Update onderaan - Een spannende dag.... dag ACNES???

Update onderaan - Een spannende dag.... dag ACNES???


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toch enigzins gespannen, werd ik vandaag al vroeg wakker. Rusteloos geslapen en om 05.30 uur klaar wakker in mijn bed. Besloten om er uit te gaan en even wat tv te kijken, even mijn gedachten verzetten.

Vandaag is voor mij toch wel een spannende dag, alhoewel ik totaal niet zenuwachtig ben. Als de behandeling van vandaag succesvol gaat zijn, dan zal ik verlost zijn van die helse ACNES (zenuwpijn) in mijn buik. Vorige week donderdag heb ik de proefbehandeling gehad en vandaag moet dan definitief zijn. Tenminste voor de buik. Helaas moet ik voor de plek in mijn rug een andere keer terug.

Door deze behandeling, kan ik voorkomen dat ik een 4e keer geopereerd moet worden en dat is me alles waard. Elke operatie is toch weer een aanslag op je lichaam en het herstel duurt steeds langer. Gelukkig heb ik de proef behandeling vorige week niet als vervelend ervaren en zie ik er niet tegen op. Toch vindt ik het eng, want als je al jaren vecht tegen een ziekte, welke dan ook, wordt het geloof in herstel steeds kleiner. Ik ben van mijzelf een positief persoontje en wil vertrouwen op een ACNES-vrij leventje. Dus ik ga straks met een positive mind de OK op, want dat is de enige manier om jezelf hier niet gek mee te maken.

Net als vorige week, is de behandeling vandaag om 13.20 uur. Dus jullie mogen allemaal weer duimen dan hahaha. De proefbehandeling heeft 24 pijnvrije uren opgeleverd, wat normaal is, dus dit moet goed komen. Vanmiddag of vanavond zal ik onder deze blog een update plaatsen hoe het gegaan is.

Header created by Diaantje with PiZap 

Update na de behandeling

Vol verwachting kwam ik vandaag aan in het ziekenhuis. Verpleging herkende me nog van vorige week en dat is altijd erg relaxed binnen komen. Zelf ben ik gelukkig ook altijd erg relaxed. De behandeling was deze keer echter niet pijnvrij, maar hij was natuurlijk ook nu geen proef. Nu werd er de zogenaamde PRF behandeling toegepast en dat gaat met stroom. Toen ik even echt schrok van de pijn, trokken ze de naald iets meer terug en toen zakte gelukkig de pijn wel. Dan moet hij 4 minuten blijven zitten en staat er dus stroom op. Ik voelde steeds een kloppend gevoel in mijn zij, maar dit was normaal zeiden ze. Toen ik terug was van de OK, moest ik een half uur op bed blijven met de zuurstofmeter op mijn vinger. Ik kon namelijk ook benauwd worden werd me gezegd, maar gelukkig gebeurde dat niet. Ik was net zo'n kletskous als ik altijd ben haha. Toen ik naar huis mocht, leek ik pijnvrij te zijn, maar in de auto zei ik tegen mijn man, dat ik twijfelde. Thuis had ik nog steeds hoofdpijn, iets wat ik nu al een hele tijd heb en ben ik even een dutje gaan doen. Wel 2 paracetamols ingenomen voor de hoofdpijn. Om 18.30 uur werd ik wakker van de pijn in mijn buik, pijn die nog erger was als deze morgen. Ik weet dat na deze behandeling de pijn tijdelijk erger kan worden en dat het zelfs 6 tot 7 weken kan duren voor je echt kunt zeggen of de behandeling geslaagd is. Met de ervaring uit het verleden, waar het dus steeds niet beter werd, maar alleen maar erger, ben ik nu dus even in de war. De tranen willen niet komen, maar als ze komen, dan mogen ze komen. Ik wil ook positief blijven en denken dat het nu toch anders is, want ik heb nu de behandeling niet via mijn buik gekregen, maar via mijn rug. Misschien dat daarom de tranen (nog) niet komen. Ik ga dus mijn best doen om positief te blijven en gewoon mijn ding te blijven doen, voorzover mijn lichaam het toelaat. Ik zit/lig nu wel lekker op de bank, met de laptop op mijn schoot. Morgen moet het maar gewoon minder zijn! Ik ga dit winnen en niet die stomme ACNES!!!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (16 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Natuurlijk ben je onzeker en in de war . het is ook raar dat ze wat gaan doen waarbij je eerst (meer) pijn kunt ervaren waar je er juist vanaf moet/wil komen. Dat is ook lastig ! Ik kan je uit ervaring zeggen dat het bij mij 6 weken duurde voor de 'zenuwpijnen' die ik toch bleef voelen wegtrokken. Stroom is en bijzondere ervaring . En je schrikt nu eenmaal als je dat voelt . Het komt onverwachts en zenuwpijnen zij erg pijnlijk en onberekenbaar . dat doet wat met je . je kunt het niet 'incalculeren'.. je kunt je er niet op voorbereiden en IS er . En ze moeten doorgaan tot ze het juiste niveau hebben. JOUW niveau , want het is voor iedereen anders . Ook hoe lang het duurt voor en of je wat merkt en het lang het pijnvrij/minder pijn aanhoudt . Je lichaam is nu ook even van slag , net als jij. Er is wel wat gebeurd. En hoe positief je ook bent , dat ben je ook omdat je de andere kant kent.... van hoop nar wanhoop. En de angst/schrik die je toch even om het hart slaat omdat je(weer) pijn hebt is normaal lieverd. Huilen doen we niet altijd met tranen hoor ! en als het komt , komt het wel .... geef en gun jezelf de tijd en ruimte op JOUW manier te 'ontladen' hiervan. Letterlijk en figuurlijk. Knuf veel sterkte en beterschap lieverd !
| 11:45 |
Wat heb je dit weer ontzettend mooi beantwoord, dank je wel daarvoor! Ik moet zeggen dat het vandaag wel beter gaat. Nog te vroeg om te juichen, maar voel me toch al beter als gisteren. Vroeg mijn bedje in gegaan en toch redelijk geslapen, doet ook wonderen. Komt goed, zeker met zo'n lieve knuffel, dank je wel xxx
| 18:38 |
graag gedaan lieverd. en je gevoel mag zijn he !!! alles wat je voelt heeft bestaansrecht en wil erkent en gezien worden. dan hoeft het zich niet (meer) te bevechten enn zijn plaats op te eisen (in hoofd/buik en andere pijnen of in 'verzet'.. je HOEFT pijn niet fijn of leuk te vinden !! warme knuff
| 11:01 |
tuurlijk ga je dit winnen zet die Acnes morgen gewoon bij het grote vuil!! Zet um op meis. Liefsxxx
| 00:11 |
Ik ga zeker winnen haha, maar die napijn kan tot 6 weken duren en dat was ik ook even "vergeten"........ Komt allemaal goed, daar ga ik nog steeds vanuit ;)
| 06:34 |
topper!!
| 16:59 |
Hou dat in gedachten. Jij gaat winnen!!!
| 22:34 |
Precies en dat ga ik zeker doen! Dank je wel :)
| 06:53 |
Nog even sterk zijn en hopelijk kan je daarna zeggen dat het gelukt is x
| 21:53 |
Yep, zit niks anders op. Kan tot 6 weken duren helaas, we blijven positief x
| 06:33 |
Dat voelt als een tegenvaller, maar hoeft het niet te zijn. Moed houden en even zijn tijd geven.
Sterkte en geluk gewenst.
| 21:17 |
Ja, je hoopt altijd dat het direct goed werkt, maar heb me even opnieuw erin verdiept en extra pijn kan voorkomen en tot 6 weken duren. Ik moet het dus aankijken, meer kan ik er niet aan doen helaas. We blijven positief ;)
| 06:30 |
Ik hoop zo voor je dat het je gaat helpen! Je hebt nu wel genoeg ellende en pijn gehad, tijd voor verlichting! Ik heb bewondering voor je positieve en frisse blik op alles, dat laat jou telkens in je kracht staan. Zelfs al heb je niet je dag, ergens weet je weer een lichtpuntje vandaan te toveren. En hoe klein dat lichtpuntje ook is, dat brengt je wel telkens weer vooruit. Je doorstaat het echt zo knap!
| 20:49 |
Jij tovert nu toch echt wel weer een glimlach op mijn gezicht haha. Ik doe mijn best en dat gaat het beste als je probeert positief te blijven, ook al weet ik dat ook ik best even er doorheen mag zitten. Dus als dat gebeurt, dan gebeurt het gewoon ;) Nu gewoon afleiding zoeken in het Yoorsen, doet me toch steeds ook weer goed. Zeker met dit soort reacties als die van jou xxx
| 20:51 |
Net al in de FB chat over gehad lieverd. Nogmaals sterkte.
| 20:45 |
Ja, super lief van je en dank je wel xxx
| 20:48 |
Knufff!
| 20:50 |
Wat een onzekerheid dan nog! Hopelijk gaat het de goede kant op, ik kan wel proberen tips te geven maar jij hebt er ervaring mee en ik niet, dus dat zou misschien heel dom overkomen... ik zeg het toch... probeer je wat te ontspannen. Is dat een domme opmerking? ik probeer ook maar wat... zeker blijf ik voor je bidden en beterschap, zet 'm op!
| 20:44 |
Nee hoor, dat is zeker geen domme opmerking. Daarom zit ik nu ook lekker te Yoorsen, want dan ben ik even ontspannen en soort van afgeleid. Het is gewoon door mijn ervaring in het verleden dat ik even bang ben, maar dat wil ik niet zijn! Dus Diaantje gaat gewoon bezig blijven en afwachten, meer kan ik toch niet doen.............. Komt goed ;)
| 20:46 |
Gelukkig! En natuurlijk komt 't goed, dat moet gewoon! Jij zit te Yoorsen en ik stop er eerst weer mee, haha! Yoors ze nog even, Houdoe! ;-)
| 20:50 |
Houdoe ;)
| 20:52 |
hopelijk werkt het toch wel, want zou t erg shit voor je vinden als je 6 weken last gaat krijgen nu . dikke knuffel!
| 20:35 |
We wachten af, kan helaas niet meer doen....... dank je wel xxx
| 20:37 |
Hopelijk heeft het het goede effect
| 20:11 |
Dat hoop ik ook, ik zal helaas moeten afwachten en wil dus niet in de stress schieten. Het is zoals het is!
| 20:12 |
Hoop dat het allemaal mee is gevallen en dat het gaat werken.
| 19:40 |
Zojuist update geplaatst..........
| 20:07 |
Succes dadelijk, heb al voor je gebeden!
| 12:48 |
Nog even blijven bidden graag, zojuist update geplaatst............
| 20:08 |
ok, ik ga kijken...
| 20:40 |
M'n duimen draaien nu overuren! Oh ik hoop het zo voor je!
| 10:47 |
Super lief, dank je wel xxx
| 10:51 |
Ooooh, spannend! Ik duim mijn duimen blauw voor je vanmiddag. Heel veel succes!
| 10:40 |
Toppie, wel voorzichtig met die duimen hoor, die moeten nog mooie werkjes maken ;) xxx
| 10:41 |
Ik zal zuinig met ze doen ;-)
| 11:06 |
Good luck lieverd!
| 10:17 |
Dank je wel schattie xxx
| 10:20 |
Heel veel succes, ik zal aan je denken. Xx
| 10:00 |
Toppie, dank je wel xxx
| 10:05 |
Weleens van gehoord en het lijkt me geen pretje...
| 09:47 |
Het is absoluut geen pretje inderdaad............... ben inmiddels vanaf januari 2015 hiermee bezig, ben er wel klaar mee! Fingers crossed dus maar vandaag ;)
| 09:51 |
Zeker een hele spannende dag Diaantje. Ik hoop dat het allemaal naar tevredenheid verloopt en je eindelijk pijnvrij verder kunt. Ik duim voor je!
| 08:40 |
Super lief, dank je wel :)
| 08:49 |
Inderdaad wat een spannende dag, stuur je van uit mijn ziekenhuis bed, heel veel liefde licht en kracht, en zal van middag aan je denken, met een stil gebed in mijn hart...
| 07:16 |
Dank je wel en jij ligt dus ook nog steeds in het ziekenhuis............... heel veel sterkte en beterschap voor jou xxx
| 07:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen