×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Diaantjes uitdaging 2019

Diaantjes uitdaging 2019


Soms moet je iets doen zonder bij na te denken.......... al heb ik er toch ook wel goed over nagedacht haha. Diaantje gaat namelijk iets ontzettend gaafs doen het komende jaar.

Dit jaar, 2018 heeft team Hair4Her voor de eerste keer mee gedaan aan de Muddy Angel Run en dat was een groot succes. Ik was gevraagd om mee te doen, maar door alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar heb ik het niet aangedurfd om mijzelf hiervoor op te geven. Dat gaat in 2019 dus veranderen! 

Wat is de Muddy Angel Run?

Het parcour bij deze loop voor vrouwen is ongeveer 5 km lang en bestaat uit veel grappige en modderige team-hindernissen. Muddy Angel is een platform voor donaties om organisaties te ondersteunen, die zich inzetten tegen borstkanker. 

Het "Hair4Her"team van 2018 en wat een kanjers waren dit. In 2019 is het team op dit moment ruim 2 keer zo groot.

Al jaren zet ik me in voor o.a. Stichting Hair4Her. Een stichting opgericht door de rechter kanjer op de foto, Esther Hogeweg- Hollander. (met de roze sokken) 

Het is een waar festijn en je moet er niet aan mee doen als je bang bent voor modder en water haha. Soms moet je dus iets doen, wat je niet dagelijks doet en dit jaar ga ik dus mee doen aan deze Muddy Angel Run. In 2019 gaan we op 29 juni in Eindhoven dit festijn beleven. Voor 5 dames dus niets nieuws, maar voor de rest van het team een complete verrassing. Al heb ik al heel wat mooie foto's gezien en heb ik een goede indruk. 

Het is de bedoeling dat ik hier gelden voor bijeen haal. Van ons inschrijfgeld gaat een deel naar de Muddy Angel Run. Dat is een vast gelegd vast bedrag. Daarnaast probeer ik via dit ludieke evenement extra sponsorgelden bijeen te krijgen om te kunnen doneren aan Stichting Hair4Her. 

Binnenkort ga ik daar een speciale creatie voor bedenken en maken. Ik heb al een ideetje, maar dat hou ik nog even "geheim" totdat ik dit ook daadwerkelijk gemaakt heb. Natuurlijk hoop ik dat ik via jullie dan extra bekendheid hier voor ga krijgen. Dat mijn actie gedeeld gaat worden en ik op die manier een leuk bedrag kan doneren. 

Blijf me dus volgen, want Diaantje goes Muddy!!! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties