Een mooi verhaal, een mooi goed doel! Deel 2

Een mooi verhaal, een mooi goed doel! Deel 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 9 februari plaatste ik een blog over Hair4Her met daarin de link naar een mooi verhaal.

In bovenstaande blog kun je ook lezen wat Hair4Her precies inhoud, mocht je dat nog niet weten. 

Gisteren kreeg ik via Esther, het gezicht achter Hair4Her, weer een melding dat er een mooi nieuw verhaal online stond. Regelmatig ontvangt Esther namelijk brieven, maar zijn er ook mensen die graag hun verhaal willen delen. Een verhaal over kanker en hoe ze een beetje gelukkig werden door het gratis kunnen lenen van een haarwerk bij Hair4Her

Wil je dit nieuwe verhaal lezen? Klik dan op onderstaande link.

Het verhaal van Helga, een mooi verhaal!

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel bijzonder om te lezen over hoe anderen met hun 'haar' omgaan. Fijn dat je je zo inzet, Diaantje, topper!
| 21:12 |
Dank je wel Dana en ook voor je gift, ik doe het met liefde. Het is een geweldig doel!
| 21:16 |
Je hoeft me niet te bedanken (stop daarmee, anders stop ik ook)
| 21:22 |
Okeetjes, zal het niet meer doen haaha, aard van het beestje ;)
| 21:23 |
Je mag me wel bedanken voor mijn reactie, dat kan nog net door de beugel
| 08:03 |
Oké, beloofd!
| 08:08 |
Super. (Zuiver eigen belang hoor, anders voel ik me zo bezwaard)
| 08:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen