×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Een druk dagje

Een druk dagje


Vandaag een redelijk druk dagje voor de boeg. Dat heb je wel eens...........

Ik ga zo eerst naar mijn werk. Op vrijdag begint mijn baas altijd in de ochtend en in de middag wordt er niet gewerkt. Best relaxed dus! Dus ik moet er wel op tijd zijn om te zorgen dat alles opgestart is en alle instrumenten opgeborgen zijn in de lades.

Dan vanmiddag even snel een boodschapje doen en op tijd vertrekken naar Hoofddorp. Het is voor mij best een eindje rijden. Google maps geeft een uur en een kwartier rijden aan. Ik wil niet in de file komen, dus vertrek al rond 15.00 uur van huis.

Vanavond, vanaf 17.00 uur sta ik met een deel van mijn collectie bij Shoeby Fashion. Dit duurt dan tot 21.00 uur en dan moet ik nog naar huis. Toch heb ik dit er graag voor over, want het komt allemaal t.g.v. Stichting Roparun. 

Ik weet inmiddels dat 1 Yoorsiaan me komt bezoeken daar en ik zou het leuk vinden als er nog veel meer komen natuurlijk ;) Hieronder dus nogmaals de flyer van Shoeby Fashion. Ik zal dus niet veel aanwezig zijn vandaag, maar kom beslist vanavond nog wel even kijken hoor.

Fijne dag allemaal en misschien tot straks xxx

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties