×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Een heerlijk weekend!

Een heerlijk weekend!


Vorig weekend zat vol, veel te vol! Dus dat moest dit weekend anders en dat is me best goed gelukt.

Vrijdag avond gewoon lekker op de bank gezeten en bezig geweest met het maken van nieuwe voorraad armbanden t.b.v. Stichting Hair4Her. 

Hiernaast zie je welke armband ik bedoel. Dit is een foto van een tijd terug, maar ik heb nu 11 extra van dit soort armbanden gemaakt.

Ze zijn via Hair4Her te koop, maar ze worden ook gebruikt als geschenk voor de mannelijke cliënten van Hair4Her. 

Het is een prachtige armband van paracord en vooral tijdens de "moment4you" dagen een leuk item om te schenken. 

Ik maak ze natuurlijk op verzoek ook in andere kleuren en indien nodig een aangepaste maat.

Vrijdag totaal niet online meer geweest. Bewust toch ook een laptop vrije avond ingelast en dat is me goed bevallen. Zaterdag zijn we op bezoek geweest bij mijn schoonmoeder in België en dat was ook wel weer leuk. Natuurlijk daar die heerlijke Belgische koffiekoeken gegeten. Voor de avond stond iets leuks op de agenda. Ik ben samen met mijn bestie naar de film "The Bookclub" geweest en die was echt geweldig leuk. Hieronder de trailer van de film en zowel mijn bestie als ik, hebben er echt van genoten. Wij hebben hem gekeken in de Kinepolis in Den Bosch en dat is best relaxed zonder pauze. Gewoon kunnen blijven kijken, voor mij hoeft die pauze niet zo. 

Aansluitend zijn we nog even bij ons het dorp in geweest en tot onze verbazing was daar een super leuk evenement aan de gang. Het heet "dansen op vinyl" en je raad het al, allemaal muziek van de jaren 60-70-80! We hebben lekker gedanst en genoten van een lekker glaasje wijn. Een heerlijk avond dus voor mij en mijn bestie. 

Vandaag moest ik niks! Heerlijk een dagje zonder planning. We hebben wel onze weekboodschapjes gedaan, maar daarna hadden we dus helemaal niks op de agenda staan. Het zonnetje scheen en ik stelde voor om samen met onze hond Joep lekker een wandelingetje te gaan maken. Bij ons in de buurt ligt de Empelse plas en daar kun je helemaal omheen lopen. Niet mega groot, maar toch een heerlijk rondje wandelen. Natuurlijk foto camera meegenomen! 

Het was dus voor mij een echt Diaantje weekend. Gewoon niks moeten, maar alles mogen. Gedaan wat ik wilde doen, niet omdat het moest, maar omdat het kon. Met een fris hoofd kan ik morgen weer aan een nieuwe werkweek beginnen. Deze keer weer een fulltime week. Het komende weekend zal ik wel druk zijn, want dan is het zaterdag de "moment4her" dag, waar ik vrijwilliger van ben en een workshop ga geven. Mijn dochter viert die avond haar verjaardag hier voor haar vrienden en zondag komt de familie. Dus Diaantje zal niet veel online zijn volgende weekend. Eerst lekker werken en wellicht ook af en toe een avond zonder laptop. Mijn achterstand loop ik vanzelf in en anders niet haha. 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties