Een druk dagje

Een druk dagje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een redelijk druk dagje voor de boeg. Dat heb je wel eens...........

Ik ga zo eerst naar mijn werk. Op vrijdag begint mijn baas altijd in de ochtend en in de middag wordt er niet gewerkt. Best relaxed dus! Dus ik moet er wel op tijd zijn om te zorgen dat alles opgestart is en alle instrumenten opgeborgen zijn in de lades.

Dan vanmiddag even snel een boodschapje doen en op tijd vertrekken naar Hoofddorp. Het is voor mij best een eindje rijden. Google maps geeft een uur en een kwartier rijden aan. Ik wil niet in de file komen, dus vertrek al rond 15.00 uur van huis.

Vanavond, vanaf 17.00 uur sta ik met een deel van mijn collectie bij Shoeby Fashion. Dit duurt dan tot 21.00 uur en dan moet ik nog naar huis. Toch heb ik dit er graag voor over, want het komt allemaal t.g.v. Stichting Roparun. 

Ik weet inmiddels dat 1 Yoorsiaan me komt bezoeken daar en ik zou het leuk vinden als er nog veel meer komen natuurlijk ;) Hieronder dus nogmaals de flyer van Shoeby Fashion. Ik zal dus niet veel aanwezig zijn vandaag, maar kom beslist vanavond nog wel even kijken hoor.

Fijne dag allemaal en misschien tot straks xxx

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jammer dat het me niet ging lukken vandaag, Diaantje Life.
| 20:59 |
Geeft toch niks, waarschijnlijk komt er een herkansing bij Shoeby in Aalsmeer. Hoop dat ik dat dan ook eerder weet. Misschien kun je dan komen? Zou ik wel heel leuk vinden :)
| 08:01 |
en ons mededelen hoe het geweest is!! Ben zo benieuwd.....
| 17:40 |
Volgt vandaag ;)
| 08:01 |
gezien!!
| 22:36 |
Dan zit je inderdaad niet stil! Veel succes vandaag en vanavond! :-)
| 13:08 |
Dank je wel, nu heel eventjes een korte pauze en dan hoppa on the move haha
| 13:17 |
En een succes gebleken! ;-)
| 03:38 |
Yep, gelukkig wel, alleen die griep/verkoudheid op de koop toe had niet gehoeven ;)
| 06:53 |
Nee, daar zit je niet op te wachten... :-/
| 15:18 |
Tot ergens vanavond ;-)
| 12:52 |
Yep! Super leuk!
| 13:17 |
Geniet van vandaag en hopelijk verkoop je héél veel!
| 09:44 |
Dank je wel, dat hoop ik ook!
| 10:01 |
Maak er een leuke dag van en veel plezier met jullie ontmoeting.
Hopelijk ook een goede opbrengst.
| 09:22 |
Ik ga dit zeker met jullie delen natuurlijk!
| 10:00 |
Geweldig dat je dit doet. Have fun!
| 08:31 |
Gaat lukken, dank je wel :)
| 09:08 |
Suc6 met deze drukke dag en vooral deze nobele actie!!
| 08:10 |
Dank je wel :)
| 09:08 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen