Een mooi verhaal, een mooi goed doel!

Een mooi verhaal, een mooi goed doel!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al eerder schreef ik over Hair4Her een blog en ik wil daar vandaag een mooie aanvulling aan geven. 

Hair4Her in het kort:

Hair4Her leent kosteloos haarwerken (pruiken) uit aan kankerpatiënten. Deze haarwerken worden door bijvoorbeeld ex-kankerpatiënten gedoneerd aan Hair4Her. Ook gebeurt het dat haarwerken na het overlijden van iemand gedoneerd worden aan Hair4Her. Je kunt hiervoor een aanvraag indienen bij Hair4Her. Via bovenstaande link in de aanhef, kun je lezen hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Hair4Her is een bij Stichting Roparun aangesloten goed doel. Een doel wat ik ook ondersteun door een speciale Hair4Her collectie op mijn website Diaantjes Creaties

Regelmatig krijgt Hair4Her hele mooie brieven van mensen die om wat voor reden dan ook met Hair4Her in aanraking zijn gekomen. Afgelopen week ontvingen ze een prachtige brief met foto's van Lieke. Een jonge vrouw van 20 jaar die de strijd met kanker gewonnen heeft. Dit is zo'n mooi verhaal, dat ik het graag met jullie wil delen. Ik heb toestemming van Hair4Her om de link van dat artikel hier te delen. Volg dus de volgende link hiervoor:

Het verhaal van Lieke, een bijzonder verhaal

Ik heb tevens een beslissing genomen wat betreft mijn Yoors punten. Zoals iedereen weet, doneer ik die aan Stichting Roparun. Ik ga dat aanpassen naar doneren aan Hair4Her. Dat is in principe hetzelfde, want Hair4Her is een bij Stichting Roparun aangesloten doel. Het geld komt anders toch ook via Roparun bij Hair4Her terecht. Nu doe ik het rechtstreeks. De verkoop van mijn creaties van de website, blijven rechtstreeks naar Stichting Roparun gaan via Roparun team Hollander. Eigenlijk veranderd er dus niks, maar ik benoem het nu anders. Ik steun nu dus 2 goede doelen, terwijl het er eigenlijk maar 1 is! Snappen jullie het nog? Anders licht ik het graag extra toe. 

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb volgens mij nog een pruik liggen. Model permanent maar daar kunnen zij misschien iets moois van maken. Mooi initiatief. Ik ga ff naar hun website.
| 22:23 |
Een heel goed doel.
Mijn dochter heeft eens haar haar gedoneerd voor kinderen met kanker. Ik zou zelf ook heel graag haar willen doneren, maar dat van mij is tegenwoordig zo dun. Dat is de moeite niet.
| 07:59 |
Dat is heel mooi van je dochter! Haarwerken kunnen maken met echt haar is gewoon geweldig, maar door het delen van berichten van Hair4Her bijvoorbeeld, kun je mensen ook alert maken op het feit dat het dus geen geld hoeft te kosten. Niet iedereen kan zich een haarwerk veroorloven en ze hebben inmiddels zo'n ruime keuze. Daar zit voor iedereen wel wat bij lijkt mij. Voorheen alleen vrouwen, maar nu ook meer mannen en kinder haarwerken. Hoe mooi is dat!
| 08:25 |
Wat ben je toch een mooi mens
| 22:19 |
Dank je wel #bloos hihihi Het is gewoon een geweldig doel en dan doe je dit graag
| 06:25 |
of ik het snap!! Een mooi doel. Weet je ik heb in de jaren 70 een pruik gehad die is op een gegeven moment in de kliko terecht gekomen. Nu kan ik me wel voor mijn kop slaan dat ik hem niet naar een pruikenwinkel gebracht heb.
| 19:20 |
Tja, daar sta je natuurlijk ook niet altijd zomaar bij stil. Mocht je ooit iemand weten die een haarwerk niet gebruikt en liever weg wil doen, dan weet je nu in ieder geval waar hij heel erg welkom is ;) Het is echt een geweldig mooi goed doel!
| 20:15 |
ja toen speelde dat eigenlijk niet. Nu weet je beter helaas.
| 23:51 |
Goed doel heb haar ontmoet toen met jou en een lieve meid die het verdient om gesteund te worden.
| 10:18 |
Ja, ze is een schat van een vrouw en wat ze doet met Hair4Her is geweldig. Dat was een leuke dag inderdaad in Rotterdam tijdens de teambijeenkomst.
| 10:21 |
Wist zelfs niet dat er een stichting bestond voor pruiken. Mooi
| 22:55 |
Hair4Her bestaat inmiddels 2 jaar en is op dit moment ook de enige die gratis haarwerken uitleent. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk en hoeft niemand ivm financiën zonder haar te zijn. Echt heel mooi. Ben een vaste vrijwilliger van Hair4Her.
| 23:00 |
Nooit eerder van gehoord, ik ga het delen.
| 21:48 |
Foei, had je die blog gewoon nog niet gelezen ;) Helemaal goed lieverd en dank je wel voor je bijdrage xxx
| 22:18 |
* blozend checken gaat en zich afvraagt wie de zeef in geheugen heeft geplaatst *
Graag gedaan!!
| 23:07 |
Gekkie, je bent mens en je kunt ook niet altijd alles lezen en/of reageren. Maar zag in mijn inbox dat je ze volgens mij allemaal gevonden hebt, dus ik ga ze eens allemaal lezen je berichten ;) Hou je mij ook gewoon weer even bezig hahaha
| 07:37 |
1 ervan bleek ik gelezen te hebben.
| 11:15 |
Zo zie je maar, toch niet alles gemist ;)
| 11:26 |
Een deels triest en ook mooi verhaal natuurlijk!
En ik begrijp het hoor, je uitleg over je donatie's, helemaal duidelijk!
| 20:41 |
Het blijft in principe hetzelfde natuurlijk en het is zeker een een triest, maar ook heel mooi verhaal!
| 22:18 |
Zeker!
| 04:23 |
Mooi van Lieke.. ontroerend verhaal.. lees het overigend vaker dat men na chemo.ineens van blond naar bruin gaat of van krullen naar stijl of andersom.. apart eigenlijk he..
| 20:35 |
ja, je verwacht dat men juist een haarwerk wil wat het meest op hun eigen haar lijkt. Fijn dat er gelukkig zoveel mogelijk is tegenwoordig en mede door hair4her dus zelfs gratis kan.
| 20:37 |
Ja dat is zeker een mooi initiatief!
| 21:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen