Mooi rossig van binnen, lekker sappig en heerlijk van smaak!

ZONDAG DE LAATSTE DAG

En dan is het zondag! Vandaag dus! Onze allerlaatste vakantiedag. Een dag waarvan we vooraf tegen onze vrienden hadden gezegd, dat we "zandzakken voor de deur" zouden hebben. Dat is een soort afgesproken gezegde wat betekend, wij willen niet gestoord worden! We hebben lekker relaxed gedaan. De weekboodschapjes gedaan en vanmiddag ben ik zowaar nog creatief bezig geweest. Het enige wat me nog reste, was deze blog schrijven. Na het eten even snel een douche genomen en alles klaar gezet voor mijn eerste werkdag. Ik heb er ongelooflijk veel zin in en kijk er nu al bijna 3 weken naar uit. Ik zal beduidend minder aanwezig zijn op Yoors, maar ga wel proberen het bij te houden. Ik ben momenteel helemaal bij, dus ik hoop dat het me gaat lukken. Anders jammer dan............ 

Nu nog even wat chillen en dan op tijd mijn bedje in, want ik wil wel fris en fruitig aankomen in Oss. Daar werk ik mijn eerste dag, dinsdag ga ik een dag in Uden werken en de rest van de week in Cuijck. Niet echt om de hoek, dus ik zal dan heel vroeg mijn bed uit moeten. Ik ga zeker proberen morgen avond een eerste blog te schrijven hoe de eerste werkdag verlopen is, maar pin me er niet op vast. Vanaf september werk ik volledig in Oss, want dat is mijn vaste werkplek. Nu t.b.v. inwerken is er gekozen voor meerdere praktijken. 

Ik wens jullie allen een fijne avond, ik ben nog eventjes online. Tot morgen anders lieve Yoorsiaantjes xxx