Een nachtmerrie..... update 21-01-2018 GOED NIEUWS

Een nachtmerrie..... update 21-01-2018 GOED NIEUWS


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Update onderaan deze blog!

Dit is een blog waarin ik zelf vertel wat er woensdag gebeurt is. Ik ben Ingrid dankbaar voor het plaatsen van een bericht en ik heb al jullie reacties daarop gelezen. Ze waren allen hartverwarmend. Ik zal nog steeds minimaal aanwezig zijn en deze blog regelmatig updaten. Voorlopig even geen andere blogs, tot ik daar zelf weer de behoefte aan heb.

Woensdag 10 januari, op de 75e verjaardag van mijn vader, krijg ik rond 13.00 uur een telefoontje van mijn dochter. Zij verteld mij dat mijn schoondochter met spoed naar het ziekenhuis is gebracht met vermoedelijk hart problemen. Iets na 15.00 uur krijg ik een telefoontje van mijn zoon. Mijn schoondochter vecht op dat moment voor haar leven op de OK. Hieronder hoe het begon.

Woensdag ochtend is mijn schoondochter nog gewoon naar de huisarts geweest op de fiets notabene. Niet voor de klachten die zij later kreeg. Thuis werd ze namelijk steeds beroerder, kreeg pijn in haar kaken en rug. Ook deed haar rechterbeen heel veel pijn. Ze heeft de huisarts gebeld, maar de assistente zei haar dat het waarschijnlijk een griepje was en ze maar een paracetamol moest innemen. Ze belt haar moeder en die belt ook naar de huisarts. Wederom wordt ze niet serieus genomen. Ze besluit om naar haar dochter toe te gaan en treft een asgrauwe dochter aan en belt direct de huisarts met het verzoek om een ambulance. Niet beseffend dat ze dat zelf ook meteen had mogen doen. Gelukkig wist ze de huisarts te overtuigen en kwam de ambulance heel snel. Die zagen direct dat het goed mis was en mijn schoondochter werd direct naar het ziekenhuis in Den Bosch gebracht. Daar bleek na een CT scan dat ze daar niet geholpen kon worden en is ze met spoed naar het UMC gebracht. In de ambulance is ze al OK klaar gemaakt en in Utrecht stond het OK team al klaar. Bij mijn schoondochter was de aorta vanaf de hals tot aan haar dijbeen gescheurd. We hoorde later, dat als ze een half uur later gearriveerd was, ze dit niet overleefd zou hebben.

Na het telefoontje van mijn zoon, zijn mijn man en ik direct in de auto gestapt en naar Utrecht gereden. Daar begon een voor ons zenuwslopende nacht. Om 01.30 uur kwam het verlossende telefoontje van de chirurg dat de operatie achter de rug was en hij zou zo bij ons langskomen om te vertellen wat er gedaan is.

Mijn schoondochter heeft nu een prothese aorta boven het hart. In de buik moet ook nog iets aan de aorta gedaan worden, maar dat is voor later. Op dit moment geen levensbedreigende factor, maar mocht dit veranderen, dan zal ze direct geopereerd gaan worden. Om 03.00 uur mochten we eindelijk haar zien op de IC en wat was dat schrikken. Daar ligt een jonge vrouw van 27 jaar, voor mij nauwelijks herkenbaar. Het beeld daarvan krijg ik ook niet meer van mijn netvlies af. Om 04.00 uur besluiten we naar huis te gaan om toch ook wat rust te krijgen. Mijn zoon en de moeder van mijn schoondochter blijven slapen in de familie kamer.

Ik heb een uurtje in bed gelegen, maar ik kon niet slapen en de tranen bleven maar komen. Dit was zoiets onwerkelijks, zo verschrikkelijk om mee te moeten maken. We zijn al vroeg weer terug naar Utrecht gegaan en daar kregen we te horen dat mijn schoondochter terug naar de OK zou gaan, want op de CT was iets te zien wat leek op een kleine scheur. Dus weer een harde klap. Gelukkig bleek dit niet zo te zijn en is alles schoongespoeld en weer gesloten.

We krijgen daarna langzaam af en toe contact met haar, want ze gaan haar af en toe wakker maken. Mijn schoondochter is een ontzettende bikkel en een vechter, want tot onze grote verbazing mocht uiteindelijk gisteren avond ook de beademing er al af. Nu kon ze ook een beetje praten, wel behoorlijk onder invloed van de morfine, maar toch verstaanbaar. We gaan om 20.00 uur naar huis met een geruster hart en ik heb ook eindelijk kunnen slapen thuis.

Vanmorgen, vrijdag 12 januari, krijgen we een grote verrassing als we aankomen op de IC. Het gaat zo goed met mijn schoondochter, dat ze al naar de medium care mag. Daar is ze rond 12.00 uur heen gebracht en het gaat gelukkig nog steeds heel goed. We hebben nog een lange weg te gaan, maar dit gaat boven verwachting nu heel goed. We moesten rekening houden met een maand in Utrecht, maar als dit zich zo blijft voortzetten, kan ze wellicht al sneller naar het ziekenhuis in Den Bosch. Dit is nog onzeker, maar we hebben goede hoop.

Mijn schoondochter heeft Ehlers Danlos type 3 en vaatproblemen zijn een voorkomend probleem binnen dit ziektebeeld. Gezien haar leeftijd, was ze nog niet daarvoor onder controle.......

Voor nu verder geen veranderingen meer. Mijn zoon gaat vannacht thuis slapen, want op de medium care is het niet gebruikelijk dat partners blijven slapen. Ik zal deze blog regelmatig updaten, maar verder voorlopig dus niet reageren op andere blogs en ook zelf geen blogs plaatsen. Wellicht na het weekend weer, maar voor nu ben ik ook erg moe en mijn eigen lijf is ook heel heftig aan het protesteren. Ik zal af en toe jullie reacties hier lezen en beantwoorden, voorzover ik daar op dat moment behoefte aan heb en kan. Morgen is het feest voor mijn vader en ik wil daar wel bij zijn, dus ik moet nu even mijn rust nemen. Aan het einde van de middag weer naar Utrecht om bij mijn schoondochter en zoon te kunnen zijn.

Dank je wel allemaal voor jullie Yoors vriendschap en de steun die ik van jullie mag ontvangen.

Liefs Diaantje xxx

Update 13-1-2018

Mijn schoondochter verbaast op dit moment niet alleen ons, maar ook het voltallige personeel van het UMC. Gisteren middag helemaal geweldig dat ze naar de Medium Care mocht en vanmiddag is ze naar de Cardio afdeling gegaan. Ze heeft nog wel een klein kastje bij haar bed voor de hartslag etc., maar de grote toeters en bellen zijn nu niet meer nodig. Maandag komt de fysio aan bed en er komt een maatschappelijk werkster om te praten. Heel goed dat ze dit zo oppakken in het UMC, want ze is nog heel jong en om dan al zoiets heftigs mee te moeten maken.......... Vooralsnog zijn we dus allemaal helemaal blij met zoals het nu gaat.

Helaas gaat het met mij wat minder goed en heb ik heel veel pijn van mijn ACNES. De slopende tijd en stress gaat nu ook daarin parten spelen. Ik neem iets meer rust en ga op tijd naar bed, want ik ben nog steeds doodmoe. Gelukkig donderdag de proefblokkade in mijn rug en ik hoop dat het goed gaat werken. Morgen gaan we bewust ook niet naar Utrecht, zodat ik even volledig tot mijzelf kan komen. Maandag ga ik wel weer, tenminste dat is wel de bedoeling. Het is nog maar 4 dagen geleden, maar wat hakt dit erin. Vanmorgen toch wel genoten bij mijn vader, wilde niet het feest van zijn 75e verjaardag missen. Die vergeten we ook nooit meer, want dat was de dag dat deze nachtmerrie plaats vond. Ook besloot de vader van mijn schoonzusje op 10 januari te overlijden, niet onverwacht overigens, maar toch wel ook op die dag.........

Zo lekker mijn bedje in en er komt vanzelf weer een update.

Liefs Diaantje xxx

Update 16-01-2018

Ik ben zo blij dat ik wederom een positieve update kan plaatsen, want het gaat echt heel goed met mijn schoondochter. Ze is nog steeds verbonden met een klein cardio kastje, maar mag inmiddels al uit bed. Gisteren is er een maatschappelijk werkster geweest en dat was een fijn gesprek. Ik mocht erbij zijn op vezoek van mijn schoondochter. Haar moeder is dusdanig overbezorgd dat mijn schoondochter daar last van heeft. Gelukkig is dit goed besproken nu en krijgt ze dus ook begeleiding om daar mee om te gaan. Ze krijgt donderdag een CT scan en als die goed is, mag ze waarschijnlijk 22 januari al naar huis, misschien zelfs nog voor het weekend. Ligt allemaal aan hoe het blijft gaan natuurlijk. Ze gaat thuiszorg krijgen en blijft verder onder behandeling in het UMC voor haar hart, vindt ze zelf fijner en heeft ze graag een ritje naar Utrecht voor over. Haar leventje zal drastisch gaan veranderen, maar we zijn zo blij dat ze nog bij ons is. Alle gebedjes en kaarsjes hebben daar zeker aan bijgedragen, maar vooral haar vechtlust! Ik zal deze blog nog 1 keer updaten als ze inderdaad thuis is. We gaan verder en ook al zal dat nog heel veel trubbels geven, we zijn voor nu erg postief.

Nogmaals dank je wel voor de warmte die ik hier van jullie mag ontvangen.

Liefs Diaantje xxx

Update 18-01-2018 slecht nieuws

In eerdere berichten vertelde ik dat mijn schoondochter waarschijnlijk vrijdag naar huis toe mocht en om 17.30 uur kreeg ik vandaag een blije schoondochter aan de lijn. Ze mocht inderdaad naar huis had de vaatchirurg gezegd. Helaas heeft hij dit gemeld, zonder dat er overleg is geweest met de cardioloog. Die heeft namelijk de CT scan ook bekeken en zag vocht bij het hart. Dit is niet goed. Morgen krijgt ze dus aanvullende onderzoeken. Mijn zoon mocht daar blijven slapen vannacht, zodat hij er direct bij is morgenochtend. Ook krijgt ze nu een ander bed, want door haar Ehlers Danlos heeft ze veel pijn in haar rug en slaapt ze niet fijn. Ze krijgt voor vannacht een slaaptabletje, want ze was behoorlijk overstuur toen ik haar net sprak. Niet het bericht wat ik nog had verwacht te horen...........

We geven niet op en ook zij beseft dat het beter is. We blijven vechten en hopen op een goede afloop. Nog eventjes spannend dus....... Ik hoop dat mijn volgende update positiever is!

Liefs Diaantje xxx

Update 21-01-2018 GOED NIEUWS

Vanmorgen nog op bezoek geweest bij mijn schoondochter in Utrecht. Ze voelde zich goed en zat vol spanning te wachten tot ze weer een echo zou krijgen. Ze heeft vrijdag een drain gekregen voor het vocht in het hartzakje en ze mocht pas naar huis als daar geen vocht meer zou zitten. Gisteren zat er nog teveel, dus helaas niet naar huis. Toen mijn man en ik net daar weg waren, kreeg ze de echo. We hadden nog een verjaardag vanmiddag van een neefje die 16 werd en we stonden net daar voor de deur, toen mijn zoon belde. Hij had ontzettend goed nieuws, want mijn schoondochter mocht vandaag om 17.00 uur dan eindelijk naar huis. Ze moet de komende week terug voor nog een extra echo ter controle, want ze weten nog niet wat de oorzaak van het vocht is en of het dus terug kan komen. Verder krijgt ze elke 3 maanden voorlopig een CT en bij pijn in haar rechter kuit en/of voet, moet ze direct contact opnemen met het ziekenhuis. Dit i.v.m. de buikaorta die dan wellicht met spoed geopereerd moet worden. Voorlopig hoeft dit nog niet, maar wordt dus goed onder controle gehouden. Ze gaat een lang revalidatie traject tegemoet en we moeten vol spanning het DNA onderzoek afwachten. Dat duurt helaas 3 maanden, maar dan weten we zeker of ze toch het vaattype heeft van Ehlers Danlos. Vroeger was dat type 4, maar onlangs zijn de benamingen veranderd.

Voor nu ontzettend blij en opgelucht dat ze eindelijk thuis is. Ik heb jullie al vaak bedankt, maar bij deze wil ik nogmaals iedereen bedanken voor de hartverwarmende steun die ik van jullie mocht ontvangen. Wat is Yoors toch ongeloof geweldig. Zoveel lieve mensen hier. Bedankt voor alle kaarsjes en gebedjes. We zijn er nog lang niet, maar stap 1 is gedaan. Ze is veilig thuis bij haar man, mijn topper van een zoon! Trots op zijn kracht en liefde voor zijn vrouw. Heel jong getrouwd, maar zo'n liefdevol huwelijk al ruim 2 jaar! Dat mag van mij nog heel lang duren.

Liefs Diaantje xxxBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (32 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat heb ik dit allemaal misgelopen..zo jammer.. k schrik er enorm van..wat een shock voor iedereen zeg
blij dat het allerergste nu achter de rug is en dan de komende tijd herstel tijd.
Dat zal dan wel maanden duren, maar gaat de goede kant dan op
Dankbaar dat ik dit tref en hoop dat je t snel kunt verwerken ook en er voor elkaar kunt zijn..knuffels
| 21:23 |
Geeft niks lieverd, ik mis ook wel eens wat, zeker in deze periode. Het gaat inderdaad naar omstandigheden goed. Alleen thuis blijven vindt ze nog eng, daarom komt ze vandaag een paar uurtjes hier. Ik zit vandaag zonder auto, dus mijn zoon brengt haar hierheen. Maar is voor haar ook even fijn, afleiding is ook belangrijk. Mijn zoon is sinds woensdag weer een paar uurtjes per dag aan het werk, is voor hem ook goed en nodig wel denk ik zelfs. Dank je wel voor je berichtje en knuffels xxx
| 06:42 |
Fijn dat jij er voor hen bent.. geniet van het samen zijn en toch heel begrijpelijk voor haar ja
een hele zorg . veel liefs
| 12:00 |
We hebben een fijne dag samen gehad inclusief wandelingetje, stukje met en stukje zonder rolstoel. Gaat echt super goed. Ben zo trots op haar!
| 18:23 |
Begrijeplijk..gaaf zeg... en zij vast en zeker op jou..je bent er voor dr..echt geweldig
dat t maar snel lente mag worden en zonnig warm
| 18:29 |
Wat een HEERLIJK nieuws lieverd !! Wat zal zij en zullen ze beiden blij zijn. Zeker, nog ene lange weg te gaan. Toch is home sweet home ook erg goed voor het herstel ! Het zal je blij maken te zien wat liefde kan doen en hoe ze op elkaar reageren . ook erg goed om te 'beteren'. Als het nu met jou ook (wat) beter mag gaan is het helemaal mooi lieverd
| 17:02 |
Met mij komt het ook goed, daar vertrouw ik op. Heeft soms tijd nodig, maar dan kom je wel waar je wezen moet. Voor nu helemaal blij voor hen! Thanks xxx
| 17:13 |
zo is dat .. nu genieten van deze winst en jij komt er ook wel ....elke stap is er een lieverd!
| 17:43 |
Kijk dat is geweldig nieuws Diaantje ;-)

Goed om te lezen dat het nu de goede kant op gaat en dat ze nog lang samen van elkaar mogen genieten
Net als jullie van jullie schoondochter.

Op naar een goed en volledig herstel.

Liefs uit het Brabantse Grave xxx.
| 10:46 |
Dank je wel voor je lieve reactie, leuk om er nog een Brabander bij te hebben ;) xxx
| 10:54 |
Graag gedaan Diaantje.

Haha ja een import Brabander he want van oorsprong uit Rotterdam waar ik ben opgegroeid en in Nov 2009 verhuisd naar Brabant hihi.

Groetjes en nogmaals sterkte xxx
| 12:49 |
ik riep bijna heel hard joepie!! Wat super blij voor haar het zal haar en je zoon vreselijk goed doen. Hoewel ze de eerste paar dagen best beetje zenuwachtig zullen zijn tis ook eng. Daar moeten ze ook aan wennen maar dat komt vast goed. Ze moeten zich instellen op een ander leven dat heeft denk ik ook ff tijd nodig. Maar ze is weer thuis op naar de volgende stap. Heel veel sterkte voor ze.
| 23:09 |
Super dat je dat riep haha! Ze is helemaal blij nu en ik denk dat het voor het herstel ook heel goed is. Ze wordt goed in de gaten gehouden en meer kunnen we nu ook niet doen. Vooral genieten van alles met een hele grote letter G!
| 09:15 |
zo is dat. Verwen haar maar lekker een beetje vertroetelen verdient ze hé.
| 21:36 |
Gelukkig! Wat goed nieuws konden jullie wel gebruiken natuurlijk! ik blijf duimen en kaarsjes branden ook, beterschap en sterkte gewenst!
| 22:30 |
Ja, echt super goed nieuws. Dank je wel!
| 09:15 |
Graag gedaan!
| 23:42 |
Ze hebben het wel te verduren samen, gelukkig hebben ze een mooie liefdevolle band samen.
Gelukkig gaat het weer een heel stuk beter en mag ze naar huis.
| 20:29 |
Ja, ze zijn heel gelukkig samen. Zoveel commentaar gehad toen ze al jong gingen trouwen, maar ze bewijzen toch maar ook nu weer hoe sterk hun liefde is. Kids happy, moeder ook happy!
| 20:31 |
Daar gaat het toch om in het leven.
| 20:34 |
Absoluut!
| 20:47 |
Ah super, de liefde spat van het scherm. Heel mooi nieuws. Ik hoop dat het nu goed blijft gaan.
| 20:17 |
Ja, met die liefde zit het wel goed haha en we hopen zeker dat het goed blijft gaan. Ze wordt goed in de gaten gehouden voorlopig en alles hangt ook nog even af van het DNA onderzoek. Dat is alles beslissend voor haar/hun toekomst. We houden hoop en blijven positief!
| 20:19 |
Dat is heel voornaam. X
| 20:20 |
X
| 20:23 |
Super nieuws. En ik hoop dat het allemaal goed zal blijven gaan, maar het weten dat ze nu veilig thuis is in de goede verzorgende liefdevolle handen en armen van haar man dat is voor iedereen een hele opluchting. Dat ze nog een lang en gelukkig huwelijk mogen beleven!
| 20:13 |
Dank je wel en daar gaan we voor!
| 20:15 |
Wat een super nieuws, zal vast een hele opluchting zijn! Hopelijk kun je vannacht lekker slapen.. ze is in goede handen bij haar man.. dat ze nog maar een heel lang en gelukkig huwelijk mogen hebben! proost!
| 20:10 |
Ja, echt super blij mee en ik hoop echt dat ik weer goed kan slapen. Begint me steeds meer op te breken nu.............. komt goed en inderdaad proost!
| 20:11 |
weltrusten vast :)
| 21:33 |
Thanks :)
| 21:34 |
Oh geweldig dat ze nu thuis is! Nu jij lekker slapen :)
| 20:08 |
Ja, dat zou echt super zijn, eindelijk eens een nacht weer normaal slapen............
| 20:10 |
Een woord: geweldig!
| 19:48 |
Ja, echt zo super geweldig! Dank je wel :)
| 19:50 |
Wat een geweldig nieuws! En een prettig idee dat ze nu onder strenge controle staan.
| 19:46 |
Ja, ik ben hier echt super blij mee en ook fijn inderdaad dat ze haar goed in de gaten gaan houden. Zeker zolang nog niet bekend is of ze daadwerkelijk het vaattype heeft.
| 19:48 |
Heel goed dat ze haar zo in de gaten gaan houden. Ik duim voor haar.
| 19:40 |
Dank je wel, ontzettend lief xxx
| 19:41 |
ooh wat goed nieuws de update!!
| 19:35 |
Ja, geweldig is dat toch! We zijn zo blij :)
| 19:37 |
Nou, dat komt dan ook als donderslag bij heldere hemel voor haar en voor jullie natuurlijk! Hoe gaat het inmiddels? Sterkte hoor xxx
| 11:47 |
We komen nu net uit UMC en het is wachten op de echo. Als die goed is, mag ze naar huis. Was een hel de afgelopen dagen, maar gaat naar omstandigheden goed. Nog een lange weg te gaan, maar thuis zou al heel fijn zijn. Dank je wel xxx
| 13:43 |
Kan ik me wel voorstellen! Het is altijd fijn om weer naar huis te kunnen en mogen natuurlijk...
Graag gedaan uiteraard. ;-)
| 21:45 |
Wat een heftig verhaal. Wat een emotionele achtbaan moet dat zijn. Ik hoop ook dat je een positieve update hebt binnenkort. Sterkte met alles!
| 23:55 |
Heel heftig inderdaad, niet iets wat je verwacht als je schoondochter pas 27 jaar is. Je 23 jarige zoon moeten steunen bij zoiets heftigs........... maar zowel mijn schoondochter als zoon zijn erg sterk en hebben we vertrouwen dat het goed komt. Dank je wel voor je lieve reactie xxx
| 09:52 |
Ach jeetje, wat een teleurstelling zo op het laatste moment! Anderzijds, het is maar goed dat er nog iemand naar heeft gekeken voor ze naar huis ging. Hopelijk toch nog een positieve uitslag en mag ze gauw naar huis. Mijn duimen blijven met jullie meedraaien!
| 09:51 |
Als vandaag de echo goed is, mag ze misschien naar huis heb ik net gehoord. Fingers crossed ;)
| 10:10 |
Wat een domper! Pffff Hou moed (makkelijker gezegd dan gedaan). Liefs!!
| 22:55 |
We houden zeker moed hoor, maar zo'n domper is inderdaad even niet leuk. Het is beter zo en dat beseft ze zelf ook wel gelukkig.
| 07:21 |
En dan moeten die tranen er uit.
| 10:40 |
Yep, niet te stoppen dan ook, maar is ook goed.
| 19:25 |
Lucht op en is menselijk.
| 19:31 |
Beter wat langer in het ziekenhuis, dan thuis weer problemen krijgen lijkt me.
Maar wel een teleurstelling zeg.
Ze moet maar bedenken dat het belangrijk is dat ze haar goed in de gaten houden.
| 18:41 |
Dat is absoluut waar en dat beseft ze zelf gelukkig ook wel, maar als je hoort dat je naar huis mag dan ben je daar zo blij mee. Als dat dan ineens terug gedraaid wordt, is het even een domper. Komt goed, ze is daar in hele goede handen gelukkig.
| 07:20 |
Lieve Diaantje,

