Een week verder......

Een week verder......


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag een week geleden viel mijn wereld even in stukjes. Op de dag dat mijn vader 75 mocht worden, moest ik bijna mijn schoondochter afgeven en verloor mijn schoonzusje haar vader. 10 januari zal voor altijd een datum zijn die niet alleen de verjaardag van mijn vader is.

Toch, als ik nu kijk waar we staan, kan ik alleen maar dankbaar zijn. Dankbaar voor het medeleven, de kaarsjes en gebedjes. Met name van Yoorsianen heb ik de meeste steun gehad.

Toch gaat het leven door en mijn lijfspreuk is ook niet voor niks Live, Laugh & Love. Dit lukt niet altijd, maar ik haal mijn kracht uit kleine dingetjes in een dag. Ook in een slechte dag, zit altijd wel iets postiefs en dat te kunnen zien is heel belangrijk, maar soms ook heel moeilijk.

Vandaag start ik met de uitvaart van de vader van mijn schoonzusje en daarna rijd ik door naar het UMC, waar mijn schoondochter nog verblijft. We hadden ook zomaar 2 uitvaarten kunnen hebben deze week, maar daar wil ik niet aan denken eigenlijk. Het gaat goed en we kijken vooruit. 

Gisteren nog wel slecht nieuws ontvangen betreffende mijn schoondochter, maar behoeft verder onderzoek om dit uit te sluiten. Toen mijn schoondochter vertelde dat de gemiddelde levensverwachting 30 tot 50 jaar is, als blijkt dat het inderdaad niet goed is,  zei ik direct "dan bewijs jij maar dat je gewoon 80 kunt worden". Ze keek me aan en lachte, precies zei ze, ik wordt 80! Dat is mijn kracht en dat is ook de kracht die ik ervaar bij haar en oh wat ben ik daar trots op. Mijn zoon heeft de beste, liefste en mooiste vrouw getrouwd die hij maar kon trouwen en wat zijn ze gelukkig samen. Dit moet nog ontelbare jaren duren en daar gaan we voor!

Als de CT scan morgen goed is, mag ze misschien vrijdag al naar huis. Wat een zegen!

Live, laugh & love 

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook deze post gewoon helemaal gemist. Niet sympathiek van me :-( Wat viel er veel tegelijk samen. Bijna onmenselijk! 10 januari zal in jullie geheugen gegrift blijven. En wat ontzettend moedig dat je door alle ellende heen, toch oog blijft houden voor de bijzondere dingen. Dat is van kwetsbaarheid een kracht maken.
| 09:43 |
Geeft helemaal niks, ik mis nu ook wel eens wat en ook jij bent mens met een leven buiten Yoors ;) Dank je wel voor al je mooie en lieve woorden, daar haal ik ook weer kracht uit xxx
| 09:47 |
Haha, ik ben net een mens ja ;-) Je hebt gelijk. Maar ik vind jou altijd zo betrokken en sympathiek in jouw reacties naar mij. Dat geef ik ook graag terug,
| 09:52 |
Waardeer ik ook enorm!
| 10:11 |
spannende dag ja morgen ook voor jou. En we eisen dat ze minimaal 80 wordt hoor. Denk aan jullie.xxx
| 22:37 |
Dat is lief, dank je wel xxx
| 07:00 |
Heftig meid. In gedachten zijn jullie steeds bij mij.
| 20:22 |
Dat is lief, dank je wel xxx
| 20:27 |
Ik duim voor een goede uitslag!!!
| 20:13 |
Super! Dank je wel xxx
| 20:18 |
OMG, ik stuur je heel veel warmte.
| 19:14 |
Dank je wel xxx
| 19:56 |
Ik duim voor haar dat dat kan. En dat ze minstens 80 mag worden.
| 09:52 |
Lief, dank je wel xxx
| 10:18 |
Daar word ik even stil van...
Ontzettend knap van jou dat je hebt wil en moed om dit als een ervaring zien, dat je dankbaar bent. Leven gaat inderdaad door. Ik wens je alle kracht, sterkte en steun die jij hierbij nodig hebt, want je hoeft het niet alleen te doen.
Knuffel.
| 09:08 |
Wat een lieve reactie, daar krijg ik eventjes traantjes van.......... dank je wel voor de knuffel xxx
| 09:10 |
Mooi zo, traantjes kunnen ook wat spanning wegnemen ;) Lief.
| 09:14 |
wow heftig, succes hoor!
| 08:32 |
Dank je wel, komt goed, dat moet gewoon!
| 08:39 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen