Eindelijk naar TEXEL


Ik ben zo blij, dat ik er even een mini blogje over moet schrijven hahaha.

Al jaren roep ik dat ik een keertje naar Texel wil. Mijn bestie is daar al vaker geweest en ik heb al zoveel mooie verhalen gehoord.

Dit jaar zouden we niet op vakantie gaan, want ik ben aan het sparen voor een ander autootje en ook ik kan niet alles tegelijk! Om toch wel een beetje vakantie gevoel te hebben, gaan we een paar daagjes weg.

Doordat ik nu niet meer met een praktijk sluiting te maken heb, kunnen we ook al in het voorseizoen weg en zo komt het dat we vanaf 17 juni al vakantie hebben. We gaan lekker onze 17e trouwdag vieren op dat mooie eiland Texel, want op 19 juni zijn we 17 jaar getrouwd. We gaan 3 dagen, 2 nachtjes en ik heb er enorm veel zin in.

We verblijven in de Koog en dat is volgens mijn bestie één van de mooiste plekjes van Texel. Heb je nog leuke tips of suggesties, dan hoor ik die graag natuurlijk.

Ben echt zo blij als een klein kind, een soort droom die uitkomt hahaha. Over iets meer als 4,5 maand is het al zover en ik ga dus aftellen, dat snappen jullie wel. Oppas voor Joep is ook al geregeld, want mijn hondje moet natuurlijk wel ook goed verzorgd worden. Het is geen hond die mee kan op vakantie, dus kiezen we altijd voor een oppas. Hij heeft een hele lieve oppas waar hij zelfs mee op bed slaapt! Dat mag hij thuis dus niet! Hij komt niet eens boven thuis, al roep ik hem. Bij de oppas gaat hij zowaar zelf naar boven hahaha.

Zo, ik ben het even kwijt! Ik ga voorgenieten en aftellen tot 18 juni, de dag dat we gaan vertrekken.


bron header Pixabay (over een tijdje eigen foto's hahaha)