Ik heb zojuist uw blog gelezen en er erg van geschrokken. Zo jong en dan dit al .
Dat verhaal van neem maar een paracetamol komt mij bekend voor. Die opmerking wordt vaak gemaakt merk ik al weer.
Hebben ze destijds bij me schoonzus ook gezegd toen ze der eigen niet lekker voelde en later kwam ze te overlijden op 28 jarige leeftijd .

Ik duim hier iig mee op een positieve afloop en hopelijk knapt uw schoondochter snel weer op.

Liefs en sterkte xxx.
| 23:56 |
Wat een lieve reactie, dank je wel en wat naar om te horen dat jij dit zelf ook ervaren hebt.......... we blijven positief, maar is niet altijd even makkelijk xxx
| 08:03 |
Graag gedaan Diaantje .

Meer kan u ook niet doen hoe moeilijk het ook is..

Nogmaals heel veel sterkte en kracht toegewenst.

| 10:16 |
Toch maar goed hoor dat de cardioloog ook nog gekeken heeft. Beter nu nog ff verder onderzoeken dan dat ze haar te vroeg wegsturen. Tuurlijk is het vreselijk sneu maar achteraf zal ze beseffen dat het beter is. En wie weet mag ze uiteindelijk morgen alsnog naar huis of zaterdag. Ik hoop het voor der.
| 23:23 |
De cardioloog moest het ook bekijken, daarom had de vaatchirurg nooit alleen mogen zeggen dat ze naar huis mocht. Niet echt over nagedacht door die arts dus. Het is niet anders en ik hoop vandaag een goed bericht te horen over de echo die ze gaat krijgen. We wachten af, meer kunnen we niet doen helaas...........
| 08:10 |
normaal gesproken hebben ze een slot op hun mond en juist nu niet. Ik zou er wel wat van zeggen denk ik. Hoop straks op goed bericht!!
| 16:27 |
Ik zit met tranen in mijn ogen jouw verhaal te lezen. Ik kan je niet beschrijven hoe vreselijk ik dit vind voor iedereen, maar vooral voor je schoondochter. Ik weet hoe een 'die hard' je moet zijn als je zo te 'grazen' wordt genomen door je eigen lijf. En na de ziekenhuisopnamen ben je er nog lang niet. Zo jong zeg.

Evengoed krijg jij het ook voor je kiezen. Inderdaad af en toe een time out nemen, want als jouw lijf afhaakt, kan je er niet voor haar zijn. Teveel gebeurd in te korte tijd.
Hou je haaks, maar niet té haaks !!
| 20:06 |
Ze is echt zo'n bikkel, maar nu toch even intens verdrietig. Ze wilde zo graag naar huis, dat wilde we allemaal natuurlijk. Ze beseft dat het beter is, maar toch........ Ik neem zeker op tijd mijn rust, ben momenteel nog steeds heel moe. Ben zelf ook natuurlijk ziek, maar is niks vergeleken met dit. Toch houd ik goede hoop en haal ik ook mijn kracht uit haar en mijn positiviteit. Together we're strong zeggen ze en dat zijn we....... Dank je wel voor je hele lieve reactie xxx
| 20:10 |
Ik durf het haast niet te zeggen gezien de ernst van haar lichaam, maar wellicht zal haar leeftijd haar wel helpen te herstellen. Evengoed is het mega heftig. En ja natuurlijk is ze verdrietig. En gelukkig maar, want die tranen en stress moeten er wel op een of andere manier uit.
Tsjonge.....
| 20:40 |
Je mag dat gerust zeggen, want zo zien we het zelf ook. Ze is gelukkig nog jong en een vechtertje. Morgen gaat het waarschijnlijk al beter, maar ik weet dat ze niet op zal geven en dat geeft mij ook weer kracht. Mijn zoon laat zien hoeveel hij van zijn vrouw houd en samen komen ze er wel. Mijn zoon is nog jonger, pas 23 en dan dit al moeten mee maken........... Toch houd hij zich super goed, maar ben wel bang dat hij later de klap gaat krijgen, maar dan ben ik er om hem op te vangen.
| 21:13 |
Beter nu al wat klappen opvangen zodat de grote klap later wat minder heftig is ;-)
Nou meid, je bent vast niet de enige die hier moet redderen (hoop ik) dus pas goed op jezelf en daardoor ook op anderen..... ;-)
| 21:34 |
Doe ik, dank je wel voor je lieve reacties xxx
| 21:40 |
Dikke knuff en graag gedaan natuurlijk !!
| 22:43 |
Lieverd toch , wat een nare gebeurtenissen , wat een angst,onmacht en onzekerheid. Op zo'n jonge leeftijd zo ernstig er aan toe zijn . He draagt wellicht wat bij aan een spoediger herstel, maar het is wel verontrustend kan ik me voorstellen. Wat zul je geschrokken zijn en natuurlijk helpt dat niet mee met je eigen problematieken. Ik wens je heel veel sterkte in deze zware tijd . Zorg ook goed voor jezelf minstens zo belangrijk hoor !
| 08:51 |
Dank je wel voor deze mooie reactie en ik zorg zeker ook goed voor mijzelf. We zijn ontzettend geschrokken, want zoiets verwacht je niet bij iemand die 27 jaar jong is........... gelukkig is ze een vechtertje en gaat het naar omstandigheden heel goed.
| 08:54 |
graag gedaan lieverd. En oprecht ! Ja zo jong . Het voordeel is wel dat ze sneller geneest en haar mentaliteit zeker meewerkt, hoewel het leven geen garanties biedt in deze. Dat weet je zelf als geen ander. Jij hebt het ook niet makkelijk. Heel veel sterkte op je (levens)pad en jouw/jullie weg !
| 11:06 |
heel fijn hoor dat het zo goed met haar gaat. Ze zal leefregels krijgen en daar zal ze hulp bij nodig hebben. Maar als ze dat wil accepteren kan ze nog veel hoor. Ik hoop dat ze dat positief gaat oppakken dan komt ze der wel. Veel wijsheid voor der hoor. Liefsxxx
| 23:16 |
Ze krijgt goede begeleiding gelukkig, gisteren nog wel even slecht nieuws gekregen, maar behoeft extra onderzoek om zekerheid te hebben. Hopen we snel meer over te weten, maar ze is zo sterk en vecht zo goed!
| 06:43 |
ik hoop dat het slechte nieuws minder slecht uit gaat vallen. Tis een toppertje!!
| 18:56 |
Ze is zeker een toppertje, we moeten het DNA onderzoek van de aorta die eruit gehaald is afwachten. Dan weten we pas meer.
| 19:58 |
ok ja die staat nu op kweek denk ik. Nog even spannend!!
| 22:43 |
Duurt 3 maanden vertelde de geneticus gisteren, maar het is niet anders. We wachten af, als ze maar naar huis toe mag!
| 07:05 |
oef dat is lang zeg. Zolang je niks hoort ist goed moet je maar denken dus hoe langer stil hoe positiever. Naar huis is voor nu belangrijker.
| 16:27 |
Vroeger duurde het 3 jaar.............. hoop dat de CT goed is, die heeft ze als het goed is net gehad.
| 16:29 |
en jij dan hoe is het gegaan??
| 16:31 |
Heb update geplaatst onder de vorige blog ;)
| 16:32 |
ok zie ik straks wel.
| 23:04 |
Super update! X
| 12:28 |
Thanks X
| 17:20 |
Heel veel sterkte, vergeet vooral niet om ook je eigen gezondheid in de gaten te houden!!
xxx
| 22:44 |
Dat vergeet ik zeker niet, dank je wel xxx
| 08:31 |
Graag gedaan uiteraard, net je update gelezen en toch fijn dat het nu zo goed mag gaan in verhouding tot de ernst van de situatie zoals 'ie was...
| 22:02 |
We hebben gisteren wel schokkend nieuws gekregen, maar behoeft verder onderzoek voor dit definitief is. Als dit wel is wat ze vermoeden, gaat het alsnog een ander en heftiger verhaal worden. Fingers crossed dus nog eventjes, maar ze is sterk en dat heeft ze wel laten zien de afgelopen week.
| 06:54 |
Heel veel sterkte wens ik jou vandaag!
| 05:32 |
Dank je wel
| 08:37 |
Gelukkig dat het met je schoondochter nu beter gaat. Beterschap toegewenst.
| 05:26 |
Gelukkig wel ja, dank je wel.
| 08:37 |
Ik lees dit allemaal een beetje laat, maar wat een heftig verhaal zeg.
Heel veel beterschap voor je schoondochter en zorg jij ook goed voor jezelf!
| 22:06 |
Geeft toch niks joh, ik lees nu heel veel te laat.......... iedereen heeft wel eens een reden dat hij/zij wat minder online is of leest. Dank je wel toch voor je berichtje, doet me goed. Gaat gelukkig goed allemaal en dat is het allerbelangrijkste.
| 08:37 |
Jeetje heftig! begin stuk had ik kippenvel van top tot teen!!
Heel veel sterkte en wat een bikkel is ze!
jij zelf ook sterkte en denk aan je zelf!!
liefs
| 21:10 |
Dank je wel en ze is zeker een bikkel. Ik moest gisteren wel aan mijzelf denken, ging even helemaal mis, maar nu al weer iets beter gelukkig.
| 08:36 |
tjemig zeg, zo'n jonge meid en dan zoiets heftigs! Heel veel sterkte, hopelijk blijft ze, in positieve zin, verbazen!
| 20:15 |
Inderdaad veel te jong, maar ze blijft ons verbazen gelukkig. Ben zo trots op haar en haar vechtlust
| 20:26 |
top hoor wat betreft je schoondochter. Jeetje jullie krijgen echt alles tegelijk!! Nu ook ff aan jezelf denken hoor neem je rust. Ik hoop dat die blokkade donderdag wat voor je doet!! Liefsxxx
| 19:43 |
Dank je wel en dat hoop ik ook xxx
| 19:51 |
Lieverd in gedachten bij jullie dat weet je. Xxx
| 14:08 |
Dat weet ik lieffie xxx
| 14:19 |
Jeetje, wat onvoorstelbaar heftig! Ik wens jullie allemaal heel erg veel sterkte voor de komende tijd!!!
| 13:40 |
Dank je wel, gelukkig gaat het elke dag beter en dat is echt fijn.
| 13:45 |
Wat heftig allemaal, stuur in gedachten heel veel liefde, licht en kracht..
Er brand voor jullie een kaarsje en als je het goed vind neem ik jullie samen met Moeders en Vincent mee in mijn gebed..
| 22:16 |
Wat ontzettend lief dat je een kaarsje brand en natuurlijk mag je ons mee nemen in je gebed, dank je wel
| 07:45 |
Heel veel sterkte komende tijd!
| 22:08 |
Dank je wel.
| 07:44 |
Wat verschrikkelijk heftig zeg. Ik wens je schoondochter een spoedig herstel en veel sterkte. Ook voor jullie, want dit gaat je niet in de koude kleren zitten. Zo onwerkelijk allemaal.
| 22:00 |
Dank je wel, het is inderdaad heel onwerkelijk en nu na een paar dagen besef je ook pas wat het allemaal doet en betekend. We hebben gelukkig nu goede hoop en daar houden we ons aan vast.
| 07:44 |
Wat erg, wat een spanning. Hopelijk zet de genezing door. Veel sterkte voor iedereen. Succes morgen om er te zijn voor je vader.
| 00:18 |
Dank je wel en ik wil er zeker zijn voor mijn vader, het gaat naar omstandigheden gelukkig best goed, anders had ik het niet gekund. Blijft heel dubbel......
| 06:50 |
meis meis ik lees dit met tranen in mijn ogen. Heb zo aan jullie moeten denken. Het is niet niks wat er gebeurd is. Maar ik ben zo blij dat het grootste gevaar geweken is. Ze is er nog niet natuurlijk maar ze gaat het redden en dat is wel zo fantastisch om te horen. Alle goeds en heel veel beterschap voor je schoondochter. Pas jij ook goed op jezelf en ik hoop dat de verjaardag van je paps toch een gezellige dag mag worden. Veel liefs en een dikke knuffelxxx
| 23:54 |
Ja, tranen heb ik inmiddels ook een hoop vergoten, maar gelukkig zitten we op dit moment in een opwaartse spiraal. Kan nog vanalles gebeuren, maar ik probeer toch ook hierin positief te blijven, dat is mijn kracht en die hebben we nu hard nodig. Ik ga vandaag even genieten bij mijn vader en aan het eind van de dag weer naar Utrecht. Bezoekuur is pas vanaf 16.00 uur. Dank je wel voor je steun xxx
| 06:48 |
heel fijn te horen dat er een opwaartse spiraal al is. Ja positiviteit is heel belangrijk en zeker nu. Is het bij je vader ook goed gegaan?? Wou dat ik meer voor je kon doen maar ik kan alleen heel veel aan jullie denken . xxx
| 17:18 |
Zeker heel fijn dat het goed gaat, maar toch ook wel eng. Je kunt inderdaad niet meer doen, maar dat je aan ons denkt is al heel fijn, dus dank je wel daarvoor xxx
| 18:41 |
ja dat geloof ik ook het blijft een zorgenkindje voorlopig. Liefs (L)
| 18:58 |
Heel veel kracht en beterschap voor iedereen en je schoondochter in het bijzonder!
| 22:28 |
Dank je wel x
| 06:45 |
O, wat heftig verhaal, zeg. Goed dat ambulance nog op tijd gekomen. Jeetje. Veel sterkte voor jou en jouw (schoon)familie en beterschap voor jouw schoondochter.
| 22:08 |
Heel heftig inderdaad, dank je wel x
| 06:45 |
Jeetje, heftig Diaantje. Heel veel sterkte gewenst en een 'gebedje richting hemel'!
| 22:03 |
Dank je wel Peter en elk gebedje is nu van harte welkom x
| 06:44 |
X
| 10:33 |
Je schrikt je wezenloos....
Wat een rollercoaster waar jullie in terecht zijn gekomen!
Goed dat het nu beter gaat! Hopelijk knapt ze snel helemaal op. Heel veel kracht, sterkte en beterschap voor jullie allemaal!
| 20:52 |
Ja dat was zeker heel erg schrikken, ik heb al wat tranen vergoten de laatste dagen. Toch ook wel mijn positiviteit erbij gehaald en een goed einde blijven zien. Nog een lange weg, maar die gaan we gezamenlijk af. Dank je wel x
| 20:57 |
Wat een enorm heftige tijd voor jullie. Take care, pas goed op elkaar, wens je schoondochter en zoon heeeeeeeeel veel sterkte. Voor jullie uiteraard ook. Maar pas ondanks alles ook goed op jezelf want het is niet niks om mee te maken.
| 20:27 |
Het is zeker heel heftig en daarom ook bewust even een time out, maar Yoors betekend best veel voor me, vandaar naar jullie een bericht. Dank je wel voor de steun x
| 20:37 |
Zo heftig allemaal! Tjonge dat van de huisarts wist ik niet, wat een fout(en)! Wel fijn dat het de goede kant op gaat. Hoop dat jullie op het feest even op andere gedachten kunnen komen. Xx
| 20:25 |
Ja dat was echt een grove fout, maar het is helaas gebeurd. Krijgt nog wel een staartje over een tijdje. Morgen even wat anders op het feest, maar heb nu veel pijn in mijn buik. Vroeg mijn bedje in. Nogmaals dank je wel voor je hulp xxx
| 20:36 |
Heel graag gedaan. Dikke knuffellll
| 20:53 |
Dit is even schrikken Diaantje! Goh, en dan een diagnose krijgen door de telefoon van een assistente en dat paracetamolletje, komt me bekend voor...
Met de aorta wist ik ook dat je dan niet veel tijd hebt... De volgende keer direct 112 bellen zou ik zeggen!
Dit heeft natuurlijk veel indruk op je gemaakt en natuurlijk hebben we alle begrip dat je even geen tijd hebt voor Yoors, sterkte voor jullie en voor je schoondochter Beterschap! We zien je t.z.t. wel weer verschijnen... xxx
| 20:25 |
De assistente heeft het totaal fout ingeschat doordat mijn schoondochter er in de ochtend nog "fit" geweest is, maar is een grove fout waar nog wel iets mee gedaan gaat worden. Gelukkig voor nu goed afgelopen, maar we zijn er nog lang niet. Ik kom zeker terug hoor, want ben erg blij met Yoors, maar voor nu ook verder totaal geen fut. Dankbaar voor de steun, echt super lief xxx
| 20:33 |
Ja, hopelijk doen ze daar nog wel iets mee! Elke melding moet telkens opnieuw 100% serieus genomen worden, dat scheelt levens! Dat je nu even hier de fut niet voor hebt begrijp ik, zoals iedereen neem ik aan en take your time! De steun is vanzelfsprekend ;-)
| 20:43 |
Het paracetamolletje... Wat een klappen te verwerken maar ook wat een ontzettend sterke vrouw is je schoondochter. Ik hoop dat, ondanks alles, het allemaal goed komt eb ook jouw vader zijn verjaardag nog wat gevierd kan worden. Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor iedereen
| 20:07 |
Ja, ze denken soms dat een paracetamol een wonderpil is.....
| 20:14 |
Standaard afschepertje.. meegemaakt al.. bleek longembolie kantje boord ziekenhuis gehaald
| 20:18 |
Ook heftig inderdaad...... te gek voor woorden toch?
| 20:38 |
Ken het.
| 20:25 |
Wat ontzettend heftig zeg! Heel veel sterkte!
| 20:02 |
Dank je wel
| 20:13 |
Jemig Diaantje, wat een rollercoaster en wat intens en heftig! Heel veel sterkte voor jullie. Mijn duimen draaien mee!
| 19:58 |
Super lief, dank je wel x
| 20:12 |
Wat een heftige gebeurtenis! Gelukkig was het op tijd dat ze geholpen kon worden .Veel sterkte voor jullie en beterschap voor je schoondochter.
| 19:51 |
Heel heftig inderdaad, dank je wel.
| 20:12 |
Och jee, wat een onvoorstelbare nachtmerrie voor jullie. Gelukkig gaat het nu beter met je schoondochter. Heel veel sterkte!
| 19:36 |
Ja, ik had die dag van alles verwacht, maar niet dit. Dank je wel X
| 19:37 |
Jeetje Diaantje wat verschrikkelijk zeg.. Wat erg dat ze ook niet serieus werd genomen, zeker omdat ze niet veel later had moeten arriveren. Echt heel erg, gelukkig was ze er op tijd. Fijn te lezen dat ze goed herstelt en sneller op medium care mocht liggen, ik hoop dat ze zo goed blijft herstellen! Neem maar goed je rust en luister naar je lijf, niemand heeft er wat aan als jij niks meer kunt. Sterkte met verwerken want het zal er ook voor jullie wel inhakken dit te hebben gezien van dichtbij.. dikke knuffel!
| 19:30 |
Dank je wel lieverd, het hakt er zeker in, want ze is ook nog zo jong............... een nachtmerrie die nog wel even zal duren, maar gelukkig met al wel een lichtpuntje. Dank je wel voor de knuffel X
| 19:32 |
Ja dat is heftig zon jonge griet nog. Ik zal in dit geval de positieve vibes die kant op sturen, kun je wel gebruiken ;-) xx
| 19:33 |
Thanks xxx
| 19:34 |
Hopelijk gaat het een stukje beter met je schoondochter? Hoe gaat het met jouzelf? x
| 13:35 |
Met mij momenteel niet geweldig. Veel last van de ACNES, misselijk en duizelig. Spanning en stress die eruit komt. Doodmoe, val steeds in slaap op de bank, maar geef ik me wel aan over nu. Heeft even tijd nodig. Gelukkig gaat het met mijn schoondochter heel goed en dat is een enorme zorg minder. Ze is in het UMC in goede handen en ik heb alle vertrouwen dat het goed komt. Dank je wel voor je steun xxx
| 14:19 |
Minder voor jou, geef er maar zoveel je kunt aan toe. Dan herstel je het snelste.. Fijn te lezen dat het met je schoondochter wel beter gaat. Hoe houd ze zich eronder? Het is nogal schrikken denk ik om te horen wat er is gebeurd naderhand ? Dikke knuffel xx
| 14:51 |
Ze houd zich goed, maar krijgt morgen wel maatschappelijk werk op bezoek ook ivm haar leeftijd. Ze zal voorlopig alles uit handen moeten geven en dat zal voor haar heel moeilijk zijn. Ze heeft geen keus, maar toch. Gelukkig is mijn zoon een hele goede steun voor haar en samen komen ze er wel. Dank je wel voor je knuffel, zo lief xxx
| 16:29 |
Dat komt hard aan, heel veel sterkte toegewenst.
Verder weet ik nu echt niets te zeggen.
| 19:27 |
Dank je wel Albert, ben er zelf ook toch nog erg van onder de indruk. Je steun doet me goed X
| 19:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen