×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Een week verder......


Vandaag een week geleden viel mijn wereld even in stukjes. Op de dag dat mijn vader 75 mocht worden, moest ik bijna mijn schoondochter afgeven en verloor mijn schoonzusje haar vader. 10 januari zal voor altijd een datum zijn die niet alleen de verjaardag van mijn vader is.

Toch, als ik nu kijk waar we staan, kan ik alleen maar dankbaar zijn. Dankbaar voor het medeleven, de kaarsjes en gebedjes. Met name van Yoorsianen heb ik de meeste steun gehad.

Toch gaat het leven door en mijn lijfspreuk is ook niet voor niks Live, Laugh & Love. Dit lukt niet altijd, maar ik haal mijn kracht uit kleine dingetjes in een dag. Ook in een slechte dag, zit altijd wel iets postiefs en dat te kunnen zien is heel belangrijk, maar soms ook heel moeilijk.

Vandaag start ik met de uitvaart van de vader van mijn schoonzusje en daarna rijd ik door naar het UMC, waar mijn schoondochter nog verblijft. We hadden ook zomaar 2 uitvaarten kunnen hebben deze week, maar daar wil ik niet aan denken eigenlijk. Het gaat goed en we kijken vooruit. 

Gisteren nog wel slecht nieuws ontvangen betreffende mijn schoondochter, maar behoeft verder onderzoek om dit uit te sluiten. Toen mijn schoondochter vertelde dat de gemiddelde levensverwachting 30 tot 50 jaar is, als blijkt dat het inderdaad niet goed is,  zei ik direct "dan bewijs jij maar dat je gewoon 80 kunt worden". Ze keek me aan en lachte, precies zei ze, ik wordt 80! Dat is mijn kracht en dat is ook de kracht die ik ervaar bij haar en oh wat ben ik daar trots op. Mijn zoon heeft de beste, liefste en mooiste vrouw getrouwd die hij maar kon trouwen en wat zijn ze gelukkig samen. Dit moet nog ontelbare jaren duren en daar gaan we voor!

Als de CT scan morgen goed is, mag ze misschien vrijdag al naar huis. Wat een zegen!

Live, laugh & love 

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts