×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Druk, druk, druk......

Druk, druk, druk......


Diaantje is een beetje drukjes op het moment. Ik probeer op veel blogs te reageren, maar helaas mis ik er ook vaak en hoop. Druk met natuurlijk alle laatste dingen regelen voor de Roparun, want 3 juni komt snel dichterbij. Druk met het zorgen vriendje wat besteld is. Druk met een sleutelhanger die besteld is. Druk met mijn baan. Druk met het sporten. Druk met mijn huis en tuin. Druk met diamond painting. Druk met Yoors. Druk met Facebook t.b.v. mijn groep "Creatief voor de Roparun". Druk met mijn website www.creatiefvoorderoparun.nl

Gelukkig zijn de ochtenden op mijn werk vrij rustig en kan ik daar vaak wel wat "schade" inhalen. De middagen zijn goed gevuld met patiënten, want mijn baas werkt zelf nog maar halve dagen. 

De website is nu helemaal "prijsvrij". Op alle creaties kan namelijk vanaf afgelopen weekend geboden worden. Je bepaalt dus zelf wat je betaald! In welke winkel of op welke website vindt je dat nou? 

Ik weet dat jullie het snappen, maar wilde toch even speciaal tegen iedereen zeggen dat ik jullie niet vergeet hoor. Ik doe mijn best om alles bij te houden, want ik wil ook graag voor de Roparun nog de 20.000 YP's aantikken! Dus ik zal ook flink moeten Yoorsen hahaha.

Na de Roparun komt er vanzelfsprekend een blog daarover, maar ook een blog die ik speciaal aan jullie wijd, want ik heb al van velen 25YP's kado mogen krijgen. De spontane actie van Michel gewoon Michel heeft hier goed aan bijgedragen. Ik zal daar een mooie blog dus aan gaan wijden en jullie allemaal bedanken en benoemen. Wil jij ook via mij Stichting Roparun steunen en heb je me nog geen 25YP's kado gegeven? Het kan nog hihihi en mijn dank is groot.

Liefs van Diaantje xxx
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties